Type to search

Stiri Euro 2024

Sub Comanda lui Iordănescu, România Așteaptă Încrezătoare Duelul Crucial cu Belgia

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Edward Iordănescu și Tactica pentru Meciul cu Belgia

  După victoria impresionantă cu 3-0 împotriva Ucrainei în debutul lor la Euro 2024, selecționerul Edward Iordănescu și staff-ul său se concentrează acum pe a doua partidă din grupe, împotriva Belgiei. Acest meci este esențial pentru echipa națională a României, deoarece o victorie i-ar asigura calificarea în optimile de finală ale competiției.

  Iordănescu intenționează să mențină majoritatea formulei de start care a adus succesul în primul meci, cu o singură modificare planificată: Valentin Mihăilă îl va înlocui pe Florinel Coman. Deși selecționerul a fost mulțumit de evoluția lui Coman împotriva Ucrainei, Mihăilă va aduce un plus de energie și viteză.

  Echipa probabilă a României include jucători cheie precum Florin Niță, Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu, Răzvan Marin, Marius Marin, Nicușor Stanciu, Dennis Man, Drăguș și Mihăilă. Aceasta formulă reflectă încrederea selecționerului în abilitățile lor de a repeta performanța din meciul anterior, ale cărui ponturi pariuri au fost vizibile online prin bunăvoința specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Sub Comanda lui Iordănescu, România Așteaptă Încrezătoare Duelul Crucial cu Belgia
Vali Mihăilă

Florinel Coman și Spiritul de Echipă al Tricolorilor

  Într-o conferință de presă susținută în Germania, Florinel Coman a subliniat că el și colegii săi sunt capabili să repete performanța obținută la Euro U21 din 2019, când au ajuns în semifinale. „Performanța de la Euro U21 din 2019 o putem repeta și la prima reprezentativă… ne-am câștigat dreptul de a visa și de a ne gândi să ajungem cât mai departe,” a declarat Coman.

  Coman a subliniat, de asemenea, importanța unității grupului în fața unei selecționate puternice precum Belgia. „Belgia e o echipă foarte puternică, am văzut ce jucători au, ce calitate, însă la noi unitatea este mai presus de orice,” a spus Coman. El a adăugat că nu contează cine marchează, important este ca România să facă o figură frumoasă și să iasă din grupe, confirmând unele predicții fotbal din România.

  În contextul victoriei istorice cu Ucraina, la 24 de ani de la ultima victorie la un Campionat European, entuziasmul și speranțele suporterilor români sunt la cote înalte. Meciurile următoare împotriva Belgiei pe 22 iunie la Köln și Slovaciei pe 26 iunie vor fi decisive pentru parcursul României la acest turneu.

Sub Comanda lui Iordănescu, România Așteaptă Încrezătoare Duelul Crucial cu Belgia
Florinel Coman
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri