Type to search

Stiri Diverse

Brann vs. Kristiansund: Duel Intens în Eliteserien

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Brann Caută Redresarea

  După un început de sezon promițător, Brann a înregistrat o serie de opt meciuri fără înfrângere, serie întreruptă de o înfrângere dureroasă pe teren propriu în fața celor de la Molde. Meciul de duminică a consemnat prima dată în acest sezon când Brann a primit trei goluri într-un singur meci. Deși Fredrik Pallesen Knudsen a deschis scorul pentru gazde, o prăbușire în repriza a doua a permis celor de la Molde să câștige cu 3-1, cu goluri marcate de Kristian Eriksen, Magnus Wolff Eikrem și Eirik Hestad într-un meci ale cărui ponturi fotbal au fost publicate donline de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Chiar și cu doar un punct obținut în ultimele două meciuri, Brann rămâne în cursa pentru titlu, ocupând momentan locul al treilea, la doar două puncte de liderul Bodo/Glimt. Antrenorul Eirik Horneland, care a preluat echipa în august 2021, a transformat-o într-o formație competitivă, cu un palmares impresionant de 70 de victorii în 108 meciuri oficiale, conform ultimelor statistici fotbal din Norvegia. Deși înfrângerea de duminică a fost a doua pe teren propriu în acest sezon, Brann a adunat mai multe puncte acasă decât orice altă echipă din prima ligă.

Brann vs. Kristiansund: Duel Intens în Eliteserien
Eirik Horneland

Kristiansund, în Căutarea Revirimentului

  Kristiansund continuă să lupte în debutul acestui sezon de Eliteserien, pierzând duminică la Rosenborg, 1-2 după ce a condus la pauză cu 1-0. Mijlocașul Jesper Isaksen a deschis scorul pentru Kristiansund, însă gazdele au revenit spectaculos în repriza a doua, cu goluri marcate de Marius Broholm și Jayden Nelson, întorcând soarta meciului.

  Cu doar două puncte obținute în cinci meciuri disputate în luna mai, Kristiansund a coborât pe locul 12 în clasament, la doar trei puncte de ultima poziție ocupată de Tromso și la egalitate cu Sarpsborg 08, care se află pe locul de baraj pentru retrogradare.

  După ce au terminat pe locul patru în a doua divizie norvegiană în 2023 și au promovat în Eliteserien prin baraj, echipa vizitatoare nu este descurajată de această serie dificilă, găsind încredere în victoriile importante împotriva lui Tromso și Lillestrom de la începutul sezonului. În meciul direct de săptămâna trecută, Brann și Kristiansund au remizat 2-2, într-un meci spectaculos desfășurat pe Nordmore Stadion, cu goluri marcate de Oskar Sivertsen și Sebastian Jarl pentru echipa oaspete.

  Brann va fi lipsită de Niklas Jensen Wassberg și Jonas Torsvik, ambii accidentați, iar Mads Sande continuă recuperarea după o accidentare gravă la genunchi. Kristiansund va juca fără Max Norman Williamsen și Marius Berntsen Olsen, ambii accidentați, în timp ce antrenorul Amund Skiri ar putea opta pentru schimbări în echipă după înfrângerea cu Rosenborg.

Brann vs. Kristiansund: Duel Intens în Eliteserien
Amund Skiri

Formații probabile

  SK Brann:

Dyngeland; Crone, Pallesen Knudsen, Pedersen, Kristiansen; Kornvig, Heltne Nilsen, Myhre; Blomberg, Castro, Finne

  Kristiansund:

Lansing; Sjatil, Jarl, Ulvestad, Rakneberg; Alte, Bruseth, Isaksen; Gueye, Sivertsen, Mikaelsson

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri