Type to search

Stiri Diverse

Irlanda de Nord vs. Andorra: Ultima Confruntare a Sezonului

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Irlanda de Nord, în Căutarea Redresării după Înfrângerea cu Spania

  Irlanda de Nord și Andorra se întâlnesc marți seară la Murcia pentru un meci amical, după ce ambele echipe au suferit înfrângeri severe în fața Spaniei. Andorra a pierdut cu 5-0 în primul lor meci din iunie, iar Irlanda de Nord a fost învinsă cu 4-0 sâmbăta trecută. Irlanda de Nord venise în Mallorca cu speranța de a obține două victorii consecutive în deplasare pentru prima dată în aproape trei ani, după ce învinsese Scoția în martie. Cu toate acestea, după golul rapid al lui Dan Ballard în minutul 71, echipa lui Michael O’Neill a fost dominată complet de Spania, primind patru goluri în prima repriză și cinci în total, fiind cea mai grea înfrângere din ultimii patru ani.

  Deși înfrângerea a fost dureroasă, recordul recent al Irlandei de Nord în meciurile amicale rămâne solid, cu doar patru înfrângeri în ultimele 13 meciuri, dintre care șapte au fost victorii. Echipa va încerca să își mențină acest record pozitiv când se va deplasa la Murcia pentru a întâlni Andorra într-un meci ale cărui ponturi pariuri sunt expuse online de experți ponturi pariuri.

  Sub conducerea lui O’Neill, echipa începe o reconstrucție majoră, după ce a ratat calificarea la Euro, terminând pe locul cinci în grupă. Următoarea competiție oficială va fi în septembrie, în Liga Națiunilor UEFA, unde vor întâlni Belarus, Bulgaria și Luxemburg în Grupa C3.

  Michael O’Neill ar putea trimite în teren o echipă mai experimentală marți seară, oferind șanse tinerilor jucători să se afirme la nivel internațional. După ce Caolan Boyd-Munce de la St Mirren a început meciul în Mallorca, apărătorul Aaron Donnelly de la Nottingham Forest speră acum să debuteze, iar jucători tineri precum Ross McCausland și Brodie Spencer ar putea fi, de asemenea, implicați. Căpitanul Jonny Evans ar putea fi odihnit, cu O’Neill posibil trecând la o linie de apărare cu patru oameni împotriva unei echipe mai modeste.

Irlanda de Nord vs. Andorra: Ultima Confruntare a Sezonului
Michael O'Neill

Andorra Caută Surpriza Împotriva Irlandei de Nord

  Andorra se pregătește să revină în Liga D a Ligii Națiunilor în această toamnă, într-o grupă cu Moldova și Malta. Principatul cu a cincea cea mai mică populație dintre națiunile UEFA, a fost recent învins de vecinii lor spanioli cu 5-0 în Badajoz, unde Mikel Oyarzabal a marcat un hat-trick în repriza a doua. Deși Andorra a terminat pe ultimul loc în grupa lor de calificare pentru Euro 2024, cu doar două puncte din 10 meciuri, au avut rezultate încurajatoare în martie, remizând 1-1 cu Africa de Sud și pierzând la limită cu Bolivia, în meciuri amicale.

  Cu toate acestea, după ultima înfrângere, Andorra nu a mai cunoscut victoria de 16 meciuri, de la succesul împotriva Liechtensteinului din septembrie 2022. Sub conducerea antrenorului Koldo Alvarez, fost portar al echipei naționale, ambițiile Andorrei sunt limitate, dar încă speră să surprindă o echipă a Irlandei de Nord aflată într-o tranziție dificilă, conform recentelor predicții fotbal europene. Andorra va apela la jucători cu mai multă experiență, inclusiv căpitanul cu 93 de selecții, Marc Vales, care este așteptat să fie titular într-o apărare cu cinci oameni, și portarul experimentat Josep Gomes.

Irlanda de Nord vs. Andorra: Ultima Confruntare a Sezonului
Koldo Alvarez

Formații probabile

  Irlanda de Nord:

Peacock-Farrell; Spencer, Ballard, Toal, Donnelly; McCausland, S. Charles, Evans, Price; Reid, Magennis

  Andorra:

Gomes; San Nicolas, C. Garcia, M. Vales, Llovera, M. Garcia; C. Rubio, E. Vales, Pujol, Cervos; Cucu

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri