Type to search

Stiri Diverse

Gremio vs. The Strongest: Duel Major în Copa Libertadores

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Gremio: Oportunitatea de Redresare a Sezonului

  Gremio, echipă cunoscută sub porecla de Imortal Tricolor, se află pe ultimul loc în grupă cu trei puncte din trei meciuri, dar speră să-și relanseze campania cu o victorie pe terenul temporar din Curitiba. Ultimul lor meci s-a terminat cu un egal fără goluri împotriva lui Operario PR în Copa do Brasil, ceea ce a evidențiat dificultățile echipei de a găsi drumul către gol de la plecarea lui Luis Suarez.

  Diego Costa, adus pentru a umple golul lăsat de Suarez, nu a reușit încă să înscrie în acest sezon și a generat controverse după ce a primit un cartonaș roșu în meciul cu Bahia. Cu toate acestea, echipa condusă de Renato Portaluppi a obținut prima victorie în competiție învingând Estudiantes cu 1-0 pe Estadio Jorge Luis Hirschi într-un meci ale cărui ponturi bune au fost publicate online de experți ponturi pariuri.

  Absentele notabile pentru acest meci includ Mathias Villasanti, suspendat, și șapte jucători accidentați, printre care Andre Martins și Pedro Geromel.

Gremio vs. The Strongest: Duel Major în Copa Libertadores
Renato Gaucho

The Strongest: Formă Impecabilă a Liderului Grupei

  The Strongest, echipa boliviană antrenată de spaniolul Ismael Rescalvo, se află în fruntea grupei și este aproape de a-și asigura locul în optimile de finală. Tigre a demonstrat o formă impresionantă, fiind neînvinși în ultimele șase meciuri din toate competițiile și având o singură înfrângere în ultimele 12 jocuri, în semifinala din Primera Division Apertura împotriva lui Universitario de Vinto, potrivit recentelor statistici fotbal sud-americane.

  Rescalvo, care a preluat echipa la începutul lunii, a avut un debut remarcabil, inclusiv o victorie cu 4-0 împotriva lui Huachipato în Copa Libertadores. Când cele două echipe s-au întâlnit în prima etapă, The Strongest a câștigat cu 2-0 în La Paz, datorită golurilor lui Luciano Ursino și Enrique Triverio. Pentru acest meci, bolivienii nu vor putea conta pe Diego Wayar, Daniel Lino și Jaime Arrascaita, toți absenți din cauza accidentărilor.

  Gremio se confruntă cu provocări majore, dar vor căuta să profite de avantajul terenului propriu pentru a obține o victorie crucială. De cealaltă parte, The Strongest va încerca să-și continue seria de succes și să-și consolideze poziția de lideri de grupă.

Gremio vs. The Strongest: Duel Major în Copa Libertadores
Ismael Rescalvo

Formații probabile

  Gremio:

Marchesin; Pedro, Ely, Kannemann, Fabio; Pepe, Dodi, Galdino, Cristaldo, Soltedo; Pedro

  The Strongest:

Viscarra; Caire, Aimar, Jusino, Quaglio; Lopez, Ursino, Amoroso, Ortega, Ramallo; Triverio

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri