Type to search

Ponturi pariuri Euro 2024 Ponturi EURO 2024

Olanda Anglia Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 10 Iulie 2024

Avatar of xpertbet
Share
Ponturi Olanda Anglia
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Felix Zwayer

Stadion
Stadion

Signal Iduna Park

Icon
Transmis la TV

Pro TV

ceas
Ora de incepere

22:00

Ponturi Olanda Anglia

     Ponturi Olanda Anglia pentru semifinala EURO 2024, ce va avea loc pe 10 iulie 2024, la ora 22:00. Meciul se va disputa pe teren neutru în Dortmund și va fi transmis pe Pro TV. Această confruntare este crucială pentru ambele echipe și oferă numeroase oportunități pentru pariori. Mai jos găsiți ponturi Olanda Anglia oferite de experții XpertBet.

Olanda

  • Forma Recente: Olanda a câștigat categoric împotriva României și Turciei în fazele eliminatorii.
  • Jucători Cheie: Cody Gakpo și Memphis Depay au fost esențiali în atac, iar defensiva este solidă, coordonată de Virgil van Dijk și Stefan de Vrij.
  • Stil de Joc: Preferă un joc ofensiv, bazat pe posesie și incursiuni rapide pe flancuri.

Anglia

  • Forma Recente: Anglia a ajuns în semifinale după ce a trecut de Elveția și Slovacia cu dificultate, necesitând prelungiri și penalty-uri.
  • Jucători Cheie: Harry Kane și Bukayo Saka sunt decisive pentru atacul englez, iar defensiva condusă de Jordan Pickford a fost solidă.
  • Stil de Joc: Anglia joacă defensiv, se apără bine și profită de ocaziile care i se oferă.

ultimele 5 meciuri directe Olanda Anglia

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
06.06.2019 Olanda 1-1 Anglia 7-4 19-15 3-1 0-0
23.03.2018 Olanda 0-1 Anglia 3-4 10-8 0-0 0-0
29.03.2016 Anglia 1-2 Olanda 7-3 9-9 0-1 0-0
29.02.2012 Anglia 2-3 Olanda --- --- 1-1 0-0
12.08.2009 Olanda 2-2 Anglia --- --- --- ---

Olanda Anglia FORMĂ ECHIPE

Logo
Olanda
Gazde Scor Oaspeți
Olanda 2-1 Turcia
Olanda 3-0 Romania
Olanda 2-3 Austria
Olanda 0-0 Franta
Olanda 2-1 Polonia
Logo
Anglia
Gazde Scor Oaspeți
Elvetia 1-1 Anglia
Slovacia 1-1 Anglia
Slovenia 0-0 Anglia
Danemarca 1-1 Anglia
Serbia 0-1 Anglia

Olanda Anglia REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

Olanda Anglia ECHIPE PROBABILE

Logo
Olanda
Portar Verbruggen
Fundași Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake
Mijlocași Schouten, Reijnders
Malen, Simons, Gakpo
Atacanți Depay
Logo
Anglia
Portar Pickford
Fundași Walker, Stones, Guehi
Mijlocași Saka, Mainoo, Rice, Trippier
Bellingham, Foden
Atacanți Kane

Ponturi Olanda Anglia

Peste 1.5 goluri
Peste 1.5 goluri@1.50
Read More
Olanda și Anglia au avut confruntări anterioare în care s-au marcat multe goluri, 80% dintre acestea încheindu-se cu peste 1.5 goluri. Atacurile puternice ale Olandei, conduse de Cody Gakpo, și eficiența lui Harry Kane pentru Anglia indică un meci dinamic, cu multe oportunități de gol. Având în vedere stilurile lor de joc, este foarte probabil să vedem cel puțin două goluri în acest meci.
Olanda Nu Pierde 1X
Olanda Nu Pierde 1X@1.50
Read More
Forma bună a lui Cody Gakpo și revenirea completă a lotului Olandei sugerează că echipa are un avantaj. În plus, Anglia a avut nevoie de prelungiri în ambele meciuri eliminatorii, indicând o posibilă oboseală și dificultate în a învinge echipe puternice.
Previous
Next

Olanda Anglia Recomandări Bet Builder

Accidentare
Șuturi pe Poartă +0.5
Cody Gakpo
Formă Șuturi pP: 2, 1, 1, 3, 1
Accidentare
Șuturi pe Poartă +0.5
Harry Kane
Formă Șuturi pP: 1, 1, 1, 1, 0
Accidentare
Șuturi +0.5
Tijjani Reijnders
Formă Șuturi: 4, 1, 2, 3, 0
Accidentare
Șuturi +0.5
Xavi Simons
Formă Șuturi: 3, 1, 1, 2, 1
Accidentare
Șuturi +0.5
Declan Rice
Formă Șuturi: 0, 1, 1, 2, 2
Accidentare
Faulturi Comise +1.5
Denzel Dumfries
Formă Faulturi: 2, 4, 1, 0
Accidentare
Faulturi Comise +0.5
Memphis Depay
Formă Faulturi: 2, 1, 1, 2, 1
Accidentare
Faulturi Comise +0.5
Declan Rice
Formă Faulturi: 1, 1, 2, 0, 1
Accidentare
Faulturi Comise +0.5
Jude Bellingham
Formă Faulturi: 1, 1, 0, 2, 1
Accidentare
Faulturi Comise +0.5
Bukayo Saka
Formă Faulturi: 2, 0, 2, 0, 1

ANALIZA MECIului Olanda Anglia

Ponturi Olanda Anglia

     Pe data de 10 iulie 2024, la ora 22:00, în semifinalele EURO 2024, se va disputa meciul dintre Olanda și Anglia. Acest meci, transmis în direct pe Pro TV, promite să fie o confruntare deosebit de captivantă și decisivă pentru stabilirea finalistei. Ambele echipe au ajuns în această fază după un parcurs tumultuos, iar ambițiile sunt mari pentru fiecare dintre ele.


     Olanda și Anglia s-au întâlnit de mai multe ori în competiții majore, iar statistica este echilibrată. Din cele 24 de confruntări, Anglia a câștigat 6 meciuri, Olanda 7, iar 9 meciuri s-au terminat la egalitate. În aceste meciuri directe, Olanda a marcat 27 de goluri, iar Anglia 25. În 80% dintre aceste meciuri s-au marcat peste 2.5 goluri, iar în 60% din cazuri au marcat ambele echipe.


     În ultimele meciuri directe, Olanda a obținut victorii importante, dar Anglia a câștigat ultima confruntare oficială în UEFA Nations League, cu 3-1 după prelungiri. Această statistică sugerează un meci echilibrat și plin de surprize.


     Un aspect important de luat în considerare sunt goalgheterii echipelor. Cody Gakpo, de la Olanda, a marcat 3 goluri în acest turneuDe cealaltă parte, Harry Kane a marcat 2 goluri. Ambii jucători sunt esențiali pentru echipele lor și pot influența decisiv rezultatul final.


     Statistica ne oferă informații valoroase pentru ponturi pariuri. În meciurile de acasă, Olanda are o medie de 1.80 goluri marcate pe meci și 1.00 goluri primite. Anglia, în meciurile din deplasare, are o medie de 1.00 goluri marcate și 0.60 goluri primite. În 60% dintre meciurile Olandei de acasă și Angliei din deplasare, ambele echipe au marcat, ceea ce sugerează un meci deschis și cu multe goluri.


     De asemenea, cornerele pot fi un indicator bun pentru ponturi pariuri. Olanda are o medie de 5.6 cornere pe meci acasă, iar Anglia 4.3 în deplasare. În 60% dintre meciurile lor, numărul total de cornere a fost peste 8.5.


     Confruntările dintre Olanda și Anglia sunt adesea caracterizate de momente tensionate și decizii tactice cheie. În ultimele 5 meciuri acasă, Olanda a înregistrat 3 victorii, 1 egal și 1 înfrângere, cu o medie de 2 goluri marcate și 1.2 goluri primite. În aceleași condiții, Anglia a obținut 2 victorii, 2 egaluri și 1 înfrângere, cu o medie de 1 gol marcat și 0.8 goluri primite.


     Cu toți jucătorii disponibili, Olanda are avantajul unui lot complet. Ronald Koeman ar putea păstra aceeași formulă de start ca în meciurile precedente, cu Wout Weghorst posibil să fie titular. De cealaltă parte, Anglia va reintegra pe Marc Guehi în defensivă, iar Luke Shaw este pregătit să înceapă meciul după revenirea de la accidentare.

Olanda: Formă, știri si statistici

     Olanda a avut un parcurs interesant în EURO 2024, ajungând în semifinale după o serie de meciuri în care și-a demonstrat forța ofensivă. Echipa lui Ronald Koeman a început competiția cu rezultate modeste, dar și-a găsit ritmul în fazele eliminatorii, învingând România cu 3-0 și Turcia cu 2-1. Această echipă are o combinație letală de experiență și tinerețe, ceea ce le oferă o versatilitate tactică importantă.


     Cody Gakpo a fost unul dintre jucătorii cheie pentru Olanda, marcând 3 goluri și având 8 șuturi pe poartă. Acesta a demonstrat o eficiență remarcabilă în fața porții, iar colaborarea sa cu Memphis Depay și Donyell Malen a fost esențială pentru succesul echipei. Depay a marcat și el un gol, dar a fost implicat direct în crearea mai multor ocazii de gol.


     Defensiva Olandei este coordonată de Virgil van Dijk, care, împreună cu Stefan de Vrij, formează un zid greu de trecut. Aceștia au fost esențiali în menținerea unei medii de doar 1 gol primit pe meci, oferind stabilitate echipei. Bart Verbruggen, portarul echipei, a avut intervenții salvatoare în momente critice, contribuind la menținerea scorului favorabil.


     Unul dintre punctele forte ale Olandei este abilitatea de a reveni în meci după ce au fost conduși. În acest turneu, au reușit să câștige două meciuri în care au fost conduși, demonstrând o reziliență deosebită. Acest aspect psihologic poate fi decisiv în confruntarea cu Anglia, mai ales în momentele de presiune maximă.


     În ceea ce privește stilul de joc, Olanda preferă un fotbal ofensiv, cu multe pase rapide și incursiuni pe flancuri. Echipa se bazează pe un joc de posesie solid, dar este foarte periculoasă și pe contraatacuri, având jucători rapizi și tehnici precum Xavi Simons și Denzel Dumfries. Acest stil de joc le-a permis să creeze numeroase ocazii de gol, având o medie de 1.80 goluri marcate pe meci.


     În comparație cu Anglia, Olanda are un joc mai fluid și mai creativ, ceea ce le oferă un avantaj în fața unor echipe care preferă să joace defensiv. Totuși, vulnerabilitatea lor poate fi exploatată în momentele în care își asumă prea multe riscuri în atac, lăsând spații libere în apărare.


     Absentele nu reprezintă o problemă pentru Olanda, Ronald Koeman având toți jucătorii disponibili pentru această semifinală. Acest lucru îi permite să folosească cea mai puternică formulă, maximizând șansele de succes. Koeman a demonstrat flexibilitate tactică, ajustându-și strategia în funcție de adversar, ceea ce poate fi un avantaj crucial împotriva unei echipe bine pregătite precum Anglia.


     În concluzie, Olanda este o echipă puternică și determinată, cu un mix de experiență și tinerețe care le oferă o dinamică de joc atractivă. Rezultatele lor din acest turneu arată că sunt capabili să facă față presiunii și să obțină victorii importante. Ponturile pentru acest meci ar putea include pariuri pe goluri multiple, având în vedere media ridicată de goluri marcate de Olanda și tendința lor de a crea multe ocazii de gol.

Anglia: Formă, știri si statistici

     Anglia a avut un parcurs dificil în EURO 2024, dar a reușit să ajungă în semifinale datorită unei combinații de noroc și reziliență. Echipa condusă de Gareth Southgate a avut nevoie de prelungiri și penalty-uri pentru a trece de Elveția în sferturi și de Slovacia în optimi, demonstrând că sunt capabili să gestioneze momentele de maximă tensiune. Deși nu au impresionat prin jocul lor, Anglia este o echipă care știe să se apere bine și să profite de ocaziile care i se oferă.


     Harry Kane, căpitanul echipei, a fost esențial pentru succesul Angliei, marcând 2 goluri și având o prezență constantă în atac. De asemenea, Bukayo Saka a fost un jucător cheie, contribuind cu un gol și fiind mereu o amenințare pe flancul drept. Jude Bellingham a fost, de asemenea, crucial, marcând goluri importante și contribuind la jocul de mijloc.


     Defensiva Angliei a fost solidă, cu John Stones și Kyle Walker formând o pereche defensivă de încredere. Jordan Pickford, portarul echipei, a avut intervenții decisive, mai ales în meciurile care au ajuns la penalty-uri. Echipa a reușit să mențină două meciuri fără gol primit, demonstrând o organizare defensivă solidă.


     Stilul de joc al Angliei sub Southgate este unul mai defensiv, axat pe controlul jocului și minimizarea riscurilor. Echipa preferă să se apere bine și să lovească pe contraatac, folosindu-se de viteza și tehnica jucătorilor săi ofensivi. Acest stil de joc a fost eficient până acum, deși nu foarte spectaculos.


     Comparativ cu Olanda, Anglia are un stil de joc mai conservator, ceea ce poate fi un avantaj în meciurile strânse. Totuși, acest stil poate fi și un dezavantaj dacă echipa se află în dezavantaj și trebuie să atace mai mult. Anglia trebuie să găsească un echilibru între apărare și atac pentru a face față Olandei, o echipă care știe să profite de orice breșă în defensiva adversă.


     Un alt aspect important pentru Anglia este forma fizică și disponibilitatea jucătorilor. Luke Shaw și Marc Guehi revin în echipă după suspendări și accidentări, ceea ce le oferă un plus de stabilitate defensivă. Absențele notabile lipsesc, astfel că Southgate poate alinia cea mai bună echipă posibilă.


     În concluzie, Anglia este o echipă solidă și experimentată, capabilă să gestioneze presiunea meciurilor eliminatorii. Deși nu au impresionat prin jocul lor ofensiv, defensiva lor și capacitatea de a obține rezultate în momentele critice îi fac o echipă de temut. Ponturile pentru acest meci ar putea include pariuri pe scoruri mici și egaluri, având în vedere tendința Angliei de a juca defensiv și de a duce meciurile în prelungiri.

Ponturi Olanda Anglia EURO 2024

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, destinația dvs. de top pentru cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024. Fie că sunteți un parior experimentat sau un începător, suntem aici să vă oferim informații detaliate și analize precise pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii de pariere. Echipa noastră de experți în ponturi EURO 2024 se angajează să vă ofere cele mai actualizate și corecte predicții pentru fiecare meci din turneu.

     EURO 2024 promite să fie unul dintre cele mai captivante evenimente fotbalistice ale anului, reunind cele mai puternice echipe din Europa într-o competiție de elită. Pentru a vă maximiza șansele de câștig, este esențial să aveți acces la ponturi pariuri EURO 2024 de încredere. Fiecare meci este analizat minuțios, luând în considerare forma echipelor, absențele importante, tacticile și multe alte aspecte esențiale.

     Unul dintre meciurile mult așteptate din acest turneu este cel dintre Olanda și Anglia. Ambele echipe au o istorie bogată și jucători de excepție, ceea ce face ca ponturile Olanda Anglia să fie extrem de valoroase pentru orice parior serios. Analiza noastră detaliată vă va ajuta să înțelegeți mai bine dinamica jocului și să luați cele mai informate decizii de pariere.

     Pe lângă predicțiile pentru EURO 2024, xpertbet.ro vă oferă ponturi pariuri sportive pentru o gamă largă de evenimente și competiții. Fie că sunteți interesat de fotbal, tenis, baschet sau alte sporturi, echipa noastră de experți vă oferă predicții de calitate bazate pe o analiză detaliată și date actualizate. Ponturile pariuri sportive sunt esențiale pentru a vă asigura că aveți toate informațiile necesare pentru a paria cu succes.

     În plus, pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii de pariere, vă oferim pronosticuri sportive pentru fiecare zi. Indiferent de sportul sau competiția care vă interesează, analizele noastre sunt gândite să vă ofere un avantaj competitiv. Fiecare pronosticuri sportive este bazat pe o analiză riguroasă a datelor și a statisticilor, astfel încât să puteți paria cu încredere.

     La xpertbet.ro, ne mândrim cu echipa noastră de experți care folosesc cele mai avansate tehnici de analiză pentru a vă oferi cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024. Fiecare meci este studiat în detaliu, luând în considerare factori precum forma echipelor, performanțele anterioare și condițiile de joc. Astfel, puteți fi sigur că aveți acces la cele mai precise ponturi EURO 2024 disponibile.

     Meciul dintre Olanda și Anglia este doar unul dintre numeroasele evenimente pe care le acoperim cu atenție. Ponturile Olanda Anglia includ recomandări pentru diverse tipuri de pariuri, de la scor corect până la numărul total de goluri și jucători care ar putea marca. Analizăm fiecare detaliu pentru a vă oferi predicții de încredere și informații complete pentru a vă maximiza șansele de câștig.

     Pe lângă EURO 2024, oferim ponturi pariuri sportive pentru o varietate de alte competiții, inclusiv ligile naționale și internaționale de fotbal, turnee de tenis și campionate de baschet. Indiferent de sportul pe care doriți să pariați, echipa noastră de experți vă oferă predicții bazate pe date concrete și analize aprofundate. Fiecare pronosticuri sportive este gândit să vă ofere cele mai bune informații pentru a paria inteligent.

     Parierea pe sporturi nu este doar o chestiune de noroc, ci și de cunoaștere și strategie. De aceea, xpertbet.ro se angajează să vă ofere cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024 și pronosticuri sportive, astfel încât să aveți toate informațiile necesare pentru a paria inteligent. Fiecare predicție vine cu o explicație detaliată pentru a vă ajuta să înțelegeți raționamentul din spatele ei și să o utilizați în avantajul vostru.

     Pentru a vă asigura că sunteți mereu la curent cu cele mai noi informații, site-ul nostru este actualizat constant cu ponturi EURO 2024 și pronosticuri sportive. Indiferent unde vă aflați, puteți accesa xpertbet.ro de pe orice dispozitiv pentru a consulta cele mai recente analize și predicții. Suntem aici să vă ghidăm prin fiecare etapă a parierii, asigurându-ne că aveți cele mai bune informații la îndemână.

     Meciul dintre Olanda și Anglia este un exemplu perfect de cum ponturile Olanda Anglia vă pot ajuta să faceți pariuri câștigătoare. Analizăm forma echipelor, absențele importante, tacticile folosite și multe alte aspecte pentru a vă oferi predicții de încredere. Fiecare detaliu contează și suntem dedicați să vă oferim cele mai precise ponturi pariuri EURO 2024.

     Nu uitați să verificați secțiunea noastră dedicată ponturilor pariuri sportive pentru a găsi cele mai bune oportunități de pariere. Fiecare predicție este susținută de o analiză amănunțită și de expertiza noastră vastă în domeniul pariurilor sportive. Indiferent de competiție, suntem aici să vă oferim cele mai bune pronosticuri sportive, astfel încât să puteți paria cu încredere.

     La xpertbet.ro, ne străduim să fim partenerul vostru de încredere în lumea pariurilor sportive. Fie că sunteți interesat de EURO 2024 sau de alte competiții, echipa noastră de experți este aici să vă ofere ponturi pariuri EURO 2024 și pronosticuri sportive de calitate. Vă încurajăm să reveniți zilnic pentru cele mai recente predicții și să profitați de cunoștințele noastre pentru a câștiga la pariuri.

     Așadar, dacă sunteți în căutarea celor mai bune ponturi pariuri EURO 2024, ponturi EURO 2024, ponturi Olanda Anglia, ponturi pariuri sportive și pronosticuri sportive, xpertbet.ro este locul potrivit pentru voi. Alăturați-vă comunității noastre de pariori și începeți să câștigați cu ajutorul analizelor și predicțiilor noastre de top. Vă mulțumim că ați ales xpertbet.ro și vă dorim mult succes la pariuri!

     Prin oferirea de ponturi fotbal de calitate, ne străduim să devenim partenerul vostru de încredere în lumea pariurilor sportive. Fie că sunteți interesat de meciuri internaționale sau competiții naționale, echipa noastră de experți este aici să vă ghideze prin fiecare pariu. Vă încurajăm să reveniți zilnic pentru cele mai recente pronosticuri sportive și să profitați de cunoștințele și experiența noastră.

     Nu ratați ocazia de a paria inteligent și de a vă maximiza câștigurile cu ajutorul ponturilor pariuri EURO 2024 oferite de xpertbet.ro. Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune analize și predicții pentru a vă ajuta să luați cele mai informate decizii la pariuri.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri