Type to search

Stiri Diverse

Barcelona Pregătește Transferuri Majore pentru Aducerea lui Nico Williams

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Nico Williams, Noua Țintă a Barcelonei

  Nico Williams a avut un sezon impresionant la Athletic Bilbao, marcând opt goluri și oferind 19 pase decisive în 37 de meciuri. În total, el a acumulat 20 de goluri și 26 de pase decisive în 122 de meciuri pentru clubul basc, potrivit recentelor statistici fotbal spaniole. Performanțele sale atrag interesul marilor cluburi europene, incluzând Arsenal și Liverpool, dar Barcelona este în „pole-position” pentru semnătura sa, jucătorul preferând o mutare la echipa catalană.

  Decizia finală asupra viitorului său va fi luată după Euro 2024, dar este de așteptat ca Williams să părăsească Athletic înainte de încheierea actualei perioade de transferuri. Barcelona este disperată să-l aducă pe Williams, dar va trebui să facă sacrificii considerabile în lotul său pentru a permite acest transfer.

Barcelona Pregătește Transferuri Majore pentru Aducerea lui Nico Williams
Ronald Araujo

Ronald Araujo și Raphinha, Posibile Plecări

  Pentru a-l aduce pe Nico Williams, Barcelona ar putea fi nevoită să renunțe la Ronald Araujo sau Raphinha. Araujo, un internațional uruguayan, are dificultăți în a ajunge la un acord pentru prelungirea contractului său, iar Manchester United, Newcastle United și Manchester City sunt interesate de serviciile sale. Dacă Araujo nu va semna un nou contract, Barcelona îl va plasa pe lista de transferuri, cu o evaluare estimată la 70 de milioane de lire sterline.

  Raphinha, internațional brazilian, este și el pe lista posibililor plecări. În ciuda problemelor de sănătate din sezonul 2023-2024, Raphinha a reușit să înscrie 10 goluri și să ofere 13 pase decisive în 37 de apariții pentru catalani. Există unele ponturi fotbal dezvăluite în mass-media despre interesul unor cluburi din Arabia Saudită, precum și a unor echipe din Premier League.

Barcelona Pregătește Transferuri Majore pentru Aducerea lui Nico Williams
Raphinha a marcat golul Braziliei în remiza recentă cu Columbia, 1-1 de la Copa America

Planuri pentru Viitorul Barcelonei

  Conform ultimelor predicții fotbal spaniole, Barcelona își dorește să-l folosească pe Nico Williams și pe Lamine Yamal pe flancuri în sezonul următor, alături de experimentatul atacant Robert Lewandowski în centrul atacului. Pentru a realiza aceste planuri, clubul catalan trebuie să-și restructureze echipa și să facă loc noilor achiziții.

  Williams are o clauză de reziliere de aproximativ 55 de milioane de euro în contractul său, semnat anul trecut cu Athletic Bilbao. Barcelona este hotărâtă să plătească această sumă pentru a-și întări echipa și a continua să fie competitivă pe plan european și național.

Barcelona Pregătește Transferuri Majore pentru Aducerea lui Nico Williams
Nico Williams
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri