Type to search

Stiri Euro 2024

Franța și Italia Finalizează Pregătirile pentru Euro 2024: Performanțe Contrastante în Amicale

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Italia învinge Bosnia cu 1-0 în Ultimul Amical Înainte de Euro 2024

  Italia a învins Bosnia cu 1-0 duminică, datorită unui gol spectaculos marcat de mijlocașul Davide Frattesi în prima repriză. Acesta a fost ultimul meci de pregătire al Italiei înainte de Campionatul European care va începe săptămâna viitoare în Germania. Deși prestația echipei a fost în mare parte dezamăgitoare, Frattesi a reușit să înscrie în minutul 38, cu un șut superb dintr-o centrare a lui Federico Chiesa.

  Frattesi, cel mai bun marcator al Italiei de la debutul său din iunie 2022, a declarat că echipa mai are loc de îmbunătățiri și trebuie să gestioneze mai bine oportunitățile create. Italia face parte din Grupa B, unde va întâlni echipe puternice precum Spania, Croația și Albania. Antrenorul Luciano Spalletti are multe probleme de analizat, în special eficiența echipei în fața porții, după ce Gianluca Scamacca a ratat mai multe ocazii. Portarul Gianluigi Donnarumma a avut intervenții decisive, salvând echipa de la a primi gol în două rânduri.

Franța și Italia Finalizează Pregătirile pentru Euro 2024: Performanțe Contrastante în Amicale
Donnarumma a apărat excelent

  Spalletti a menționat că echipa trebuie să intre în atmosfera unui meci real și că au fost utilizate două echipe aproape complet diferite pentru a evalua toți jucătorii. Italia își începe campania la Euro 2024 sâmbătă, împotriva Albaniei, urmând să joace împotriva Spaniei pe 20 iunie și a Croației patru zile mai târziu în trei meciuri ale căror ponturi Euro 2024 vor fi publicate online de cei mai buni specialiști în ponturi pariuri sportive.

Franța și Italia Finalizează Pregătirile pentru Euro 2024: Performanțe Contrastante în Amicale
Frattesi, felicitat de coechipieri

Franța și Canada Își Încheie Pregătirile cu un Egal Fără Goluri

  Franța și Canada au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci amical desfășurat duminică pe Matmut Atlantique din Bordeaux, în timp ce ambele echipe și-au încheiat pregătirile pentru Euro 2024 și Copa America. Franța a fost aproape de a deschide scorul în prima repriză, dar șuturile lui N’Golo Kante și Marcus Thuram au fost parate de excelentul portar canadian Maxime Crepeau.

Franța și Italia Finalizează Pregătirile pentru Euro 2024: Performanțe Contrastante în Amicale
Maxime Crepeau a intervenit salvator

  În a doua repriză, ambele echipe au continuat să creeze ocazii, dar fără succes în fața porții. Pentru Olivier Giroud, acest meci a fost ultima apariție pe teren propriu după ce a anunțat că se va retrage de la echipa națională după Euro 2024. Managerul Didier Deschamps a recunoscut că echipa s-a confruntat cu o opoziție intensă și că a fost important să implice toți jucătorii în aceste două meciuri amicale. Franța, care a învins confortabil Luxemburg cu 3-0 miercuri, este considerată una dintre favoritele pentru titlul european, conform recentelor predicții fotbal ale turneului din Germania.

  Franța va juca împotriva Austriei în meciul de deschidere al turneului, urmată de confruntările cu Olanda pe 21 iunie și Polonia patru zile mai târziu. Canada, sub conducerea noului antrenor Jesse Marsch, va începe Copa America împotriva Argentinei pe 20 iunie, urmată de meciuri cu Peru și Chile. În alte două meciuri de pregătire pentru Euro 2024, Slovacia a surclasat Țara Galilor cu 4-0 pe teren propriu, în timp ce Georgia a învins Muntenegru în deplasare cu scorul de 3-1.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri