Type to search

Stiri Premier League

Fulham Surprinde Arsenal și Câștigă Derby-ul Londonez cu 2-1

Avatar of Xpert Bet
Share

Start Promițător pentru Arsenal, dar Fulham Revine

  Arsenal a ratat ocazia de a încheia anul în fruntea clasamentului Premier League, în urma unei înfrângeri cu 2-1 în fața lui Fulham. Deși Bukayo Saka a deschis scorul devreme pentru Arsenal, golurile lui Raul Jimenez și Bobby De Cordova-Reid au adus victoria gazdelor, punând capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive.

  Arsenal a început meciul în forță și a reușit să marcheze în doar cinci minute prin Saka, după o intervenție ratată a portarului gazdelor, Bernd Leno. Cu toate acestea, Fulham nu a fost demoralizată de golul timpuriu al adversarilor și a continuat să exercite presiune. Eforturile lor s-au concretizat în apropierea minutului 30, când Jimenez a egalat după o centrare a lui Tom Cairney.

Fulham Surprinde Arsenal și Câștigă Derby-ul Londonez cu 2-1
Bukayo Saka a deschis scorul pentru Arsenal

Fulham Preia Controlul și Încheie Anul cu o Victorie

  Echipa antrenată de Marco Silva și-a prelungit momentul bun și a preluat conducerea în jurul minutului 60, când De Cordova-Reid a finalizat cu succes o lovitură de colț executată de Andreas Pereira. Fulham a fost aproape să-și mărească avantajul când o lovitură liberă târzie a lui Pereira a zguduit bara transversală. 

  Silva a lăudat reacția echipei sale după golul primit: „A fost o reacție foarte bună după primul gol. Am început să jucăm în stilul nostru și să trecem peste presiunea lor,” a declarat el pentru BBC Sport. Acest succes consemnează prima dată când Fulham câștigă un meci, după ce a fost condusă în ultimele 24 de meciuri din ligă.

  Mikel Arteta, managerul lui Arsenal, a descris ziua ca fiind „tristă” și a recunoscut că echipa sa nu a jucat la nivelul așteptat. „Astăzi a fost cel mai slab joc al sezonului. Ritmul, intenția în atac, defensiv am fost pe locul doi,” a spus el pentru BBC Sport. Acest eșec lasă Arsenal pe locul patru la sfârșitul anului, în timp ce Fulham urcă pe locul 13, cu 24 de puncte după 20 de meciuri.

Fulham Surprinde Arsenal și Câștigă Derby-ul Londonez cu 2-1
Raul Jimenez
Taguri

Lasa un comentariu