Type to search

Stiri Euro 2024

Ultimul Meci de Pregătire pentru Portugalia Înainte de Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Portugalia, în Căutarea Revanșei

  Portugalia va încheia pregătirile pentru Euro 2024 cu un meci amical împotriva Republicii Irlanda, marți seara, la Aveiro. Echipa lui Roberto Martinez își va începe campania Euro 2024 împotriva Republicii Cehe pe 18 iunie, în timp ce vizitatorii se vor întoarce în competiție în Liga Națiunilor UEFA la începutul lunii septembrie.

  După ce a pierdut pentru a doua oară în trei meciuri sâmbătă seara, Portugalia este dornică să își recapete încrederea în ultimul meci înainte de Euro 2024. Campioana europeană din 2016 a egalat în amicalul de sâmbătă prin Diogo Jota, după ce Luka Modric a deschis scorul din penalty, dar Ante Budimir a adus victoria Croației în minutul 56, într-un meci ale cărui ponturi pariuri sunt dezvăluite de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Portugalia a pierdut două din ultimele trei meciuri amicale, incluzând un 0-2 cu Slovenia la sfârșitul lunii martie, și acum echipa națională caută să intre în Campionatul European cu un rezultat pozitiv. Echipa lui Martinez va începe campania din Grupa F împotriva Republicii Cehe pe 18 iunie, urmând să întâlnească Turcia și Georgia în ultimele două meciuri din grupă. Portugalia a câștigat Euro 2016, dar a fost eliminată în optimile de finală la Euro 2020 și a ajuns în sferturile de finală la Cupa Mondială din 2022 din Qatar.

Ultimul Meci de Pregătire pentru Portugalia Înainte de Euro 2024
Roberto Martinez

Irlanda, Pregătită pentru Un Test Important

  Irlanda nu va fi prezentă la Euro 2024, după ce a terminat pe locul patru în grupa de calificare, acumulând doar șase puncte din opt meciuri într-o campanie dificilă. John O’Shea rămâne la conducerea echipei naționale pe o bază interimară și va fi din nou la cârma echipei pentru acest amical de prestigiu cu Portugalia. Republica Irlanda a participat doar la trei campionate europene, ultima apariție fiind acum opt ani, când au ajuns în optimile de finală în Franța.

  Potrivit recentelor statistici fotbal europene, echipa vizitatoare vine după o victorie cu 2-1 împotriva Ungariei într-un amical disputat pe 4 iunie, prima lor victorie în ultimele cinci meciuri, și se vor întoarce în competiție în Liga Națiunilor UEFA 2024-25 împotriva Angliei la începutul lunii septembrie. Irlanda a pierdut opt din cele 15 meciuri anterioare cu Portugalia, dar au remizat fără goluri în ultimul lor meci direct dintr-o calificare la Cupa Mondială din noiembrie 2021.

  John O’Shea, managerul interimar al Republicii Irlanda, ar putea numi aceeași echipă care a început meciul de succes împotriva Ungariei. Adam Idah, care a marcat al patrulea său gol internațional în victoria cu 2-1, și Troy Parrott, care a marcat al cincilea său gol pentru țara sa, sunt în căutarea unor locuri în echipa de start. Seamus Coleman ar trebui să fie din nou căpitanul echipei din centrul apărării, în timp ce Robbie Brady și Shane Duffy sunt, de asemenea, așteptați să fie titulari pentru echipa vizitatoare marți seara.

Ultimul Meci de Pregătire pentru Portugalia Înainte de Euro 2024
John O'Shea

Formații probabile

  Portugalia:

Costa; Cancelo, A Silva, Dias, Dalot; Fernandes, Palhinha, Vitinha; Bernardo, Ronaldo, Jota

  Irlanda:

Kelleher; Coleman, Duffy, D O’Shea; Doherty, Smallbone, Cullen, Brady; Azaz, Idah, Szmodics

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri