Type to search

Stiri Euro 2024

Toni Kroos: Avertizare pentru Germania în fața Duelului cu Spania

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Toni Kroos Elogiază Calitățile lui Rodri și Lamine Yamal

  Mijlocașul german Toni Kroos a vorbit despre calitățile jucătorilor spanioli Rodri și Lamine Yamal înaintea sfertului de finală de la Euro 2024 împotriva Spaniei, care va avea loc la Stuttgart. Germania a acumulat șapte puncte din trei meciuri în faza grupelor și a învins Danemarca cu 2-0 în optimi, în timp ce Spania este singura echipă de la acest turneu cu un record perfect din patru meciuri.

  Echipa lui Luis de la Fuente a învins Croația, Italia și Albania pentru a termina pe primul loc în Grupa B, și a revenit spectaculos pentru a câștiga în optimi cu 4-1 împotriva Georgiei, într-un meci ale cărui ponturi Euro 2024 au fost disponibile pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri.

Toni Kroos: Avertizare pentru Germania în fața Duelului cu Spania
Rodri a egalat în meciul cu Georgia

Performanțele Excepționale ale lui Rodri și Yamal

  Rodri și Yamal au fost protagoniști în acel meci din Köln, Rodri marcând un gol esențial chiar înainte de pauză, iar Yamal pasând decisiv la golul lui Fabian Ruiz, ducând scorul la 2-1 la șase minute după pauză. Rodri este considerat unul dintre cei mai buni mijlocași din fotbalul mondial, având succes atât la nivel de club cu Manchester City, cât și pe scena internațională cu Spania.

  Conform recentelor statistici fotbal din Anglia, Rodri a contribuit cu 9 goluri și 14 pase decisive în 50 de meciuri pentru Man City în sezonul trecut, ajutând clubul să câștige al patrulea titlu consecutiv în Premier League.

  Yamal, pe de altă parte, are deja peste 60 de apariții la nivel de seniori pentru club și țară de la debutul său la doar 16 ani, marcând 12 goluri și oferind 16 pase decisive, doborând numeroase recorduri.

  Extrema Barcelonei a devenit cel mai tânăr jucător care a evoluat în fazele eliminatorii ale unui Campionat European atunci când a început meciul împotriva Georgiei și este de așteptat să-și păstreze locul în echipa lui De la Fuente și în meciul cu Germania, potrivit ultimelor predicții fotbal spaniole.

Toni Kroos: Avertizare pentru Germania în fața Duelului cu Spania
Lamine Yamal

Pregătirea Germaniei pentru Confruntarea cu Spania

  Joshua Kimmich, colegul lui Kroos, a recunoscut recent că „Spania a fost cea mai impresionantă echipă până acum” la acest turneu, iar Kroos a subliniat amenințarea pe care o reprezintă Rodri și Yamal. „Este (Rodri) unul dintre jucătorii cheie ai lui Manchester City și Spaniei,” a declarat Kroos. „El își păstrează mereu calmul și nu face greșeli, chiar și sub presiune. El oferă foarte mult echipei sale și a marcat niște goluri importante recent.”

  Despre Yamal, Kroos a adăugat: „În ultimii ani, jucătorii par să fie mai buni la vârste mai tinere, este cu adevărat incredibil. El a fost cel mai periculos jucător al Barcelonei sezonul trecut. Știm ce este capabil să facă și vom încerca să-l ținem pe el și pe Nico Williams cât mai liniștiți posibil. Să fii atât de bun la 16 ani este pur și simplu incredibil.”

  Kroos însuși a fost un performer de excepție pentru Germania la Euro 2024, acesta fiind ultimul său turneu înainte de retragere. La 34 de ani, el conduce statisticile privind numărul de atingeri (489), pase completate (416), pase care „sparg” liniile (125) și pase în treimea finală (134) la acest turneu. Germania și Spania se luptă pentru câștigarea celui de-al patrulea titlu european, dar doar una dintre națiuni va ajunge în semifinale pentru a se confrunta cu Portugalia sau Franța.

Toni Kroos: Avertizare pentru Germania în fața Duelului cu Spania
Toni Kroos
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri