Type to search

Stiri Premier League

Tottenham Hotspur Învinge Bournemouth cu 3-1 Revenind pe Calea Victoriilor

Avatar of Xpert Bet
Share

Start în Forță pentru Tottenham Hotspur

  Tottenham Hotspur a reușit o victorie importantă cu 3-1 asupra lui Bournemouth, într-un meci disputat duminică în Premier League. Cu goluri marcate de Pape Matar Sarr, Son Heung-Min și Richarlison, Tottenham a readus Bournemouth cu picioarele pe pământ, încheindu-le excelenta serie de șapte meciuri fără înfrângere.

  Sarr a deschis scorul devreme pentru gazde înainte de a părăsi terenul accidentat, în timp ce căpitanul Son și Richarlison au înscris spre finalul meciului, după ce echipa gazdă a rezistat norocos împotriva unei echipe vizitatoare eficiente. Răspunsul lui Bournemouth a venit prin Alex Scott în minutul 84, dar a fost doar o consolare pentru echipa lui Andoni Iraola, care a beneficiat de dublul numărului de ocazii de gol ale lui Tottenham.

Tottenham Hotspur Învinge Bournemouth cu 3-1 Revenind pe Calea Victoriilor
Pape Matar Sarr șutează la poarta adversă

Tottenham Hotspur: În Cursa pentru Top Patru

  Deși nu a fost o victorie convingătoare, succesul i-a adus lui Tottenham un loc în lupta pentru top patru la final de an. Ei sunt pe locul cinci, cu 39 de puncte din 20 de meciuri, cu un punct în spatele lui Arsenal de pe locul patru și la trei puncte de liderul Liverpool, care a are un meci mai puțin.

  Lipsită de mai mulți jucători de bază și avându-l suspendat pe Dejan Kulusevski, echipa gazdă a început meciul presându-i pe jucătorii lui Bournemouth în greșeli. Bournemouth s-a acomodat rapid, cu Marcus Tavernier și Dominic Solanke amenințând poarta gazdelor.

Tottenham Hotspur Învinge Bournemouth cu 3-1 Revenind pe Calea Victoriilor
Son Heung-Min înscrie în poarta lui Bournemouth

Oportunități Ratate de Bournemouth și Final Fericit pentru Tottenham

  În ciuda controlului exercitat de Bournemouth în cea de-a doua repriză, cu Solanke obligându-l pe portarul gazdelor, Guglielmo Vicario, să aibă câteva intervenții salvatoare, oaspeții au regretat ocaziile ratate. Son a înscris în minutul 70, iar Richarlison a încheiat socotelile cu un gol simplu, marcând al cincilea gol în ultimele sale cinci apariții în Premier League. 

  Tottenham a terminat meciul în 10 jucători după ce Alejo Veliz a fost accidentat, iar presiunea târzie a lui Bournemouth a creat momente de nervozitate, cu Alex Scott marcând un gol în minutul 84 și altul anulat pentru ofsaid. „Fiecare săptămână este o bătălie și astăzi a trebuit să luptăm. În același timp, cred că am jucat bine”, a declarat managerul gazdelor, Ange Postecoglou.

Tottenham Hotspur Învinge Bournemouth cu 3-1 Revenind pe Calea Victoriilor
Richarlison își face datoria de golgeter al lui Tottenham
Taguri

Lasa un comentariu