Type to search

Stiri NBA

NBA: Timberwolves Triumfă în Meciul 4 și Continuă Lupta în Finala Conferinței de Vest

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Anthony Edwards și Karl-Anthony Towns Duc Timberwolves la Victorie

  Minnesota Timberwolves au reușit să rămână în viață în finala Conferinței de Vest, învingând Dallas Mavericks cu scorul de 105-100 în meciul 4, disputat marți seara. Anthony Edwards a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 29 de puncte, în timp ce Karl-Anthony Towns a recalibrat forma sa de aruncare de la distanță, contribuind esențial la succesul echipei.

  Această victorie a adus primul lor succes în seria de șapte meciuri, oferindu-le șansa de a juca meciul 5 acasă joi seara. Timberwolves speră să devină prima echipă din istoria NBA care reușește să avanseze după ce a fost condusă cu 3-0 într-o serie de play-off ale cărei ponturi baschet au fost expuse online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Edwards a subliniat că obiectivul echipei în meciul 4 a fost simplu: să obțină o victorie și să prelungească seria. „Nu am vrut să fim măturați. Nu pe terenul lor, ascultându-le fanii cum ne provoacă toată ziua,” a declarat el. Luka Doncic a înregistrat un triple-double impresionant pentru Mavericks, cu 28 de puncte, 15 recuperări și 10 pase decisive, dar eforturile sale nu au fost suficiente pentru a înfrunta determinarea Timberwolves.

NBA: Timberwolves Triumfă în Meciul 4 și Continuă Lupta în Finala Conferinței de Vest
Towns aruncă la coș

Timberwolves Controlează Finalul, Asigurându-și Victoria

  Conform recentelor predicții baschet din NBA, meciul a fost echilibrat în cea mai mare parte a celei de-a doua jumătăți, dar Timberwolves au preluat conducerea definitiv cu ajutorul unui coș de trei puncte marcat de Towns cu 5:41 înainte de final, ducând scorul la 92-90.

  Echipa vizitatoare nu a mai fost condusă după aceea, Towns înscriind din nou de la distanță la următoarea posesie, crescând diferența la cinci puncte. Mavericks au avut șansa să egaleze, dar Doncic a ratat o aruncare de trei puncte crucială când mai erau 3:18 minute de joc și scorul era 95-92.

  Towns a marcat din nou de la distanță cu 2:54 înainte de final, iar Edwards a adăugat un coș important, mărind avantajul la 100-92. „A fost vina mea,” a recunoscut Doncic, „nu am dat suficientă energie.” O aruncare disperată de trei puncte a lui Doncic, în timp ce era faultat cu 13.2 secunde rămase, a menținut speranțele Mavericks, aducând scorul la 103-100, dar a ratat lovitura liberă care ar fi putut face diferența.

NBA: Timberwolves Triumfă în Meciul 4 și Continuă Lupta în Finala Conferinței de Vest
Doncic, supărat că n-a avut destulă energie
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri