Type to search

Stiri Euro 2024

Ungaria vs. Israel: Ultima Repetiție pentru Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Pregătiri Finale pentru Euro 2024

  Ungaria se pregătește pentru a treia participare consecutivă la Campionatul European după o campanie de calificare de succes. Echipa a înregistrat cinci victorii și trei remize în cele opt meciuri de calificare, terminând pe primul loc într-o grupă ce a inclus Serbia, Muntenegru, Lituania și Bulgaria. După o campanie de calificare invincibilă, Ungaria a obținut victorii consecutive în amicalele împotriva Turciei și Kosovo, înainte ca seria lor de 14 meciuri fără înfrângere să se încheie marți în fața Irlandei.

  În acel meci, Adam Lang a egalat scorul după deschiderea scorului de către Adam Idah, însă Troy Parrott a marcat golul victoriei pentru Irlanda în minutele de prelungiri, administrând Ungariei prima înfrângere din septembrie 2022, potrivit ultimelor statistici fotbal europene. Antrenorul Marco Rossi speră să își vadă echipa revenind pe calea victoriilor în ultimul amical, înainte de a se concentra pe Euro 2024, unde va juca într-o grupă dificilă, alături de Germania, Elveția și Scoția.

  Rossi ar putea decide să împartă timpul de joc între portarii Peter Gulacsi și Denes Dibusz, la fel ca în meciul de marți. Jucători precum Attila Szalai, Botond Balogh și Endre Botka ar putea primi și ei minute pe teren. Callum Styles și Laszlo Kleinheisler ar putea fi considerați pentru locuri de start, pe măsură ce Rossi își evaluează opțiunile înainte de debutul la Euro 2024 împotriva Elveției, pe 15 iunie.

Ungaria vs. Israel: Ultima Repetiție pentru Euro 2024
Marco Rossi

Schimbări și Strategii pentru Israel

  În contrast cu gazdele, Israel nu va participa la turneul din această vară, după ce a suferit o mare dezamăgire în play-off-ul de calificare. Deși au terminat pe locul trei în grupa lor de calificare, Israel a avansat în play-off datorită performanței lor în Liga Națiunilor UEFA 2022-23. În semifinale, Israel a condus la un moment dat, dar a fost învinsă categoric cu 4-1 de Islanda, rămânând astfel în așteptarea primei lor apariții la Campionatul European.

  Israel a numit recent un nou antrenor, Ran Ben Shimon, care este dornic să înceapă mandatul cu rezultate pozitive în cele două amicale împotriva Ungariei și Belarusului. Ben Shimon are la dispoziție o serie de opțiuni în mijlocul terenului, inclusiv Neta Lavi, Dan Glazer și Gadi Kinda.

 În atac, Tai Baribo, jucătorul de la Philadelphia Union, este așteptat să conducă ofensiva, având deja trei goluri în 14 apariții internaționale. Omri Glazer va fi probabil titular în poartă, cu Raz Shlomo și Stav Lemkin ca posibili titulari în centrul apărării, într-un meci ale cărui ponturi bune vor fi dezvăluite online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

Ungaria vs. Israel: Ultima Repetiție pentru Euro 2024
Ran Ben Shimon

Formații probabile

  Ungaria:

Dibusz; Lang, Balogh, Szalai; Botka; Styles, Schafer, Kerkez; Kleinheisler, Szoboszlai; Varga

  Israel:

Glazer; Dasa, Shlomo, Lemkin, Gropper; Lavi, Glazer, Kinda; Safuri, Layous, Baribo

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri