Type to search

Stiri Diverse

Malta și Grecia Își Încheie Sezonul cu Un Amical Electrizant

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Malta Caută Revanșa după Înfrângerea Cu Cehia

  Malta și Grecia se întâlnesc marți seară pentru ultima partidă a sezonului 2023-24, în Austria. După ce Malta a suferit o înfrângere severă cu Cehia, iar Grecia a fost aproape de a remiza cu Germania, ambele echipe sunt hotărâte să își încheie sezonul într-o notă pozitivă, într-un meci ale cărui ponturi bune sunt dezvăluite de cei mai buni specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Malta a avut o campanie de calificare la Campionatul European fără puncte, pierzând toate cele opt meciuri și marcând doar de două ori. Cu toate acestea, începutul anului 2024 a fost mai promițător, cu un egal 2-2 împotriva Slovaciei și un 0-0 cu Belarus în martie. Totuși, ultima înfrângere cu Cehia, 1-7, a evidențiat erorile defensive ale echipei. Steve Borg a comis un henț care a dus la un penalty transformat de Antonin Barak, iar Joseph Mbong a primit un cartonaș roșu direct în ultimele minute. Paul Mbong a marcat singurul gol al Maltei în minutul 59, dar echipa lui Michele Marcolini a suferit o umilință dură.

  Antrenorul Marcolini este lipsit de trei jucători importanți din cauza accidentărilor: Luke Montebello, Carlo Zammit-Lonardelli și Yannick Yankam. Cu toate acestea, Ryan Camenzuli și Teddy Teuma, jucător de la Reims, s-au întors în echipă și vor juca în meciul de marți. Steve Borg va fi din nou căpitanul echipei, în timp ce Joseph Mbong va fi suspendat după eliminarea din meciul cu Cehia. Malta își dorește să își reconstruiască încrederea înainte de campania UEFA Nations League, care începe în septembrie cu un meci dificil în deplasare împotriva Moldovei.

Malta și Grecia Își Încheie Sezonul cu Un Amical Electrizant
Michele Marcolini

Grecia Își Continuă Pregătirile pentru Liga Națiunilor

  Grecia, care a ratat la limită calificarea la Euro 2024 în urma unei înfrângeri   dureroase la penalty-uri cu Georgia, se pregătește pentru Liga Națiunilor, unde va înfrunta Anglia, Finlanda și Irlanda. Campioană europeană în 2004, Grecia a terminat pe locul trei în grupa de calificare, în spatele Franței și Olandei, conform recentelor statistici fotbal europene.

  În absența lui Gus Poyet, echipa Greciei a fost condusă de antrenorul interimar Nikolaos Papadopoulos în meciul amical cu Germania. Christos Tzolis a fost aproape de două ori să marcheze, iar Grecia a preluat conducerea prin Georgios Masouras, jucător al Olympiakos. Germania a egalat imediat după pauză, iar Pascal Gross a marcat golul victoriei în ultimele minute, negând Greciei un egal care ar fi ridicat moralul echipei.

  Pentru meciul cu Malta, Grecia ar putea face schimbări în echipă, oferind ocazia unor jucători tineri să joace. Panagiotis Retsos și Konstantinos Tzolakis, câștigători ai Conference League, ar putea fi promovați în echipă, iar atacantul Vangelis Pavlidis speră să îl înlocuiască pe Fotis Ioannidis în atac. În apărare, Giorgos Kyriakopoulos ar putea fi titular, înlocuindu-l pe Kostas Tsimikas, accidentat. Grecia se așteaptă să încheie sezonul cu o victorie împotriva unei echipe clasate cu 121 de locuri mai jos în clasamentul FIFA.

Malta și Grecia Își Încheie Sezonul cu Un Amical Electrizant
Nikolaos Papadopoulos

Formații probabile

  Malta:

Bonello; J. Borg, Pepe, S. Borg; Muscat, J. Mbong, Pisani, Guillaumier, Teuma, Camenzuli; Satariano

  Grecia:

Tzolakis; Rota, Mavrapanos, Retsos, Kyriakopoulos; Bouchalakis, Kourbelis; Masouras, Bakasetas, Limnios; Pavlidis

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri