Type to search

Stiri Diverse

Tromso vs. Fredrikstad: Confruntare Incendiară în Eliteserien pentru Redresare și Ascensiune

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Tromso, în Căutarea Redresării

  Tromso, echipă care a terminat pe locul trei în Eliteserien în 2023 și a obținut un loc în Europa Conference League, se confruntă acum cu dificultăți majore în acest sezon. După un început dezastruos, cu șase înfrângeri consecutive, gazdele au reușit să își recapete încrederea printr-o serie de meciuri pozitive, pierzând doar unul din ultimele patru meciuri din Eliteserien.

  Performanțele recente pe teren propriu au fost impresionante, cu victorii categorice împotriva echipelor Bodo/Glimt și Rosenborg, scor 7-2 la general, aducând multă bucurie suporterilor de pe Romssa Arena și confirmând recentele predicții fotbal norvegiene care susțin o revenire în forță a gazdelor în viitorul apropiat.

  Tromso se bazează pe tânărul atacant Lasse Nordas, care și-a egalat deja recordul personal de goluri în acest sezon, înscriind de două ori în primele nouă meciuri. În meciul tur disputat weekendul trecut, Tromso și Fredrikstad au remizat fără goluri, cu ambii portari, Jonathan Fischer și Jakob Haugaard, reușind să păstreze plasele intacte. Această remiză a permis echipei conduse de Gard Holme să își mențină speranțele de a ieși din zona retrogradării.

Tromso vs. Fredrikstad: Confruntare Incendiară în Eliteserien pentru Redresare și Ascensiune
Gard Holme

Fredrikstad, în Plină Ascensiune

  Fredrikstad, echipă promovată în Eliteserien după ce a câștigat divizia secundă norvegiană în 2023, a avut un start excelent în prima ligă. După remiza cu Tromso, oaspeții au ajuns la nouă meciuri consecutive fără înfrângere în campionat, având o serie impresionantă de 13 meciuri fără eșec în toate competițiile, potrivit ultimelor statistici fotbal din Eliteserien. Ultima lor înfrângere a fost în prima zi a sezonului, pe 1 aprilie, când au pierdut cu 2-0 în fața celor de la Bodo/Glimt într-un meci ale cărui ponturi bune au fost disponibile online.

  Cheia succesului lui Fredrikstad a fost atacantul Morten Bjorlo, care a marcat șase goluri în primele 10 meciuri din campionat, fiind al treilea în cursa pentru Gheata de Aur. Fredrikstad a impresionat și în deplasare, câștigând patru din cele cinci meciuri jucate și acumulând 13 puncte, mai mult decât orice altă echipă din ligă. Antrenorul Mikkjal Thomassen, care a preluat echipa în ianuarie 2023, a avut un impact semnificativ, câștigând 32 din cele 50 de meciuri oficiale.

  Pentru meciul de miercuri, Tromso va fi fără fundașul central Miika Koskela, accidentat la spate, iar Fredrikstad va fi fără Stian Stray Molde, suspendat, și atacantul Mai Traore, accidentat la coapsă. Aceste absențe vor adăuga un element suplimentar de incertitudine într-un meci deja tensionat.

Tromso vs. Fredrikstad: Confruntare Incendiară în Eliteserien pentru Redresare și Ascensiune
Mikkjal Thomassen

Formații probabile

  Tromso:

Haugaard; Vik, A Jenssen, Skjaervik; Paintsil, Hjerto-Dahl, R Jenssen, Antonsen, Norheim; Erlien, Nordas

  Fredrikstad:

Fischer; Skaret, Kvile, Woledzi; Rafn, Magnusson, Metcalfe, Hendriksson, Kjaer, Bjorlo; Sorlokk

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri