Type to search

Stiri Euro 2024

Provocare Majoră pentru Anglia în Sferturile Euro 2024 contra Elveției

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Anglia se Confruntă cu O Echipă Redutabilă a Elveției

  Bucuria Angliei de a fi pe partea mai ușoară a tragerii la sorți pentru fazele eliminatorii ale Euro 2024 a fost testată serios de Slovacia, iar ceea ce îi așteaptă în sferturile de finală de sâmbătă va fi o provocare și mai mare. Elveția, adversara lor, a pierdut doar o singură dată cu România în ultimele 18 meciuri de la Cupa Mondială, într-un meci fără miză, ale cărui ponturi fotbal au fost publicate online de experți ponturi pariuri, și a înregistrat doar o singură înfrângere în ultimele 14 meciuri la Euro, începând cu 2008. Anglia Elvetia Ponturi Pariuri Euro 2024

  Mijlocașul german Toni Kroos a lăudat echipa elvețiană după ce gazdele au avut nevoie de un egal în minutul 92 în ultimul lor meci din grupă pentru a remiza 1-1, în timp ce Bryan Cristante din Italia a fost sincer după înfrângerea cu 2-0 în optimile de finală. „Ne-au învins fizic și din punct de vedere al organizării,” a spus el. Pentru o echipă a Angliei care a întâmpinat dificultăți în a deschide jocul împotriva tuturor adversarilor în Germania, acest lucru reprezintă o nouă provocare tactică pentru antrenorul Gareth Southgate.

Provocare Majoră pentru Anglia în Sferturile Euro 2024 contra Elveției
Toni Kroos

Strategia și Eficiența Elveției

  Elveția are o apărare solidă, cu un sistem bine stabilit, dar antrenorul Murat Yakin nu se teme să facă schimbări în atac, având mai multe opțiuni pe cele trei poziții ofensive, ceea ce face dificilă pregătirea împotriva lor. Cele șapte goluri ale Elveției la Euro 2024 au venit de la jucători diferiți, ceea ce arată că nu se bazează pe un singur individ care poate fi oprit, ci își distribuie efortul în întreaga echipă, atât în atac, cât și în apărare.

  Echipa elvețiană muncește incredibil de mult. Mijlocașul Rubin Vargas a lăudat echipa sa pentru modul în care au sufocat Italia atunci când nu aveau posesia. „Nu le-am dat timp să respire,” a spus el. Potrivit ultimelor statistici fotbal europene, Elveția este pe locul al doilea de la coadă în ceea ce privește numărul de tackling-uri efectuate (36) la turneu, dar au primit doar trei goluri, ceea ce arată cât de bine își folosesc organizarea și pressing-ul pentru a-și domina adversarii.

  Portarul Yann Sommer a fost forțat să facă doar șase intervenții în peste șase ore de fotbal, atât de bine a fost protejat de apărarea sa. Niciun alt portar nu a fost mai puțin ocupat la Euro 2024. De asemenea, Elveția este una dintre cele patru echipe de la turneu care a marcat două goluri din afara careului, alături de Germania, Turcia și România.

Provocare Majoră pentru Anglia în Sferturile Euro 2024 contra Elveției
Yan Sommer, portarul care a avut cel mai puțin de lucru la Euro 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri