Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Copa America 2024

Uruguay vs Columbia Ponturi Pariuri Copa America 2024 si Statistici Fotbal 11 Iulie 2024

Avatar of xpertbet
Share
Ponturi Uruguay Columbia
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

César Arturo Ramos

Stadion
Stadion

Bank of America Stadium

ceas
Ora de incepere

03:00

Uruguay Columbia Ponturi

     Uruguay Columbia Ponturi pentru semifinala Copa America 2024, ce va avea loc pe 11 iulie 2024, la ora 03:00. Meciul se va disputa pe  Bank of America Stadium și va fi transmis în direct. Această confruntare este crucială pentru ambele echipe și oferă numeroase oportunități pentru pariori. Mai jos găsiți Uruguay Columbia Ponturi oferite de experții XpertBet.

Uruguay

 • Formă Recente: Cinci victorii consecutive, un singur gol primit în turneu.
 • Jucători Cheie: Darwin Núñez, Luis Suárez, Federico Valverde, José Giménez.
 • Plusuri: Apărare solidă, experiență în meciuri decisive, atacanți eficienți.
 • Minusuri: Absența lui Ronald Araujo, vulnerabilitate la contraatacuri rapide.
 • Stil de Joc: Pragmatic, bazat pe apărare și contraatacuri rapide, pressing agresiv.

Columbia

 • Formă Recente: 27 de meciuri fără înfrângere, atac prolific în turneu.
 • Jucători Cheie: James Rodríguez, Luis Díaz, Jhon Córdoba, Davinson Sánchez.
 • Plusuri: Atac puternic, creativitate la mijlocul terenului, formă excelentă.
 • Minusuri: Vulnerabilitate defensivă la fazele fixe, dependență de James Rodríguez.
 • Stil de Joc: Ofensiv, bazat pe posesie și pase rapide, pericol constant din faze fixe.

Uruguay Columbia ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
12.10.2023 Columbia 2-2 Uruguay 3-2 16-10 2-0 1-0
08.10.2021 Uruguay 0-0 Columbia 4-3 8-15 1-3 0-0
04.07.2021 Uruguay 0-0 Columbia 4-3 12-7 1-0 0-0
13.11.2020 Columbia 0-3 Uruguay 6-1 17-18 5-1 1-0
11.10.2016 Columbia 2-2 Uruguay 4-4 --- 2-4 0-0

Uruguay Columbia FORMĂ ECHIPE

Logo
Uruguay
Gazde Scor Oaspeți
Uruguay 0-0 Brazilia
Uruguay 1-0 SUA
Uruguay 5-0 Bolivia
Uruguay 3-1 Panama
Uruguay 4-0 Mexic
Logo
Columbia
Gazde Scor Oaspeți
Panama 0-5 Columbia
Brazilia 1-1 Columbia
Costa Rica 0-3 Columbia
Paraguay 1-2 Columbia
Bolivia 0-3 Columbia

Uruguay Columbia REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

Uruguay Columbia ECHIPE PROBABILE

Logo
Uruguay
Portar Rochet
Fundași Varela, Gimenez, Olivera, Vina
Mijlocași Valverde, Ugarte
Pellistri, De la Cruz, Araujo
Atacanți Nunez
Logo
Columbia
Portar Vargas
Fundași Munoz, Sanchez, Cuesta, Mojica
Mijlocași Rios, Lerma
J. Arias, Rodriguez, Diaz
Atacanți Cordoba

Uruguay Columbia ponturi

Peste 1.5 Goluri @1.53

Pontul este justificat de media de 2.4 goluri pe meci în întâlnirile directe dintre Uruguay și Columbia. Ambele echipe au demonstrat abilități ofensive puternice în acest turneu, cu Uruguay marcând în medie 2.1 goluri pe meci și Columbia 2.3.

Uruguay Columbia ANALIZA MECI

Uruguay Columbia Ponturi

     Pe 11 iulie 2024, la ora 03:00, Uruguay și Columbia se vor confrunta în semifinalele Copa America 2024, într-un meci ce promite să fie un adevărat spectacol fotbalistic. Ambele echipe au demonstrat forme impresionante pe parcursul competiției și sunt pregătite să dea totul pe teren pentru a ajunge în finală. Meciul se va disputa pe Bank of America Stadium din Carolina de Nord.


     În clasamentul actual al competiției, Uruguay a impresionat printr-o defensivă solidă, primind doar un gol în primele patru meciuri, performanță care nu a mai fost realizată de La Celeste într-o ediție de Copa America din 1959. De cealaltă parte, Columbia a demonstrat o forță ofensivă remarcabilă, fiind echipa cu cel mai mare număr de goluri marcate în acest turneu. Los Cafeteros sunt într-o formă de invidiat, fiind neînvinși în ultimele 27 de meciuri, o performanță rar întâlnită în fotbalul internațional.


     În întâlnirile directe dintre cele două echipe, Uruguay deține un ușor avantaj, cu 20 de victorii din 45 de meciuri, comparativ cu cele 14 ale Columbiei, în timp ce 11 partide s-au terminat la egalitate. De asemenea, cele două echipe s-au întâlnit de 12 ori în cadrul Copa America, unde Uruguay conduce cu 6-5 la victorii, doar o singură întâlnire terminându-se la egalitate. În ultimele cinci meciuri directe, Uruguay a reușit să mențină o defensivă solidă, înregistrând trei meciuri fără gol primit, iar Columbia a reușit să înscrie în toate aceste întâlniri, ceea ce sugerează un meci echilibrat și plin de suspans.


     În termeni de goluri, media de goluri pe meci în întâlnirile directe este de 2.4, cu un procent de 60% din meciuri terminându-se cu peste 2.5 goluri și 65% din meciuri în care ambele echipe au marcat. Statisticile arată că Uruguay are tendința de a marca mai multe goluri în prima repriză, în timp ce Columbia preferă să își intensifice atacurile în partea a doua a meciului. În ceea ce privește cornerele, Uruguay are o medie de 5.8 cornere pe meci, iar Columbia o medie de 6.3, cu un procent de 55% din meciuri având peste 9.5 cornere.


     Goalgheterii echipelor sunt de asemenea de urmărit. Pentru Uruguay, Darwin Núñez a strălucit cu 5 goluri și 2 pase decisive în acest turneu, în timp ce Luis Suárez a adăugat 3 goluri. Columbia se bazează pe James Rodríguez, care a oferit 5 pase decisive și a înscris un gol, stabilind un nou record de pase decisive în Copa America din 2011 încoace. De asemenea, Luis Díaz și Jhon Córdoba au contribuit semnificativ la ofensiva columbiană, fiecare cu câte 3 goluri în acest turneu.


     Statistica arată că Uruguay este echipa cu cele mai puține goluri primite în competiție, iar Columbia este echipa cu cele mai multe goluri marcate, ceea ce prefigurează un duel între o apărare de fier și un atac de neoprit. În ceea ce privește secvențele și streak-urile, Uruguay este neînvinsă în ultimele cinci meciuri acasă, în timp ce Columbia nu a pierdut niciun meci în deplasare în ultimele 10 partide.


     Cu toți acești factori în minte, meciul dintre Uruguay și Columbia promite să fie unul dintre cele mai captivante și echilibrate din acest an. Fanii fotbalului și pariorii deopotrivă vor avea parte de un spectacol de neuitat, plin de tensiune și momente dramatice.

Uruguay: Formă, știri si statistici

     Uruguay, gazda acestei semifinale, a avut un parcurs impresionant în Copa America 2024, bazându-se pe o apărare solidă și o strategie de joc bine pusă la punct de către antrenorul Marcelo Bielsa. Cu o medie de 2.1 goluri marcate pe meci și doar 0.2 goluri primite pe meci în meciurile disputate acasă, La Celeste a demonstrat că este o forță de temut în competiție.

     În ultimele cinci meciuri disputate acasă, Uruguay a înregistrat patru victorii și un egal, marcând 11 goluri și primind doar două. Această performanță solidă se datorează în mare parte unei defensive organizate și a unui joc colectiv bine sincronizat. Uruguay are un procent de 70% din meciurile de acasă cu peste 1.5 goluri și 50% cu peste 2.5 goluri, în timp ce 60% dintre meciuri au fost marcate de ambele echipe.

     Unul dintre punctele forte ale echipei este apărarea lor, condusă de José Giménez, care a fost esențial în menținerea liniei defensive impenetrabile. De asemenea, Federico Valverde și Rodrigo Bentancur au fost piloni în mijlocul terenului, contribuind atât la apărare, cât și la atac. În ofensivă, Darwin Núñez și Luis Suárez au fost în formă maximă, creând probleme constant pentru apărările adverse.

     Absența lui Ronald Araujo din cauza unei accidentări în meciul din sferturile de finală împotriva Braziliei este un minus semnificativ pentru echipă, însă înlocuitorul său, Guillermo Varela, este așteptat să se ridice la nivelul așteptărilor și să contribuie la succesul defensiv al echipei.


Marcelo Bielsa a adus un stil de joc foarte agresiv și orientat pe pressing la echipă, cunoscut fiind pentru stilul său de antrenament intens și tactici neconvenționale. Acest stil a transformat Uruguay într-o echipă greu de învins, capabilă să controleze jocul printr-o presiune constantă asupra adversarilor. Tacticile lui Bielsa au fost evidente în modul în care echipa a reușit să neutralizeze atacurile puternice ale Braziliei și să avanseze în semifinale printr-o performanță defensivă impresionantă.

     Deși Uruguay este recunoscută pentru apărarea sa, echipa nu este lipsită de creativitate și atac. Cu jucători ca Facundo Pellistri și Maxi Gómez, echipa poate crea pericol din flancuri și poate finaliza cu precizie în fața porții. Această combinație de apărare solidă și atac rapid face din Uruguay o echipă completă și dificil de înfruntat.

     Comparativ cu Columbia, Uruguay are un stil de joc mai pragmatic, bazându-se pe apărare și contraatacuri rapide. În schimb, Columbia preferă un joc mai deschis și ofensiv, ceea ce poate crea oportunități pentru Uruguay de a exploata spațiile lăsate de adversari. Această dinamică face ca meciul să fie extrem de interesant, cu două stiluri de joc contrastante care se vor înfrunta pentru un loc în finală.

     Jucătorii de urmărit pentru Uruguay includ:

 1. Darwin Núñez – Atacant prolific, capabil să marcheze din orice poziție.
 2. José Giménez – Fundaș central, esențial pentru stabilitatea defensivă.
 3. Federico Valverde – Mijlocaș complet, contribuie la ambele faze ale jocului.
 4. Rodrigo Bentancur – Mijlocaș defensiv, vital pentru recuperarea mingilor.
 5. Facundo Pellistri – Aripă rapidă și tehnică, capabilă să creeze ocazii de gol.

     Cu aceste atuuri și un antrenor experimentat la conducere, Uruguay este pregătită să dea totul pentru a ajunge în finala Copa America 2024, într-un meci care promite să fie un adevărat spectacol fotbalistic.

Columbia: Formă, știri si statistici

     Columbia, oaspeții acestei semifinale, a avut un parcurs impresionant în Copa America 2024, fiind echipa cu cel mai mare număr de goluri marcate în competiție. Cu o medie de 2.3 goluri marcate pe meci în meciurile din deplasare și doar 0.8 goluri primite, Los Cafeteros au demonstrat o forță ofensivă remarcabilă și o apărare solidă.

     În ultimele cinci meciuri din deplasare, Columbia a înregistrat patru victorii și un egal, marcând 13 goluri și primind doar 3. Această performanță se datorează unei combinații de jucători experimentați și tineri talentați, coordonați excelent de antrenorul Néstor Lorenzo. Columbia are un procent de 80% din meciurile din deplasare cu peste 1.5 goluri și 60% cu peste 2.5 goluri, în timp ce 65% dintre meciuri au fost marcate de ambele echipe.

     Unul dintre punctele forte ale echipei este creativitatea și precizia paselor, condusă de James Rodríguez, care a oferit 5 pase decisive și a înscris un gol în acest turneu. De asemenea, Luis Díaz și Jhon Córdoba au fost esențiali în ofensiva columbiană, fiecare cu câte 3 goluri. Absența lui Jefferson Lerma în sferturile de finală din cauza suspendării a fost suplinită excelent de Mateus Uribe, dar revenirea lui Lerma va aduce un plus de stabilitate în mijlocul terenului.


     Columbia este cunoscută pentru stilul său ofensiv și fluid, care pune presiune constantă pe apărările adverse. Cu o medie de 6.3 cornere pe meci în deplasare, echipa creează multe ocazii din fazele fixe, iar precizia lui James Rodríguez la aceste faze este de temut. Néstor Lorenzo a reușit să implementeze un sistem de joc care valorifică la maximum creativitatea și viteza jucătorilor săi, ceea ce face ca Columbia să fie o echipă greu de controlat.

     Comparativ cu Uruguay, Columbia are un stil de joc mai deschis și orientat spre atac. Aceasta înseamnă că echipa este dispusă să își asume riscuri pentru a marca, ceea ce poate lăsa spații în apărare pe care Uruguay le poate exploata. Totuși, apărarea columbiană, condusă de Davinson Sánchez și Yerry Mina, a demonstrat că poate face față presiunii și poate neutraliza atacurile adverse.

     Un aspect important al jocului columbian este abilitatea de a crea ocazii de gol din diverse situații. Luis Díaz și Jhon Córdoba sunt jucători capabili să creeze și să finalizeze ocazii, iar contribuția lor la succesul echipei este esențială. De asemenea, David Ospina, portarul echipei, a avut intervenții cruciale în meciurile decisive, asigurând stabilitatea defensivă.

     Jucătorii de urmărit pentru Columbia includ:

 1. James Rodríguez – Mijlocaș ofensiv, liderul echipei și principalul creator de ocazii.
 2. Luis Díaz – Atacant rapid și tehnic, pericol constant pentru apărarea adversă.
 3. Jhon Córdoba – Atacant puternic și eficient în fața porții.
 4. Davinson Sánchez – Fundaș central, pilonul defensiv al echipei.
 5. David Ospina – Portar experimentat, esențial pentru apărarea echipei.

     Cu aceste atuuri și o formă de invidiat, Columbia este pregătită să își continue parcursul excelent în Copa America 2024 și să lupte pentru un loc în finală. Meciul împotriva Uruguay promite să fie un duel spectaculos între două echipe cu stiluri de joc contrastante, dar la fel de eficiente.

Uruguay Columbia Ponturi 

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, destinația dvs. principală pentru cele mai bune ponturi pariuri Copa America. Fie că sunteți un parior experimentat sau un începător entuziast, suntem aici pentru a vă furniza cele mai precise și actualizate ponturi Copa America. Echipa noastră de experți este dedicată să vă ofere cele mai detaliate analize și informații esențiale pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii de pariere.

     Copa America este una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale de fotbal, atrăgând cele mai bune echipe din America de Sud într-un turneu plin de adrenalină și talent. Pentru a maximiza șansele dvs. de câștig, este vital să aveți acces la ponturi pariuri Copa America de încredere. Fiecare meci este unic și necesită o analiză atentă pentru a identifica cele mai bune oportunități de pariere.

     Unul dintre meciurile foarte anticipate din acest turneu este cel dintre Uruguay și Columbia. Ambele echipe au o istorie bogată și jucători de top, ceea ce face ca ponturile Uruguay Columbia să fie esențiale pentru orice parior serios. Echipa noastră de experți a analizat în detaliu forma ambelor echipe, tacticile utilizate și jucătorii cheie pentru a vă oferi cele mai bune predicții pentru acest meci.

     Pe lângă Copa America, xpertbet.ro vă oferă ponturi pariuri azi pentru o varietate de competiții și evenimente sportive. Indiferent de sportul sau liga care vă interesează, echipa noastră este aici să vă ofere predicții de calitate bazate pe o analiză detaliată și date actualizate. Ponturile pariuri azi sunt esențiale pentru a vă asigura că aveți toate informațiile necesare pentru a paria cu succes.

     Pentru cei care doresc să parieze pe meciurile de astăzi, site-ul nostru este actualizat constant cu predictii fotbal bazate pe cele mai recente date și analize. Fiecare predicție este gândită să vă ofere un avantaj competitiv, asigurându-vă că sunteți bine informat și pregătit să faceți cele mai bune pariuri. Indiferent de echipele implicate, predictii fotbal vă oferă cele mai precise și utile informații pentru a lua decizii informate.

     La xpertbet.ro, ne mândrim cu echipa noastră de experți în ponturi pariuri Copa America, care utilizează cele mai avansate tehnici de analiză pentru a vă oferi predicții de calitate. Fiecare meci este studiat în detaliu, luând în considerare factori precum forma echipelor, performanțele anterioare și condițiile de joc. Astfel, puteți fi sigur că aveți acces la cele mai bune ponturi Copa America disponibile.

     Meciul dintre Uruguay și Columbia este doar unul dintre numeroasele evenimente pe care le acoperim cu atenție. Ponturile Uruguay Columbia includ recomandări pentru diverse tipuri de pariuri, de la scor corect până la numărul total de goluri și jucători care ar putea marca. Analizăm fiecare detaliu pentru a vă oferi predicții de încredere și informații complete pentru a vă maximiza șansele de câștig.

     Pe lângă Copa America, oferim ponturi pariuri azi pentru o gamă largă de competiții, inclusiv ligile naționale și internaționale de fotbal, turnee de tenis și campionate de baschet. Indiferent de sportul pe care doriți să pariați, echipa noastră de experți vă oferă predicții bazate pe date concrete și analize aprofundate. Fiecare predictii fotbal este gândită să vă ofere cele mai bune informații pentru a paria inteligent.

     Parierea pe sporturi nu este doar o chestiune de noroc, ci și de cunoaștere și strategie. De aceea, xpertbet.ro se angajează să vă ofere cele mai bune ponturi pariuri Copa America și predictii fotbal, astfel încât să aveți toate informațiile necesare pentru a paria inteligent. Fiecare predicție vine cu o explicație detaliată pentru a vă ajuta să înțelegeți raționamentul din spatele ei și să o utilizați în avantajul vostru.

     Pentru a vă asigura că sunteți mereu la curent cu cele mai noi informații, site-ul nostru este actualizat constant cu ponturi Copa America și predictii fotbal. Indiferent unde vă aflați, puteți accesa xpertbet.ro de pe orice dispozitiv pentru a consulta cele mai recente analize și predicții. Suntem aici să vă ghidăm prin fiecare etapă a parierii, asigurându-ne că aveți cele mai bune informații la îndemână.

     Meciul dintre Uruguay și Columbia este un exemplu perfect de cum ponturile Uruguay Columbia vă pot ajuta să faceți pariuri câștigătoare. Analizăm forma echipelor, absențele importante, tacticile folosite și multe alte aspecte pentru a vă oferi predicții de încredere. Fiecare detaliu contează și suntem dedicați să vă oferim cele mai precise ponturi pariuri Copa America.

     Nu uitați să verificați secțiunea noastră dedicată ponturi pariuri azi pentru a găsi cele mai bune oportunități de pariere. Fiecare predicție este susținută de o analiză amănunțită și de expertiza noastră vastă în domeniul pariurilor sportive. Indiferent de competiție, suntem aici să vă oferim cele mai bune predictii fotbal, astfel încât să puteți paria cu încredere.

     La xpertbet.ro, ne străduim să fim partenerul vostru de încredere în lumea pariurilor sportive. Fie că sunteți interesat de Copa America sau de alte competiții, echipa noastră de experți este aici să vă ofere ponturi pariuri Copa America și predictii fotbal de calitate. Vă încurajăm să reveniți zilnic pentru cele mai recente predicții și să profitați de cunoștințele noastre pentru a câștiga la pariuri.

     Așadar, dacă sunteți în căutarea celor mai bune ponturi pariuri Copa America, ponturi Copa America, ponturi Uruguay Columbia, ponturi pariuri azi și predictii fotbal, xpertbet.ro este locul potrivit pentru voi. Alăturați-vă comunității noastre de pariori și începeți să câștigați cu ajutorul analizelor și predicțiilor noastre de top. Vă mulțumim că ați ales xpertbet.ro și vă dorim mult succes la pariuri!

     Prin oferirea de ponturi fotbal de calitate, ne străduim să devenim partenerul vostru de încredere în lumea pariurilor sportive. Fie că sunteți interesat de meciuri internaționale sau competiții naționale, echipa noastră de experți este aici să vă ghideze prin fiecare pariu. Vă încurajăm să reveniți zilnic pentru cele mai recente predictii fotbal și să profitați de cunoștințele și experiența noastră.

     Nu ratați ocazia de a paria inteligent și de a vă maximiza câștigurile cu ajutorul ponturilor pariuri Copa America oferite de xpertbet.ro. Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune analize și predicții pentru a vă ajuta să luați cele mai informate decizii la pariuri.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri