Type to search

Stiri Euro 2024

Slovenia vs. Bulgaria: Pregătiri Intense pentru Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Slovenia: Ultim Test pentru Euro 2024

  Slovenia își face debutul la un turneu major după o pauză de 14 ani, ultima lor apariție fiind la Cupa Mondială din 2010. Între anii 2000 și 2010, Slovenia a reușit doar o singură victorie în nouă meciuri, ducând la eliminări premature din faza grupelor, conform recentelor statistici fotbal europene.

  Cu toate acestea, echipa intră în turneul Euro 2024 cu mai mult optimism datorită rezultatelor recente impresionante: doar două înfrângeri în ultimele 20 de meciuri, ambele în deplasare, în Finlanda și Danemarca. În plus, Slovenia a înregistrat opt victorii în ultimele zece partide, inclusiv un succes cu 2-0 împotriva Portugaliei și o victorie la limită împotriva Kazahstanului.

  Antrenorul Matjaz Kek este conștient că echipa sa trebuie să își ridice nivelul de joc împotriva adversarilor din grupă, cum ar fi Danemarca, Serbia și Anglia. Cu toate acestea, încrederea echipei este la cote maxime, iar Slovenia este pregătită să facă o impresie puternică la primul lor Campionat European din 2000 încoace.

  Printre jucătorii cheie se numără Benjamin Sesko, care este așteptat să conducă atacul, și portarul Jan Oblak, care se va întoarce în poartă. De asemenea, David Brekalo ar putea reveni în defensivă, iar Kek ar putea opta pentru o formație 4-4-2, care a adus succesul împotriva Portugaliei, într-un meci ale cărui ponturi pariuri au fost disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Slovenia vs. Bulgaria: Pregătiri Intense pentru Euro 2024
Matjaz Kek

Bulgaria: Construcție pentru Viitor

  Deși Bulgaria nu mai este echipa de temut din trecutul european, sub conducerea noului antrenor Ilian Iliev, echipa a arătat semne de progres din noiembrie. Iliev a reușit să strângă o victorie și patru remize, o realizare notabilă având în vedere cele patru înfrângeri consecutive suferite sub conducerea predecesorului său. Deși singura victorie a venit împotriva Tanzaniei, remizele împotriva Ungariei, Serbiei, Azerbaidjanului și României – trei dintre acestea calificate la Euro 2024 – sunt remarcabile.

  Cu toate acestea, Bulgaria nu a învins o echipă europeană de la victoria împotriva Ciprului într-un meci amical din noiembrie 2022. Istoricul meciurilor directe cu Slovenia este favorabil Bulgariei, cu trei victorii și un egal în cele patru întâlniri. Pentru acest meci, Iliev ar putea păstra aceeași echipă care a reușit un egal fără goluri împotriva României, dar ar putea introduce schimbări precum Radoslav Kirilov în atac și Simeon Petrov în centrul apărării.

Slovenia vs. Bulgaria: Pregătiri Intense pentru Euro 2024
Ilian Iliev

Formații probabile

  Slovenia:

Oblak; Karnicnik, Brekalo, Bijol, Janza; Stankovic, Cerin, Kurtic; Sporar, Sesko, Mlakar

  Bulgaria:

Dyulgerov; Turitsov, Petkov, S.Petrov, H.Petrov; Panayotov, Kostadinov; Kirilov, Krastev, Despodov; Minchev

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri