Type to search

Stiri Diverse

Estudiantes vs. Huachipato: Încleștare Crucială în Copa Libertadores

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Estudiantes: În Căutarea Revenirii la Victorie

  Estudiantes, echipă cunoscută și sub denumirea de Los Pincharratas, se află pe locul trei în grupa C, cu patru puncte, la un punct în spatele adversarilor Huachipato și la șase puncte distanță de liderul The Strongest. Deși au început competiția cu încredere, recent au suferit o înfrângere, 0-1 împotriva celor de la The Strongest și apoi un eșec, 1-2 în fața lui Lanus în liga internă.

  Cu toate acestea, Estudiantes a demonstrat o formă solidă pe teren propriu în Copa Libertadores, câștigând opt din ultimele zece meciuri disputate pe Estadio Jorge Luis Hirschi. Cu o istorie impresionantă în competiție, inclusiv un triumf în 2008-09, echipa condusă de Eduardo Dominguez va încerca să își impună jocul de la început, într-un meci ale cărui ponturi fotbal sunt dezvăluite de specialiști în ponturi pariuri sportive. Absența notabilă pentru acest meci este internaționalul chilian Javier Altamirano, care se recuperează după o criză avută pe teren în martie.

Estudiantes vs. Huachipato: Încleștare Crucială în Copa Libertadores
Eduardo Dominguez

Huachipato: Lupta pentru Supraviețuire

  Huachipato, echipă cunoscută sub denumirea de Los Acereros, au avut un sezon 2023 impresionant, câștigând Primera Division chiliană în ultima zi a campionatului. Cu toate acestea, 2024 a fost mult mai dificil, echipa ocupând locul 11 în clasamentul intern, cu doar patru victorii în primele 14 meciuri, conform recentelor statistici fotbal din Chile. Datorită acestei forme slabe, clubul l-a înlocuit pe antrenorul Javier Sanguinetti cu Francisco Troncoso. În primul său meci la conducerea echipei, Troncoso a suferit un eșec la limită, dar a reușit să obțină prima victorie în weekend, cu un 1-0 împotriva lui Everton din Chile.

  Huachipato are acum șansa să își asigure locul în optimile de finală dacă Gremio Porto Alegre pierde în fața celor de la The Strongest și dacă ei reușesc o victorie surprinzătoare. Totuși, echipa vizitatoare va fi lipsită de influentul mijlocaș Gonzalo Montes, suspendat pentru acest meci, și va trebui să se bazeze pe jucători precum Sebastian Saez sau Julian Brea pentru a suplini această absență.

  Estudiantes sunt favoriți datorită formei lor solide acasă și a performanțelor istorice, dar Huachipato va căuta să surprindă și să își mențină speranțele de calificare în viață.

Estudiantes vs. Huachipato: Încleștare Crucială în Copa Libertadores
Francisco Troncoso

Formații probabile

  Estudiantes:

Mansilla; Mancuso, Lollo, Flores, Benedetti; Ascacibar, Zuqui, Sosa; Cetre, Piatti; Correa

  Huachipato:

Parra; Loyola, Gazzolo, Malanca, Diaz; Silva, Sepulveda, J Martinez, Brea, C Martinez; Rodriguez

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri