Type to search

Stiri Premier League

Leeds United vs. Southampton: Meciul Decisiv pentru Revenirea în Premier League

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Leeds United: Regăsirea Formei la Momentul Potrivit

  Leeds United și Southampton se confruntă într-un duel epic pe Wembley, cu o miză uriașă: revenirea în Premier League. Ambele echipe au avut parcursuri impresionante în semifinalele play-off-urilor, Leeds dominând Norwich City cu o victorie categorică și cu Southampton trecând de West Bromwich Albion după o performanță solidă, ale cărei ponturi Anglia au fost dezvăluite online de experți ponturi pariuri.

  În timpul sezonului regulat, Leeds a pierdut șansa de promovare directă în fața lui Ipswich Town, dar și-a recăpătat forma în semifinala retur cu Norwich. Golul din lovitură liberă al lui Ilia Gruev a deschis drumul pentru o ploaie de goluri, cu Joel Piroe și Georginio Rutter adăugându-și numele pe lista marcatorilor. Crysencio Summerville a încheiat spectacolul, asigurând calificarea echipei sale în finală pentru a patra oară în istorie.

  Totuși, superstițiile nu sunt de partea fanilor lui Leeds, care nu au văzut niciodată echipa lor promovând în urma unei finale de play-off. Conform recentelor statistici fotbal din Anglia, echipa condusă de Daniel Farke a pierdut în finalele din sezoanele 1986-87, 2005-06 și 2007-08, având cel mai mare număr de înfrângeri în astfel de meciuri, alături de Bristol City, Exeter City, Lincoln City și Shrewsbury Town.

Leeds United vs. Southampton: Meciul Decisiv pentru Revenirea în Premier League
Daniel Farke

Southampton: Dorința de A Scrie Istorie la Prima Sa Finală de Play-off

  De partea cealaltă, Southampton își dorește să depășească momentele dificile de la finalul sezonului regulat, când a pierdut trei din ultimele patru meciuri. Cu toate acestea, a reușit să se mobilizeze și să obțină un rezultat de egalitate fără goluri pe terenul lui West Bromwich Albion, înainte de a se impune categoric acasă.

  Will Smallbone a deschis scorul pentru Southampton în minutul 49, iar Adam Armstrong a adăugat două goluri pentru a securiza victoria. Deși Cedric Kipre a reușit să marcheze un gol de consolare pentru West Bromwich, acesta nu a fost suficient pentru a schimba soarta partidei, confirmând anumite predicții fotbal făcute înainte de meci.

  Sub comanda lui Russell Martin, Southampton se pregătește pentru prima lor finală de play-off, dorind să depășească amintirea neplăcută a eliminării la penalty-uri de către Derby County în 2007. În plus, doar de două ori în istorie finala play-off-urilor diviziei secunde a fost disputată de două echipe retrogradate în sezonul precedent. Acest context face ca întâlnirea de pe Wembley să fie și mai captivantă.

  Indiferent de accidentările lui Patrick Bamford, Darko Gyabi și Pascal Struijk, Leeds își păstrează formula câștigătoare, cu tânărul Archie Gray pe dreapta. În aceeași măsură, Southampton va menține echipa de start din manșa a doua a semifinalei, în ciuda accidentărilor lui Juan Larios, Stuart Armstrong și Gavin Bazunu. Ryan Fraser, deși a fost înlocuit în meciul cu West Brom, ar trebui să fie apt pentru finală.

Leeds United vs. Southampton: Meciul Decisiv pentru Revenirea în Premier League
Russell Martin

Formații probabile

  Leeds United:

Meslier; Gray, Ampadu, Rodon, Firpo; Gruev, Kamara; Gnonto, Rutter, Summerville; Piroe

  Southampton:

McCarthy; Walker-Peters, Harwood-Bellis, Bednarek, Stephens; Aribo, Downes, Smallbone; Brooks, Armstrong, Fraser

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri