Type to search

Stiri Formula 1

Formula 1: Tânărul Pilot Britanic Oliver Bearman Debutează Cu Mari Speranțe Pentru Viitor

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Debutul lui Bearman în Formula 1

  Oliver Bearman va deveni al patrulea pilot britanic de Formula 1 de pe grilă sezonul viitor, după ce a semnat un contract pe mai mulți ani cu echipa Haas, un vis împlinit pentru adolescentul susținut de Ferrari, potrivit recentelor predicții Formula 1. Anunțul a fost făcut joi, înainte de Marele Premiu al Marii Britanii de la Silverstone, iar Bearman a descris momentul ca fiind unul de necrezut.

  El și-a amintit și de încurajările primite în copilărie de la compatriotul său, Lewis Hamilton, de șapte ori campion mondial, care va concura pentru Ferrari anul viitor. „Am primit un video de la el în 2015 sau 2016 în care îmi spunea să continui să lupt și că speră să ajung în Formula 1 într-o zi, iar acum iată-mă aici,” a declarat Bearman reporterilor. „Cred că a întâlnit unul dintre prietenii mamei mele și ea l-a rugat să facă acel video. A fost cea mai minunată zi din viața mea.”

Formula 1: Tânărul Pilot Britanic Oliver Bearman Debutează Cu Mari Speranțe Pentru Viitor
Lewis Hamilton împreună cu Oliver Bearman

Performanțe Impresionante și Pregătirea pentru Sezonul Viitor din Formula 1

  Bearman, care va concura cu numărul 87, va fi pe pistă la Silverstone vineri pentru prima sesiune de antrenamente libere, înainte de a-i înmâna mașina lui Kevin Magnussen pentru restul weekend-ului. Acesta va fi al treilea său antrenament cu echipa în 2024.

  Tânărul pilot a avut un debut memorabil în Formula 1 la vârsta de 18 ani cu Ferrari în Arabia Saudită, când l-a înlocuit pe spaniolul Carlos Sainz, aflat în convalescență după o operație de apendicită, și a terminat pe un impresionant loc șapte într-o cursă ale cărei ponturi pariuri au fost expuse online de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Această performanță l-a făcut al treilea cel mai tânăr pilot din istoria Formula 1 și cel mai tânăr pilot britanic. Sezonul viitor, Bearman va concura împotriva lui Hamilton, Lando Norris de la McLaren și George Russell de la Mercedes, completând contingentul britanic din F 1. Alex Albon de la Williams este, de asemenea, născut în Marea Britanie, dar concurează sub steagul Thailandei.

Formula 1: Tânărul Pilot Britanic Oliver Bearman Debutează Cu Mari Speranțe Pentru Viitor
Oliver Bearman

Oliver Bearman: Visul Ferrari și Cariera în Ascensiune

  Bearman face parte din academia Ferrari din 2021, urmând același traseu ca și Charles Leclerc și Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, care a debutat cu Haas, unde a rămas doar două sezoane, conform ultimelor statistici Formula 1. Hamilton se va alătura echipei Ferrari la vârsta de 40 de ani, iar Bearman recunoaște că acest lucru ar putea duce în cele din urmă la o oportunitate pentru el la echipa italiană.

  „Este visul fiecărui băiat să concureze pentru Ferrari,” a spus Bearman. „Nu este încă în mâinile mele, dar tot ce pot face este să performez la cel mai înalt nivel. Sunt concentrat pe Haas și sunt foarte încântat să încep.”

  Tânărul britanic a câștigat campionatele italian și german de Formula 4 în 2021 și a avansat în Formula 3 în 2022, înainte de debutul său în Formula 2 în 2023, unde a terminat pe locul șase cu patru victorii. Weekend-ul trecut, în Austria, a obținut prima sa victorie a sezonului într-o cursă de sprint din Formula 2.

Formula 1: Tânărul Pilot Britanic Oliver Bearman Debutează Cu Mari Speranțe Pentru Viitor
Bearman triumfând recent în Formula 2
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri