Type to search

Stiri Diverse

Belarus și Israel Înfruntă Fiecare Forma Descendentă într-un Amical pe Teren Neutru

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Belarus Caută Redresarea după Înfrângerea Dureroasă cu Rusia

  Belarus și Israel se întâlnesc într-un meci amical internațional marți seară, ambele echipe căutând să-și îmbunătățească forma recentă dezamăgitoare. Belarus vine după o înfrângere categorică, 0-4 în fața Rusiei, iar Israel a fost învinsă cu 3-0 de Ungaria, într-un meci ale cărui ponturi pariuri au fost expuse online de experți ponturi pariuri.

  Echipa din Belarus nu a reușit niciodată să se califice la Campionatul European și nu va fi prezentă nici în această vară în Germania, terminând pe locul patru în grupa de calificare.  În ciuda acestui fapt, Belarus a încheiat campania de calificare pentru Euro 2024 cu victorii consecutive împotriva Andorrei și naționalei din Kosovo. Sub conducerea lui Carlos Alos, echipa a suferit o înfrângere drastică cu Rusia vineri, iar acum își propune să revină pe drumul victoriilor înainte de reluarea competiției UEFA Nations League.

  Belarus va întâlni Bulgaria, Luxemburg și Irlanda de Nord în sezonul competițional 2024-25, cu deschiderea secțiunii împotriva Bulgariei pe 5 septembrie. Nu au fost raportate accidentări în urma meciului cu Rusia, iar antrenorul Alos este așteptat să păstreze aceeași formulă de joc, adoptând din nou o formație 3-5-2. Max Ebong, cel mai bun marcator al echipei cu cinci goluri, va fi probabil în teren, alături de Dmitri Antilevski și Vladislav Morozov, care au înscris de patru ori împreună.

Belarus și Israel Înfruntă Fiecare Forma Descendentă într-un Amical pe Teren Neutru
Carlos Alos

Israel Caută Revanșa După Decepția din Calificările Euro 2024

  Israel, deși a terminat pe locul trei în grupa de calificare pentru Euro 2024, nu a reușit să ajungă la turneul final, fiind învinsă cu 4-1 de Islanda în semifinalele barajului de calificare. Echipa, cunoscută sub numele de „The Sky Blue and Whites”, nu a reușit niciodată să se califice la un Campionat European, deși a participat la Cupa Mondială din 1970, așa cum arată recentele statistici fotbal europene.

  După dezamăgirea din baraj, Israel a jucat doar un singur meci, pierzând cu 3-0 în fața Ungariei într-un amical. Meciul de marți împotriva Belarus va fi ultima ocazie pentru naționala condusă de Ran Ben Shimon pentru a se pregăti înainte de debutul în UEFA Nations League 2024-25, unde va înfrunta Belgia pe 6 septembrie.

  Israel a câștigat cinci din cele șapte întâlniri anterioare cu Belarus, inclusiv ambele meciuri din calificările pentru Euro 2024. Tai Baribo, singurul atacant din lotul actual care a marcat la nivel internațional, este așteptat să înceapă ca titular, susținut de Dan Biton în ofensivă. Căpitanul și jucătorul cu cea mai mare experiență, Eli Dasa, care are 63 de selecții, va fi din nou titular în apărare.

Belarus și Israel Înfruntă Fiecare Forma Descendentă într-un Amical pe Teren Neutru
Ran Ben Shimon

Formații probabile

  Belarus:

Pavlyuchenko; Volkov, Politevich, Polyakov; Ebong, Gromyko, Yablonskiy, Korzun, Pechenin; Morozov, Antilevski

  Israel:

Glazer; Dasa, Arad, Shlomo, Hofmeister, Gropper; Lavi, Shamir, Kinda; Biton, Baribo

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri