Type to search

Stiri Euro 2024

Suferința și Reziliența Elveției la Euro 2024: Accidentarea lui Fabian Schar în Remiza cu Scoția

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Accidentarea Dramatică a lui Fabian Schar

  Meciul dintre Elveția și Scoția de la Euro 2024 s-a transformat într-un coșmar pentru fundașul elvețian Fabian Schar, care a suferit o fractură de nas în timpul remizei de 1-1. Schar a avut parte de o seară complicată încă de la început, contribuind involuntar la golul Scoției. În minutul 19, Schar s-a ciocnit cu Anthony Ralston de la Scoția, ambii jucători necesitând îngrijiri medicale, dar continuând să joace într-un meci captivan, ale cărui ponturi fotbal au fost disponibile online, pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri.

  Incidentul a avut loc la doar șase minute după ce Schar a intervenit nefericit în fața porții, facilitând marcarea unui gol de către Scott McTominay. Inițial înregistrat ca autogol, golul a fost ulterior atribuit lui McTominay. „Nasul meu este rupt,” a declarat Schar pentru Blue Sport. „Au fost multe dueluri, așa cum ne așteptam. Ne-au făcut meciul extrem de dificil.”

Suferința și Reziliența Elveției la Euro 2024: Accidentarea lui Fabian Schar în Remiza cu Scoția
Schar este un obișnuit al accidentărilor la nivelul capului

Determinarea și Lupta Elveției

  În ciuda adversității, Elveția a reușit să egaleze în minutul 26 printr-o lovitură spectaculoasă a lui Xherdan Shaqiri. Echipa elvețiană a avut numeroase ocazii de a prelua conducerea, dar a fost blocată în mod repetat de ambițioșii scoțieni, care luptau pentru o șansă de a ajunge în fazele eliminatorii ale unui turneu major după nu mai puțin de 11 încercări nereușite, conform ultimelor statistici fotbal europene.

  Fabian Schar nu este străin de accidentări grave, suferind deja o fractură de nas în 2018, precum și multiple comoții cerebrale în 2019, 2022 și 2023, două dintre acestea în timpul prestației sale la clubul său englez Newcastle United.

  „Voi resimți mai mult mâine,” a spus Schar despre ultima sa accidentare. „A fost un meci intens pentru toată lumea. Asta mi-a adus pasiunea la suprafață. Face parte din joc. E și distractiv.” Situația lui Schar rămâne incertă pentru meciul decisiv din Grupa A împotriva Germaniei, gazda turneului, programat pentru duminică. De asemenea, vedeta Franței, Kylian Mbappe, se confruntă la rândul său cu o fractură de nas din primul său meci la Euro 2024 și va purta o mască protectoare în meciurile următoare.

Suferința și Reziliența Elveției la Euro 2024: Accidentarea lui Fabian Schar în Remiza cu Scoția
Kylian Mbappe
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri