Type to search

Stiri MLS

FC Cincinnati Înfruntă Nashville SC în MLS pentru a Continua Seria Victoriilor

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

FC Cincinnati: O Echipă în Plină Formă

  FC Cincinnati a continuat să își mențină forma excelentă, obținând o victorie spectaculoasă cu 4-3 în fața lui Toronto FC pe BMO Field. În ultimele minute ale meciului, atacantul brazilian Sergio Santos a marcat golul decisiv, aducându-le gazdelor a șaptea victorie consecutivă. Echipa antrenată de Pat Noonan a marcat 15 goluri și a primit doar șapte în aceste șapte victorii, demonstrând o formă ofensivă impresionantă.

  Conform recentelor statistici fotbal din MLS, Cincinnati a adunat 33 de puncte din 15 meciuri de campionat, având 10 victorii și trei remize, ceea ce îi plasează pe locul al doilea în clasamentul Conferinței de Est, la doar un punct în spatele liderului Inter Miami, cu un joc în minus. Performanța echipei este cu atât mai remarcabilă având în vedere absențele notabile din lot, precum Yuya Kubo și Corey Baird, ambii accidentați.

FC Cincinnati Înfruntă Nashville SC în MLS pentru a Continua Seria Victoriilor
Pat Noonan

Nashville SC: În Căutarea Primei Victorii în Deplasare

  Nashville SC a avut un start dificil în acest sezon de MLS, reușind să câștige doar trei din cele 14 meciuri disputate, și se află pe locul 11 în Conferința de Est, la egalitate de puncte cu Orlando City. În ultimul meci, Nashville a remizat 0-0 cu Montreal, într-un meci ale cărui ponturi pariuri sunt dezvăluite de specialiști ponturi pariuri sportive.

  Echipa vizitatoare, cunoscută sub numele de „The Boys in Gold” nu a reușit să câștige niciunul din ultimele cinci meciuri în deplasare, acumulând două remize și trei înfrângeri. Această serie negativă include și o înfrângere, 1-3 împotriva lui Inter Miami în runda de 16 a CONCACAF Champions Cup. Nashville va trebui să îmbunătățească acest aspect dacă dorește să pună capăt seriei pozitive a lui Cincinnati.

  Pe lângă dificultățile din teren, echipa condusă de antrenorul interimar Rumba Munthali se confruntă și cu absențe importante din cauza accidentărilor. Lukas MacNaughton și Randall Leal sunt absenți de mai multe săptămâni, lăsând echipa cu opțiuni limitate în apărare și la mijlocul terenului.

FC Cincinnati Înfruntă Nashville SC în MLS pentru a Continua Seria Victoriilor
Rumba Munthali

Formații probabile

  FC Cincinnati:

Celentano; Robinson, Miazga, Murphy; Halsey, Nwobodo, Bucha, Orellano; Acosta, Valenzuela, Kelsy

  Nashville SC:

Willis; Moore, Zimmerman, Maher, Lovitz; Boyd, Godoy, Davis, Shaffelburg; Mukhtar, Surridge

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri