Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Islanda

IR Reykjavik vs Afturelding. Ponturi Pariuri Islanda si Statistici Fotbal 04.07.2024

Avatar of xpertbet
Share
IR Reykjavik vs Afturelding meci Islanda
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
Stadion
Stadion

ÍR-völlur

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

22:15

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți
24.09.2016 IR Reykjavik 3-1 Afturelding
14.07.2016 Afturelding 0-2 IR Reykjavik
28.08.2015 IR Reykjavik 1-4 Afturelding
22.06.2015 Afturelding 0-0 IR Reykjavik
06.09.2014 Afturelding 1-2 IR Reykjavik

FORMĂ ECHIPE

Logo
IR Reykjavik
Gazde Scor Oaspeți
IR Reykjavik 1-1 Thor Akureyri
IR Reykjavik 3-1 Fjolnir
IR Reykjavik 2-2 Vestmannaeyjar
IR Reykjavik 1-1 Dalvik
Logo
Afturelding
Gazde Scor Oaspeți
Njardvik 2-5 Afturelding
Throttur 1-2 Afturelding
Leiknir 0-1 Afturelding
Keflavik 3-0 Afturelding
Thor Akureyri 4-2 Afturelding

pont

 GG & Peste 2.5 Goluri
GG & Peste 2.5 Goluri @1.50
Read More
IR Reykjavik a marcat în fiecare meci de acasă din acest sezon, iar Afturelding are o rată de succes de 80% în deplasare. Având în vedere stilul ofensiv al ambelor echipe, este foarte probabil ca ambele să înscrie. IR Reykjavik are o medie de 3.00 goluri pe meci acasă, iar Afturelding are o medie de 4.00 goluri pe meci în deplasare.
Peste 9.5 cornere
Peste 9.5 cornere@1.55
Read More
IR Reykjavik are o medie de 11.75 cornere pe meci acasă, iar Afturelding are o medie de 12.4 cornere pe meci în deplasare. Aceste statistici arată că ambele echipe generează multe faze fixe. Stilul ofensiv și tacticile de atac utilizate de ambele echipe duc adesea la situații de corner, făcând ca un pariu pe peste 9.5 cornere să fie foarte probabil să se concretizeze.
Previous
Next

ANALIZA MECI

IR Reykjavik vs Afturelding

     În data de 4 iulie 2024, la ora 22:15, pe terenul celor de la IR Reykjavik, se va disputa un meci crucial din etapa a 11-a a Campionatului Islandei. Această confruntare între IR Reykjavik și Afturelding este una dintre cele mai așteptate din acest sezon, având în vedere pozițiile echipelor în clasament și forma lor recentă. IR Reykjavik ocupă momentan locul 6 cu 13 puncte, în timp ce Afturelding se află pe locul 4 cu 14 puncte. Diferența minimă de puncte între cele două echipe adaugă o miză suplimentară meciului, ambele echipe fiind determinate să obțină victoria pentru a avansa în clasament.


     Partida va fi transmisă în direct pe canalele de sport de top, oferind fanilor și pariorilor ocazia de a urmări un spectacol fotbalistic de calitate. IR Reykjavik și Afturelding s-au întâlnit de mai multe ori în trecut, iar istoria confruntărilor directe ne arată că meciurile sunt de obicei echilibrate și pline de goluri. În ultimele cinci meciuri directe, IR Reykjavik a câștigat două, Afturelding a câștigat una, iar două s-au încheiat la egalitate. Ambele echipe au reușit să înscrie în majoritatea acestor meciuri, ceea ce sugerează un alt meci cu multe goluri.


     Goalgheterul celor de la IR Reykjavik, Bragi Bjarkason, a marcat 5 goluri până acum, fiind o prezență constantă în ofensiva echipei. De cealaltă parte, Elmar Cogic de la Afturelding a reușit să înscrie de 4 ori, contribuind semnificativ la atacurile echipei sale. Ambii jucători vor juca un rol crucial în meciul de pe 4 iulie, și ne putem aștepta să îi vedem implicați în majoritatea acțiunilor ofensive ale echipelor lor.


     Statisticile pentru IR Reykjavik acasă sunt impresionante. Echipa a adunat 8 puncte din ultimele 5 meciuri, cu o medie de 1.6 puncte pe meci. De asemenea, au reușit să înscrie de 9 ori în aceste 5 meciuri, iar în 4 dintre ele ambele echipe au marcat. În ceea ce privește corner-ele, IR Reykjavik are o medie de 11.75 cornere pe meci, cu 100% dintre meciuri având peste 8.5 cornere. De asemenea, 100% dintre meciuri au avut peste 9.5 cornere, iar 75% au avut peste 10.5 cornere.


     Pentru Afturelding, statisticile din deplasare sunt la fel de impresionante. Echipa a câștigat 9 puncte din ultimele 5 meciuri, cu o medie de 1.8 puncte pe meci. Au reușit să înscrie de 11 ori în aceste 5 meciuri, iar în 3 dintre ele ambele echipe au marcat. În ceea ce privește corner-ele, Afturelding are o medie de 12.4 cornere pe meci, cu 100% dintre meciuri având peste 8.5 cornere, peste 9.5 cornere și peste 10.5 cornere.


     Statisticile arată că meciul se va desfășura într-un ritm alert, cu multe șanse de gol de ambele părți. IR Reykjavik a reușit să înscrie în toate meciurile de acasă din acest sezon, iar Afturelding are o rată de succes în deplasare de 80%. Ambele echipe au un procent ridicat de meciuri în care au marcat și au primit gol, ceea ce sugerează un alt meci plin de acțiune și goluri.


     Având în vedere toate aceste aspecte, meciul dintre IR Reykjavik și Afturelding se anunță a fi unul extrem de echilibrat și disputat. Fanii fotbalului și pariorii vor avea parte de un spectacol de calitate, iar ambițiile celor două echipe vor adăuga un plus de tensiune și dramatism. Rămâne de văzut care echipă va reuși să își impună jocul și să obțină cele trei puncte vitale.

IR Reykjavik: Formă, știri si statistici

     IR Reykjavik se pregătește să își apere terenul propriu într-un meci crucial din etapa a 11-a a Campionatului Islandei. Echipa se află într-o formă bună, fiind neînvinsă în ultimele 4 meciuri de acasă. În total, au adunat 13 puncte până acum, ocupând locul 6 în clasament. Forma lor recentă arată o echipă încrezătoare, care reușește să își creeze numeroase ocazii de gol și să păstreze o apărare solidă.


     În meciurile de acasă, IR Reykjavik a demonstrat o abilitate remarcabilă de a înscrie goluri. Echipa a reușit să înscrie în toate meciurile de acasă din acest sezon, având o medie de 1.75 goluri pe meci. Totodată, echipa are o rată de succes de 100% în ceea ce privește marcarea golurilor, ceea ce subliniază eficiența lor ofensivă. În ultimele 5 meciuri de acasă, IR Reykjavik a marcat 9 goluri, iar în 4 dintre aceste meciuri ambele echipe au înscris.


     În ceea ce privește apărarea, IR Reykjavik are de asemenea statistici solide. Echipa a reușit să păstreze poarta intactă în 20% din meciurile de acasă, deși au concedat goluri în 100% din meciuri. Media golurilor primite pe meci este de 1.25, ceea ce indică o apărare destul de robustă, dar nu impenetrabilă. Totuși, echipa a arătat că poate reveni în joc după ce primește gol, având o rată de egalizare de 100%.


     Unul dintre punctele forte ale echipei este forma excelentă a lui Bragi Bjarkason, golgheterul echipei, care a marcat 5 goluri în acest sezon. El este un jucător cheie pentru IR Reykjavik, contribuind semnificativ la atacurile echipei și creând ocazii pentru colegii săi. De asemenea, echipa are un record impresionant în ceea ce privește meciurile cu multe goluri, cu 50% din meciurile de acasă având peste 2.5 goluri și 50% având peste 3.5 goluri.


     Un alt aspect important este numărul mare de cornere pe care IR Reykjavik le obține în meciurile de acasă. Echipa are o medie de 11.75 cornere pe meci, cu 100% dintre meciuri având peste 8.5 cornere, și 100% având peste 9.5 cornere. Aceasta arată o echipă care atacă constant și creează multe ocazii de gol, forțând adversarii să concedă cornere.


     În ceea ce privește stilul de joc, IR Reykjavik adoptă o abordare ofensivă, concentrându-se pe crearea de ocazii și menținerea presiunii asupra adversarilor. Echipa preferă să controleze posesia și să atace pe flancuri, utilizând viteza și tehnica jucătorilor săi. Totuși, uneori apărarea lor poate fi vulnerabilă, ceea ce le poate crea probleme în fața echipelor puternice ofensiv.


     În concluzie, IR Reykjavik intră în acest meci cu încredere, bazându-se pe forma bună și eficiența ofensivă. Echipa are toate șansele să obțină un rezultat pozitiv, mai ales având în vedere avantajul terenului propriu și forma golgheterului Bragi Bjarkason. Meciul se anunță a fi unul dificil, dar cu o abordare corectă și un joc concentrat, IR Reykjavik poate continua seria bună de rezultate.

Afturelding: Formă, știri si statistici

     Afturelding se pregătește pentru un meci important din etapa a 11-a a Campionatului Islandei, deplasându-se pe terenul celor de la IR Reykjavik. Echipa se află pe locul 4 în clasament, cu 14 puncte acumulate, și vine după o serie de rezultate bune în meciurile din deplasare. Forma recentă arată o echipă solidă și capabilă să obțină puncte chiar și în meciurile dificile de pe teren advers.


     În meciurile din deplasare, Afturelding a demonstrat o capacitate impresionantă de a marca goluri. Echipa are o medie de 2 goluri pe meci în deplasare, reușind să înscrie în 80% din aceste meciuri. Totodată, au o rată de succes de 80% în ceea ce privește marcarea golurilor, ceea ce subliniază eficiența lor ofensivă. În ultimele 5 meciuri din deplasare, Afturelding a înscris 11 goluri, iar în 3 dintre aceste meciuri ambele echipe au marcat.


     Apărarea echipei în deplasare a fost, de asemenea, destul de solidă, deși au concedat goluri în 80% din meciuri. Media golurilor primite pe meci este de 2, ceea ce indică o apărare destul de robustă, dar nu impenetrabilă. Echipa a arătat că poate reveni în joc după ce primește gol, având o rată de egalizare de 0%. Cu toate acestea, Afturelding a reușit să păstreze poarta intactă în 20% din meciurile din deplasare.


     Elmar Cogic
, golgheterul echipei, a marcat 4 goluri în acest sezon și este un jucător cheie pentru Afturelding. El contribuie semnificativ la atacurile echipei și creează ocazii pentru colegii săi. De asemenea, echipa are un record impresionant în ceea ce privește meciurile cu multe goluri, cu 80% din meciurile din deplasare având peste 2.5 goluri și 40% având peste 3.5 goluri.


     Un alt aspect important este numărul mare de cornere pe care Afturelding le obține în meciurile din deplasare. Echipa are o medie de 12.4 cornere pe meci, cu 100% dintre meciuri având peste 8.5 cornere, peste 9.5 cornere și peste 10.5 cornere. Aceasta arată o echipă care atacă constant și creează multe ocazii de gol, forțând adversarii să concedă cornere.


     În ceea ce privește stilul de joc, Afturelding adoptă o abordare ofensivă, concentrându-se pe crearea de ocazii și menținerea presiunii asupra adversarilor. Echipa preferă să controleze posesia și să atace pe flancuri, utilizând viteza și tehnica jucătorilor săi. Totuși, uneori apărarea lor poate fi vulnerabilă, ceea ce le poate crea probleme în fața echipelor puternice ofensiv.


     Comparativ cu IR Reykjavik, Afturelding are o eficiență mai mare în deplasare, având o medie mai mare de goluri marcate și un procent mai mare de victorii. Totuși, apărarea lor este mai vulnerabilă, având o medie mai mare de goluri primite pe meci. Stilul de joc al celor două echipe este similar, ambele preferând să atace și să creeze ocazii de gol, ceea ce sugerează un meci cu multe șanse de gol și un ritm alert.


     În concluzie, Afturelding intră în acest meci cu încredere, bazându-se pe forma bună și eficiența ofensivă. Echipa are toate șansele să obțină un rezultat pozitiv, mai ales având în vedere forma golgheterului Elmar Cogic și capacitatea lor de a marca goluri în deplasare. Meciul se anunță a fi unul dificil, dar cu o abordare corectă și un joc concentrat, Afturelding poate continua seria bună de rezultate și poate obține un rezultat pozitiv.

Ponturi Pariuri Islanda

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, platforma dumneavoastră de încredere pentru ponturi pariuri Islanda și multe alte ponturi precise pentru diverse competiții sportive. Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune ponturi Islanda și predicții fotbal, analizate cu atenție și detaliu de echipa noastră de experți. Indiferent dacă sunteți un parior cu experiență sau un începător, site-ul nostru vă oferă toate resursele necesare pentru a lua decizii informate și pentru a vă crește șansele de câștig.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu furnizarea unor ponturi pariuri Islanda de înaltă calitate, bazate pe o analiză riguroasă a meciurilor. Echipa noastră analizează fiecare detaliu al jocurilor, incluzând forma echipelor, performanțele individuale ale jucătorilor, condițiile de joc și istoricul confruntărilor directe. Toate aceste informații sunt combinate pentru a vă oferi ponturi Islanda care vă pot ghida spre decizii de pariere mai bune și mai profitabile.

     Unul dintre principalele avantaje ale utilizării ponturilor pariuri Islanda de pe xpertbet.ro este acuratețea și obiectivitatea lor. Experții noștri folosesc metode avansate de analiză și predicție pentru a aduna și interpreta cele mai relevante date, oferindu-vă ponturii pariuri precise și bine fundamentate. Acest lucru vă elimină incertitudinea și vă oferă încrederea necesară pentru a plasa pariuri câștigătoare.

     Pe xpertbet.ro, nu ne limităm doar la ponturi pariuri Islanda. Oferim o gamă variată de predicții fotbal pentru competiții din întreaga lume. Fiecare predicție este rezultatul unei analize detaliate realizate de experții noștri, care utilizează cele mai avansate tehnici de analiză și predicție. Astfel, aveți la dispoziție ponturii pariuri de înaltă calitate care vă pot ajuta să faceți cele mai bune alegeri în materie de pariuri sportive.

     Interfața noastră prietenoasă și ușor de utilizat vă permite să accesați rapid și simplu toate informațiile de care aveți nevoie. Indiferent dacă căutați ponturi Islanda sau predicții fotbal, veți găsi toate datele necesare la doar câteva click-uri distanță. Actualizăm constant baza noastră de date pentru a vă oferi cele mai noi și relevante informații, astfel încât să fiți mereu cu un pas înaintea pieței.

     Pe xpertbet.ro, oferim și statistici fotbal detaliate pentru toate meciurile importante. Aceste statistici vă permit să înțelegeți mai bine evoluția echipelor și a jucătorilor, oferindu-vă informații esențiale pentru a lua decizii informate. Statistici fotbal sunt actualizate constant, astfel încât să aveți mereu acces la cele mai recente date despre meciurile care vă interesează.

     Un alt aspect important al xpertbet.ro este faptul că oferim resurse educative pentru pariori. Pe lângă ponturile pariuri Islanda, veți găsi articole și ghiduri care explică în detaliu cum funcționează procesul de predicție și cum puteți utiliza ponturii pariuri pentru a vă îmbunătăți strategia de pariere. Astfel, nu doar că vă oferim cele mai bune ponturi, dar vă și ajutăm să deveniți pariori mai informați și mai eficienți.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți cei care doresc să își maximizeze câștigurile prin utilizarea ponturilor pariuri Islanda și a altor predicții fotbal. Cu statistici fotbal precise și actualizate constant, suntem dedicați să vă oferim cele mai bune resurse pentru a vă transforma pasiunea pentru pariuri într-o activitate profitabilă. Vă invităm să explorați platforma noastră și să descoperiți cum ponturii pariuri vă pot ajuta să faceți cele mai bune alegeri atunci când pariați.

     Indiferent dacă sunteți un parior cu experiență sau un începător, veți găsi pe xpertbet.ro toate informațiile și resursele necesare pentru a lua decizii informate și pentru a vă crește șansele de câștig. Nu mai stați pe gânduri și începeți să profitați de avantajele oferite de ponturile pariuri Islanda. Vă dorim mult succes și pariuri câștigătoare!

     Pe lângă analizele detaliate și predicțiile fotbal pe care le oferim, ne străduim să creăm o comunitate de pariori bine informați și dedicați. De aceea, punem un accent deosebit pe transparență și acuratețe în toate ponturile Islanda pe care le publicăm. Fiecare pont este rezultatul unei analize amănunțite, realizate de experți în domeniu, care utilizează cele mai avansate tehnici de predicție și analiză.

     Vă invităm să deveniți parte din comunitatea xpertbet.ro și să beneficiați de cele mai bune ponturi pariuri Islanda și predicții fotbal disponibile pe piață. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu acces la informațiile și predicțiile de care aveți nevoie pentru a lua decizii informate și a câștiga constant la pariuri. Nu mai așteptați și alăturați-vă acum miilor de pariori care au descoperit avantajele oferite de ponturii pariuri de pe xpertbet.ro. Mult succes în toate pariurile dumneavoastră!

     Pe xpertbet.ro, ne angajăm să vă oferim cele mai bune statistici fotbal pentru a vă sprijini în fiecare pas al călătoriei dumneavoastră de parior. Cu analiza noastră detaliată și expertiza noastră vastă, suntem siguri că veți găsi toate resursele necesare pentru a plasa pariuri câștigătoare. Vă invităm să explorați platforma noastră și să descoperiți cum ponturile pariuri Islanda vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele de pariere. Mult succes și pariuri câștigătoare!

     Așadar, fie că sunteți interesat de ponturi pariuri Islanda, ponturi Islanda, predicții fotbal sau doriți să consultați statistici fotbal, xpertbet.ro este platforma ideală pentru dumneavoastră. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturii pariuri pentru a vă ajuta să luați cele mai informate și profitabile decizii de pariere. Alăturați-vă comunității noastre și descoperiți avantajele unei platforme dedicate pariorilor de succes. Mult succes și pariuri câștigătoare pe xpertbet.ro!

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri