Type to search

Stiri Euro 2024

Duel Exploziv Așteptat între Olanda și Turcia în Sferturile de Finală ale Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Olanda Dominatoare vs. Turcia Surprinzătoare

  Olanda a obținut o victorie confortabilă cu 3-0 împotriva României la Euro 2024, însă atenția s-a mutat rapid asupra victoriei tenace a Turciei împotriva Austriei, echipă care a învins Olanda cu 3-2 în grupe, configurând un sfert de finală captivant la Berlin sâmbătă, meci ale cărui ponturi Euro 2024 sunt disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive. Olandezii au dominat posesia împotriva României, în timp ce Turcia a preferat să lase mingea Austriei și să lovească pe contraatac. Este probabil ca Olympiastadion din Berlin să vadă mai mult din același joc, cu o mulțime de talente tinere pe teren. Olanda Turcia Ponturi Euro 2024

  Arda Guler, jucătorul turc de 19 ani, a demonstrat o maturitate impresionantă, calm și abilități, servind ca punct central pentru contraatacurile echipei sale și oferind o pasă de gol pentru al doilea gol împotriva Austriei. Pe de altă parte, aripa olandeză Xavi Simons a avut un impact similar pentru echipa sa, creând primul gol pentru Cody Gakpo împotriva românilor. Deși olandezii par să-și găsească în sfârșit ritmul, fanii turci din Germania sunt în extaz la gândul unei repetări a performanței de la Euro 2008, când au ajuns în semifinalen conform recentelor statistici fotbal europene.

Duel Exploziv Așteptat între Olanda și Turcia în Sferturile de Finală ale Euro 2024
Spectacol garantat în Olanda - Turcia la Euro 2024

Pasiunea Turcă și Presiunea Olandeză

  Berlinul, care găzduiește una dintre cele mai mari diaspore turcești din lume, a fost martorul unei explozii de bucurie după victoria cu 2-1 a Turciei asupra Austriei în Leipzig, cu fani agitând steaguri și mașini claxonând până în primele ore ale dimineții. „Avem un uriaș suport. Există pasiune și dragostea este cu adevărat viscerală acasă în Turcia, așa că sunt foarte fericit că am reușit să ofer turcilor un pic de mândrie,” a declarat antrenorul Vincenzo Montella despre progresul echipei sale până acum.

  Cu cartonașele galbene unice anulate după sferturile de finală, Turcia are nouă jucători care trebuie să fie atenți, deoarece un alt avertisment i-ar exclude din semifinale în caz de victorie. Olanda are patru jucători în aceeași situație. Turcia va juca fără Orkun Kokcu și Ismael Yuksek, suspendați, dar va primi un impuls major cu revenirea căpitanului Hakan Calhanoglu, care a fost suspendat în meciul contra Austriei.

  Euro 2008 a fost ultima dată când Olanda a ajuns în sferturile de finală, trecând prin umilința unei înfrângeri cu 3-2 în fața Austriei care i-a lăsat pe locul trei în grupă. „Am învățat lecțiile din meciul cu Austria. Am avut multe discuții săptămâna trecută. Cred că am făcut foarte bine, mai ales în pressing și la posesia mingii,” a spus fundașul Denzel Dumfries. Câștigătorii de sâmbătă se vor întâlni cu Anglia sau Elveția într-o semifinală captivantă.

Duel Exploziv Așteptat între Olanda și Turcia în Sferturile de Finală ale Euro 2024
Denzel Dumfries
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri