Type to search

Stiri Diverse

San Marino vs. Cipru: Duel Amical cu Mize Mari

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Cipru Caută Evitarea A Trei Înfrângeri Consecutive

  San Marino și Cipru se vor întâlni marți seară într-un amical internațional, fiecare echipă având propriile sale obiective. Ciprioții încearcă să evite o a treia înfrângere consecutivă, în timp ce San Marino își dorește o performanță solidă după o serie de eșecuri. San Marino vine după o înfrângere cu 4-0 în fața Slovaciei, în timp ce Cipru a pierdut cu 3-2 în fața Moldovei sâmbăta trecută, într-un meci ale cărui ponturi bune au fost devoalate de cei mai buni specialiști în ponturi pariuri sportive.

  San Marino a câștigat doar un singur meci în istoria sa, un 1-0 împotriva lui Liechtenstein în aprilie 2004. De atunci, nu au mai cunoscut gustul victoriei. În martie, San Marino a remizat 0-0 cu Saint Kitts și Nevis, dar a fost învinsă de Slovacia săptămâna trecută. Echipa antrenată de Roberto Cevoli a terminat pe ultimul loc în grupa de calificare pentru Euro 2024, pierzând toate cele 10 meciuri, marcând doar de trei ori și primind 31 de goluri.

  San Marino va reveni în competiții oficiale împotriva Liechtenstein pe 5 septembrie în Liga Națiunilor UEFA, iar cinci zile mai târziu vor juca un amical cu Moldova. Meciul de marți va fi a șaptea întâlnire dintre San Marino și Cipru, ciprioții câștigând toate cele șase întâlniri anterioare, inclusiv un 4-0 în septembrie 2019.

San Marino vs. Cipru: Duel Amical cu Mize Mari
Roberto Cevoli

Cipru Dorește Să-și Redreseze Situația înainte de Liga Națiunilor

  Cipru vine după o înfrângere cu 3-2 în fața Moldovei, care a urmat unei înfrângeri cu 1-0 împotriva Serbiei la sfârșitul lunii martie. Echipa antrenată de Temur Ketsbaia nu a mai câștigat de la un 1-0 în fața Lituaniei într-un amical în noiembrie anul trecut și a pierdut ultimul meci competitiv, 1-3 împotriva Spaniei. Cipru nu a participat niciodată la un turneu major și nu va fi prezentă nici la Euro 2024, după ce a terminat pe ultimul loc în Grupa A, pierzând toate cele opt meciuri și primind 28 de goluri, potrivit ultimelor statistici fotbal europene.

  Rezultatele de calificare ale Ciprului au fost cele mai slabe din 1992 încoace, iar echipa se pregătește acum pentru campania din Liga Națiunilor UEFA 2024-25. Cipru va întâlni Lituania, Kosovo și România în Grupa 2 din Liga C și speră să îmbunătățească performanțele din competiția 2022-23, când au câștigat doar unul dintre cele șase meciuri. Filippo Berardi este singurul jucător din echipa San Marino care a marcat de mai multe ori pentru echipa națională și va fi prezent în atac împotriva Ciprului. Nicola Nanni, care joacă în a treia ligă italiană, a marcat o singură dată pentru echipa națională, dar va fi atacantul principal marți seară.

  Antrenorul Ciprului, Temur Ketsbaia, ar putea folosi aceeași echipă care a început meciul împotriva Moldovei, înainte de a face schimbări în a doua repriză. Ioannis Pittas va fi probabil prezent în atac, alături de tânărul de 20 de ani Loizos Loizou, care joacă pentru Heerenveen la nivel de club. Alex Gogic de la St Mirren și Hector Kyprianou de la Peterborough United sunt așteptați să fie în primul 11.

San Marino vs. Cipru: Duel Amical cu Mize Mari
Temur Ketsbaia

Formații probabile

  San Marino:

Colombo; Fabbri, Cevoli, Rossi, Tosi; A Golinucci, E Golinucci; Berardi, Contadini, Sensoli; Nanni

  Cipru:

Mall; Malekkides, Gogic, Kastanos, Chrysostomou; Spoljaric, Satsias, H Kyprianou, Panagiotou; Pittas, Loizou

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri