Type to search

Stiri Diverse

Mjallby vs. Hacken: Duel Intens pentru Redresare în Allsvenskan

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Mjallby: Speranțe pentru Un Nou Început

  Mjallby AIF a început luna mai în forță, colectând șapte puncte din trei meciuri, dar au suferit două înfrângeri consecutive în Allsvenskan. După un eșec, 0-1 împotriva lui IFK Goteborg, echipa a pierdut apoi în fața lui Djurgardens, 1-3 cu golurile marcate de Lucas Bergvall și Deniz Hummet. Singurul gol pentru MAIF a fost marcat de Alexander Johansson, primul său gol din acest sezon.

  Conform recentelor statistici fotbal din Suedia, Mjallby a demonstrat că are potențialul de a se desprinde de mediocritatea clasamentului, ocupând în prezent locul cinci în ligă, la doar patru puncte de locul trei, ocupat de GAIS Goteborg. Sub conducerea lui Anders Torstensson, echipa are speranțe de a ajunge în topul fotbalului suedez. Mjallby aavut o prestație solidă pe teren propriu, pierzând doar un singur meci din șase jucate acasă.

Mjallby vs. Hacken: Duel Intens pentru Redresare în Allsvenskan
Anders Torstensson

Hacken: În Căutarea Consistenței

  Hacken a început luna mai cu două victorii succesive, dar speranțele lor de a concura pentru titlul suedez au fost afectate de rezultatele slabe înregistrate recent. Echipa vizitatoare a reușit să obțină doar un punct din ultimele trei meciuri împotriva lui Halmstads BK, liderului Malmo și GAIS. Înfrângerea, 0-3 în fața lui GAIS, cu goluri marcate de William Milovanovic și Jack Cooper Love, a subliniat dificultățile echipei în deplasare.

  Julius Lindberg, cu patru goluri în nouă meciuri, a fost o figură remarcabilă pentru Hacken, dar echipa trebuie să își îmbunătățească performanțele pentru a urca în clasament. Hacken este la egalitate de puncte cu Mjallby, fiind pe locul șase din cauza golaverajului inferior. O victorie în meciul de miercuri ar putea să-i ducă pe locul patru, deasupra lui Hammarby. Antrenorul Pal Arne Johansen, în primul său sezon la conducerea unei echipe de top, speră să găsească formula câștigătoare pentru a-și conduce echipa spre succes.

  Pentru meciul de miercuri, ale cărui ponturi pariuri sunt expuse pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri, Mjallby va trebui să se descurce fără Adam Petersson, accidentat grav la ligamentele încrucișate. De asemenea, Rasmus Wikstrom ar putea fi înlocuit de Herman Johansson în urma înfrângerii din weekendul trecut. Hacken are probleme în linia de mijloc din cauza absenței lui Ishaw Abdulrazak, bolnav, și a accidentării lui Isak Brusberg. Echipa ar putea face modificări în atac, cu Edward Chilufya și Zeidane Inoussa fiind posibili titulari.

Mjallby vs. Hacken: Duel Intens pentru Redresare în Allsvenskan

Formații probabile

  Mjallby:

Tornqvist; Wikstrom, Rosler, Pettersson; Stahl, Gustafson, Gustavsson, Rojkjaer, Stroud; Johansson, Bergstrom

  Hacken:

Linde; Fridriksson, Hovland, Lode, Lundqvist; Dahbo, Gustafson, Romeo; Layouni, Inoussa, Chilufya

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri