Type to search

Stiri Euro 2024

Ucraina și Moldova Se Întâlnesc într-un Amical Intens Înainte de Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Moldova Speră la O Victorie Istorică

  Ucraina își încheie pregătirile pentru Euro 2024 cu un amical împotriva Moldovei, marți, la Chișinău. În timp ce participanții la Campionatul European vizează o victorie care să le ridice moralul, gazdele speră să obțină a treia victorie consecutivă. Moldova a demonstrat îmbunătățiri notabile în campania de calificare, deși nu au reușit să se califice la primul său turneu major. Cu 10 puncte adunate, moldovenii au terminat pe locul patru în Grupa E, conform recentelor statistici fotbal europene, o performanță superioară celor trei puncte acumulate în calificările pentru Euro 2020.

  Moldova poate fi mulțumită și de faptul că nu a pierdut în cele trei meciuri amicale disputate după ultima înfrângere din calificări cu Cehia. În pauza internațională din martie, echipa lui Serghei Cleșcenco a remizat 1-1 cu Macedonia de Nord, apoi a obținut o victorie categorică, 4-0, împotriva Insulelor Cayman. Tricolorii au continuat cu un rezultat impresionant în meciul de joi împotriva Ciprului, revenind de la 2-1 pentru a câștiga cu 3-2.

  Cu moralul ridicat după aceste rezultate, Moldova va încerca să obțină prima victorie din istorie împotriva Ucrainei, într-un meci ale cărui ponturi fotbal sunt disponibile pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri.

Ucraina și Moldova Se Întâlnesc într-un Amical Intens Înainte de Euro 2024
Serghei Cleșcenco

Ucraina Caută Să Își Recâștige Forma Înainte de Euro 2024

  Ucraina se pregătește să participe la al treilea Campionat European consecutiv, după ce și-a asigurat locul în Germania prin playoff-uri. Echipa lui Serhiy Rebrov a revenit de la 1-0 pentru a învinge Bosnia-Herțegovina în semifinale, iar apoi a repetat performanța, câștigând cu 2-1 finala play-off-ului împotriva Islandei. Ucraina a revenit în acțiune cu un egal muncit, 0-0, în meciul amical cu gazda Euro 2024, Germania, luni. Totuși, încrederea câștigată în urma acelui rezultat ar fi putut fi afectată de înfrângerea cu 3-1 suferită vineri în fața Poloniei, unde Ucraina a primit trei goluri în prima jumătate de oră a meciului de la Varșovia.

  După prima înfrângere din septembrie 2023, ucrainenii vor să revină pe drumul victoriei înainte de a se concentra pe faza grupelor de la Euro 2024, unde vor întâlni România, Slovacia și Belgia. Ucraina a câștigat trei dintre ultimele cinci meciuri împotriva Moldovei, inclusiv o victorie cu 1-0 în septembrie 2014.

  Portarul Moldovei, Dorian Răilean, ar putea primi șansa să impresioneze după ce a urmărit ultimele două meciuri ale echipei sale de pe bancă. Cleșcenco ar putea face câteva schimbări în echipa de start, cu Victor Mudrac și Oleg Reabciuk în cursa pentru un loc de titular. În ceea ce privește Ucraina, Andriy Lunin este așteptat să fie titular după un sezon de succes la Real Madrid.

  Rebrov este de așteptat să facă mai multe modificări, cu jucători precum Ilya Zabarnyi, Oleksandr Zinchenko, Mykhaylo Mudryk și Viktor Tsygankov pentru a începe ca titulari. După ce l-a titularizat pe Dovbyk împotriva Poloniei, Rebrov va trebui să decidă dacă îi va da încă o șansă atacantului său de bază sau dacă va începe cu Roman Yaremchuk în amicalul de marți.

Ucraina și Moldova Se Întâlnesc într-un Amical Intens Înainte de Euro 2024
Serhiy Rebrov

Formații probabile

  Moldova:

Răilean; Crăciun, Mudrac, Posmac; Reabciuk, Baboglo, Rață, Cojocari; Ioniță, Moțpan, Nicolaescu

  Ucraina:

Lunin; Konoplya; Zabarnyi, Matviienko, Mykolenko; Malinovsky, Brazhko; Tsygankov, Sudakov, Mudryk; Yaremchuk

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri