Type to search

Stiri La Liga

Valencia Răspunde cu Egal în Confruntarea cu Barcelona în La Liga

Avatar of Xpert Bet
Share

Barcelona, Presiunea Continuă După Remiza de la Valencia

  Valencia a demonstrat spirit de luptă și a obținut un egal important, 1-1 în fața Barcelonei, într-un meci disputat pe teren propriu în La Liga. Acest rezultat pune o presiune suplimentară pe echipa antrenată de Xavi Hernandez, care nu a reușit să câștige în ultimele trei partide din toate competițiile.

  Deși Barcelona a avut controlul asupra balonului, jocul lor a fost marcat de nervozitate și erori, venind după două înfrângeri consecutive: 2-4 acasă cu liderul LaLiga, Girona, și o pierdere de 2-3 în Liga Campionilor împotriva ultimei clasate din Grupa H, Antwerp.

  Barcelona s-a lovit de un zid aproape impenetrabil în persoana portarului Valenciei, Giorgi Mamardashvili, care a reușit o serie de parade extraordinare. Atacantul Barcelonei, Robert Lewandowski, a întâmpinat dificultăți în a-și găsi ritmul, fiind de mai multe ori blocat de reflexele uimitoare ale portarului georgian, dar și de propria ineficiență, ratând în prima repriză de trei ori din poziții favorabile.

Valencia Răspunde cu Egal în Confruntarea cu Barcelona în La Liga
Joao Felix împinge mingea centrată de Raphinha în poarta Valenciei

Un Punct Prețios Obținut de Valencia în Fața Barcelonei

  În ciuda presiunii exercitate de Barcelona după pauză, Valencia, cu ajutorul portarului Mamardashvili, a rezistat eroic, acesta salvând un șut unu-la-unu împotriva lui Ferran Torres, intrat ca rezervă în repriza a doua în locul lui Joao Felix.

  Joao Felix a deschis scorul în minutul 55, marcând de la distanță mică, profitând de o centrare a lui Raphinha. Valencia a profitat de oportunitate și a egalat după 15 minute prin Hugo Guillamon, care a marcat de la marginea careului un gol superb, cu un șut cu efect în vinclul porții oaspeților.

  Barcelona a încercat să preseze pentru un gol victorios spre finalul meciului, dar Mamardashvili a salvat încă două ocazii, ajutând Valencia să obțină un punct extrem de  prețios.

Valencia Răspunde cu Egal în Confruntarea cu Barcelona în La Liga
Portarul Mamardashvili a avut câteva intervenții miraculoase

  „În fotbal, când irosești atât de multe oportunități, se întâmplă astfel de lucruri. Meritam să câștigăm. Am jucat foarte bine și am făcut tot ce era necesar pentru a câștiga meciul”, a declarat un Xavi frustrat pentru postul TV spaniol Movistar Plus. „Trebuie să fim mult mai convingători în zona adversă. Cred că am dat cadou două puncte. Am obținut un punct care ne lasă foarte nemulțumiți,” a adăugat el. 

  Barcelona se află pe locul trei în clasamentul LaLiga, cu 35 de puncte, la patru puncte în spatele Real Madrid, ocupanta locului secund, și la șase puncte de liderul Girona, acestea având un meci mai puțin disputat.

Valencia Răspunde cu Egal în Confruntarea cu Barcelona în La Liga
Hugo Guillamon egalează și stabilește scorul final
Taguri

Lasa un comentariu