Type to search

Stiri Diverse

Liverpool pe Cale Să-l Achiziționeze pe Dani Olmo de la RB Leipzig

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Liverpool: Start pentru O Nouă Eră sub Conducerea lui Arne Slot

  Liverpool se pregătește pentru o schimbare majoră odată cu plecarea antrenorului Jurgen Klopp și venirea olandezului Arne Slot, fostul antrenor al echipei olandeze Feyenoord Rotterdam. Victoria cu 2-0 împotriva lui Wolverhampton Wanderers a marcat sfârșitul erei Klopp și deschiderea unui nou capitol pentru echipa de pe Merseyside.

  Slot, cunoscut pentru abordarea sa tactică și abilitatea de a dezvolta tineri jucători, va aduce un suflu nou și este așteptat să facă schimbări strategice pentru sezonul 2024-25 în perspectiva viitoarelor confruntări, ale căror ponturi pariuri vor fi mereu publicate oe platformele celor mai buni experți ponturi pariuri sportive.

  În contextul incertitudinilor legate de viitorul pe termen lung al unor jucători cheie precum Luis Diaz, Darwin Nunez și Mohamed Salah, Slot ar putea fi tentat să-și consolideze opțiunile ofensive. Diaz și Nunez sunt vizați de Barcelona, iar Salah ar putea atrage din nou interesul echipelor din Arabia Saudită, după ce Al-Ittihad a făcut o ofertă semnificativă pentru el vara trecută.

Liverpool pe Cale Să-l Achiziționeze pe Dani Olmo de la RB Leipzig
Dani Olmo

Cursa pentru Dani Olmo: Liverpool Devansează Barcelona

  Liverpool a făcut progrese importante în cursa pentru semnătura atacantului Dani Olmo de la RB Leipzig, devansând Barcelona, potrivit dezvăluirilor din cotidianul spaniol Marca. Situația financiară precară a clubului catalan, împreună cu preocupările legate de regulile impuse de „Fair Play Financiar”, îl împiedică să adune fondurile necesare pentru a plăti clauza de reziliere a lui Olmo, în valoare de 60 milioane de euro.

  Liverpool, pe de altă parte, are un avantaj consistent datorită stabilității financiare și a dorinței de a se mișca rapid pentru a finaliza transferul înainte de data limită de 15 iulie. Cu toate acestea, clubul Liverpool trebuie să fie vigilent, deoarece ar putea întâmpina competiție și din partea rivalilor din Premier League, precum Manchester United și Chelsea, conform recentelor predicții fotbal din Anglia.

  Olmo, în vârstă de 26 de ani, și-a dovedit valoarea la Leipzig de-a lungul celor patru ani și jumătate, marcând 29 de goluri și oferind 34 de pase decisive în 148 de apariții. Deși a fost afectat de câteva accidentări în sezonul 2023-24, el a reușit totuși să înscrie opt goluri și să ofere cinci pase de gol în 25 de meciuri jucate, potrivit ultimelor statistici fotbal din Bundesliga.

  Versatilitatea sa, capacitatea de a juca pe ambele flancuri, ca mijlocaș ofensiv sau chiar ca fals număr nouă, îl face extrem de atractiv pentru potențialii săi cumpărători. Cu un contract valabil până în iunie 2027, Olmo ar putea fi tentat să încerce o nouă provocare în Premier League.

Liverpool pe Cale Să-l Achiziționeze pe Dani Olmo de la RB Leipzig
Olmo la naționala Spaniei
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri