Type to search

Stiri Euro 2024

Va Reuși Germania Să Întrerupă Seria Invincibilă a Spaniei în Sferturile Euro 2024?

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Forma Impecabilă a Spaniei

Spania a dominat faza grupelor, cu aripile Lamine Yamal și Nico Williams formând un duo de temut. Yamal, cel mai tânăr jucător de la un Campionat European la doar 16 ani, și Williams au destabilizat apărarea adversă prin viteză și creativitate. Echipa este condusă de Fabian Ruiz, cunoscut pentru stilul de joc „posesie cu un scop”, care implică un joc constant orientat spre atac. Spania Germania Ponturi Euro 2024

În optimile de finală, Spania a demonstrat o formă excelentă cu o victorie categorică, 4-1 cu Georgiei, într-un meci ale cărui ponturi Euro 2024 au fost disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive. Aceasta a fost a patra victorie consecutivă, consolidându-și statutul de favorită la titlu. Antrenorul Luis de la Fuente și-a exprimat încrederea în echipa sa, considerând că Spania are cea mai bună echipă din turneu.

Spania Germania Ponturi

Va Reuși Germania Să Întrerupă Seria Invincibilă a Spaniei în Sferturile Euro 2024?
Fabian Ruiz

Decizia Antrenorului Germaniei

  Germania, care a câștigat de trei ori acest turneu, a avut un parcurs mai dificil. După un egal dramatic în prelungiri împotriva Elveției, au reușit să câștige cu 2-0 împotriva Danemarcei în faza eliminatorie. Întrebarea majoră pentru antrenorul Julian Nagelsmann este cum va face față apărarea Germaniei atacului letal al Spaniei, așa cum arată ultimele predicții fotbal europene.

  O decizie importantă pentru Nagelsmann este alegerea fundașului stânga, cu opțiuni între David Raum, Maximilian Mittelstaedt și o variantă mai defensivă, Benjamin Henrichs. Căpitanul Ilkay Gundogan este încrezător în capacitățile echipei, subliniind că Germania poate face față cu succes echipei spaniole.

Va Reuși Germania Să Întrerupă Seria Invincibilă a Spaniei în Sferturile Euro 2024?
Ilkay Gundogan

Istoria Meciurilor Germania-Spania

  Germania are de înfruntat o istorie dificilă împotriva Spaniei, fără victorie în turneele internaționale din 1988. Au pierdut semifinala Cupei Mondiale din 2010 și finala Euro 2008, precum și un meci de tristă amintire, 0-6 în Liga Națiunilor acum patru ani. Cu toate acestea, echipa este determinată să își schimbe soarta în acest meci crucial.

  Antrenorul Spaniei, Luis de la Fuente, a recunoscut dificultatea meciului împotriva „mașinăriei germane”, dar a subliniat încrederea în strategia și forma echipei sale. Această confruntare promite să fie una intensă, cu ambele echipe aspirând la titlul european.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri