Type to search

Stiri Diverse

Real Madrid Începe Căutarea Unui Înlocuitor pentru Toni Kroos

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Despărțirea de Toni Kroos: Sfârșitul unei Ere

  Real Madrid se pregătește pentru o schimbare majoră la mijlocul terenului, după ce Toni Kroos a anunțat că se va retrage din fotbal la finalul Euro 2024. Conform recentelor statistici fotbal din La Liga, germanul de 34 de ani a petrecut ultimii 10 ani la Los Blancos, acumulând peste 460 de apariții și câștigând 22 de trofee, inclusiv titlul La Liga în acest sezon.

  Kroos este recunoscut ca unul dintre cei mai buni mijlocași ai generației sale, și speră să încheie în forță cariera sa la Real Madrid, cu un al cincilea trofeu Champions League, în finala contra Borussiei Dortmund pe 3 iunie. Cu un contract care expiră în vară, Kroos consideră că acum este momentul potrivit să se retragă, lăsând Real Madrid să exploreze piața transferurilor pentru a găsi un înlocuitor adecvat.

Real Madrid Începe Căutarea Unui Înlocuitor pentru Toni Kroos
Toni Kroos a câștigat 22 de trofee cu Real Madrid

Kimmich, Barella și Veerman pe Radarul lui Real Madrid

  Potrivit ultimelor ponturi fotbal dezvăluite de publicația FootballTransfers, Real Madrid a întocmit o listă scurtă de trei jucători care ar putea să-l înlocuiască pe Kroos: Joshua Kimmich de la Bayern Munchen, Nicolo Barella de la Inter Milano și Joey Veerman de la PSV Eindhoven.

  Joshua Kimmich, în vârstă de 29 de ani, ar putea căuta o nouă provocare după aproape un deceniu la Bayern Munchen, unde a avut 390 de apariții și a câștigat 20 de trofee, inclusiv opt titluri Bundesliga. Kimmich, cunoscut pentru versatilitatea sa de a juca atât ca mijlocaș, cât și ca fundaș dreapta, este pe radarul mai multor cluburi din Premier League, incluzând Manchester City, Liverpool și Arsenal.

  Nicolo Barella, titular incontestabil la mijlocul echipei Inter Milano, care a dominat Serie A în acest sezon, este un alt nume pe lista lui Real Madrid. Barella a acumulat 234 de apariții pentru Inter în ultimele cinci sezoane, însă Real Madrid ar putea întâmpina dificultăți în a-l convinge pe internaționalul italian să părăsească San Siro, având în vedere că el plănuiește să-și prelungească contractul până în 2026.

Veerman: Ascensiunea care Atrage Atenția lui Real Madrid

  Joey Veerman de la PSV Eindhoven și-a ridicat jocul la un nou nivel de la sosirea sa de la Heerenveen în 2022, excelând în special în campania 2023-24. Mijlocașul de 25 de ani a marcat cinci goluri și a oferit 16 pase decisive în 29 de meciuri de ligă, fiind un jucător cheie în sezonul câștigător de titlu al clubului olandez și confirmând anumite predicții fotbal legate de viitorul său.

  Veerman a fost inclus în lotul provizoriu al Olandei pentru Euro 2024, iar antrenorul Ronald Koeman a declarat că ar dori să-l vadă jucând la un nivel superior în Spania, Italia, Germania sau Anglia. PSV va dori să-l păstreze pe Veerman, care mai are peste doi ani de contract, pe Philips Stadion, însă Real Madrid ar putea să-l atragă cu promisiunea unei noi provocări la cel mai înalt nivel european.

Real Madrid Începe Căutarea Unui Înlocuitor pentru Toni Kroos
Joey Veerman
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri