Type to search

Stiri MLS

Inter Miami în Căutarea unui Nou Record de Invincibilitate în MLS

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Inter Miami: Lider în Cursa pentru Supporters' Shield

  Inter Miami a reușit să își mențină poziția de lider în clasamentul Supporters’ Shield cu o victorie strânsă cu 2-1 împotriva lui Vancouver Whitecaps sâmbătă, într-un meci ale cărui ponturi fotbal au fost dezvăluite de experți ponturi pariuri. Antrenorul Gerardo Martino a riscat odihnind jucători cheie precum Lionel Messi, Sergio Busquets și Luis Suarez, dar echipa a demonstrat că poate câștiga și fără ei, extinzându-și seria de meciuri fără înfrângere în MLS la opt partide.

  Forma defensivă a lui Miami a fost remarcabilă, primind un singur gol în ultimele trei meciuri. Gazdele au arătat o consistență impresionantă, marcând primii în două meciuri consecutive și rămânând neînvinși de fiecare dată când au deschis scorul în acest sezon. Mai mult, Inter nu a pierdut în ultimele cinci meciuri de acasă pe Chase Stadium.

  Pe lângă performanțele din acest sezon, Miami a dominat în întâlnirile directe cu Atlanta United, câștigând ultimele trei meciuri acasă împotriva acestora. Cu 10 victorii în sezonul regulat din 2024, Miami este la egalitate cu FC Cincinnati pentru cele mai multe victorii din acest an, depășind totalul de victorii din sezonul precedent.

Inter Miami în Căutarea unui Nou Record de Invincibilitate în MLS
Gerardo Martino

Atlanta United: În Căutarea Primei Victorii în Deplasare

  Atlanta United traversează un sezon dificil, fiind pe locul 13 după 14 meciuri, cu doar 13 puncte acumulate. Aceasta este cea mai slabă performanță din istoria lor în MLS, iar antrenorul Gonzalo Pineda este sub presiune, echipa sa reușind să obțină doar un punct în ultimele cinci meciuri, conform recentelor statistici fotbal din MLS.

  Atlanta nu a câștigat niciun meci în deplasare în acest sezon, nereușind să marcheze în patru din cele șase meciuri jucate în afara stadionului Mercedes-Benz. Cu șapte înfrângeri în 2024, Atlanta are doar cu două mai puține decât în întregul sezon regulat din 2023. O victorie miercuri ar marca prima lor victorie în Fort Lauderdale și a doua oară când ar câștiga meciuri consecutive împotriva lui Miami, după triumful de 5-2 din 2023.

  În ceea ce privește absențele, Atlanta va juca fără portarul titular Brad Guzan, suspendat, și alți jucători importanți precum Giorgos Giakoumakis, care are o întindere musculară. Inter Miami, de asemenea, are câțiva absenți notabili, incluzându-I pe Facundo Farias și Ian Fray.

Inter Miami în Căutarea unui Nou Record de Invincibilitate în MLS
Gonzalo Pineda

Formații probabile

  Inter Miami:

Callender; Weigandt, Aviles, Freire, Alba; Gressel, Busquets, Redondo; Messi, Suarez, Rojas

  Atlanta United:

Cohen; Lennon, Williams, Abram, Wiley; Mosquera, Almada, Slisz, Silva; Thiare, Fortune

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri