Type to search

Stiri Euro 2024

Nagelsmann și Germania Își Continuă Drumul Spre Succes la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanța Impresionantă a Germaniei în Grupa A

  Selecționerul Germaniei, Julian Nagelsmann, a declarat că obiectivul echipei naționale este să mențină visul fanilor în viață pe parcursul Campionatului European din această vară. DFB-Team a devenit prima echipă de la Euro 2024 care și-a asigurat locul în optimile de finală, după victoria cu 2-0 împotriva Ungariei în cel de-al doilea meci din Grupa A.

  Golurile au fost marcate de Jamal Musiala, care a deschis scorul pentru a doua oară în turneu, și de Ilkay Gundogan, care a marcat în a doua repriză. Germania este acum sigură de prezența în optimile de finală înainte de ultima lor partidă din grupă, împotriva Elveției, pe 23 iunie, meci ale cărui ponturi Euro 2024 vor fi expuse online de experți ponturi pariuri.

  Nagelsmann a lăudat suporterii națiunii gazdă pentru sprijinul oferit echipei în primele etape ale turneului. „A fost foarte zgomotos pe stadion – asta îți dă un sentiment bun,” a declarat Nagelsmann pentru ESPN. „Aceasta ne ajută, ceea ce este greu de crezut pentru că avem jucători atât de experimentați și de succes, dar face ceva cu tine. Te mișcă. Este sarcina noastră să lăsăm fanii să continue să viseze.”

Nagelsmann și Germania Își Continuă Drumul Spre Succes la Euro 2024
Jamal Musiala

Evoluția Remarcabilă a Tinerilor Jucători

  Jamal Musiala, în vârstă de 21 de ani, a fost unul dintre jucătorii remarcați ai competiției până acum, impresionând cu performanțele sale. Nagelsmann a comentat prestația sa, subliniind că tânărul jucător ar trebui să joace liber, fără să se gândească la presiune. „El ar trebui să joace ca și cum ar fi pe un teren mic, oriunde în Germania sau Anglia, nu contează. Ar trebui doar să joace fotbal cu prietenii săi,” a precizat selecționerul german.

  Ilkay Gundogan a adăugat că echipa devine din ce în ce mai bună, dar pe măsură ce progresează trebuie să depășească unele probleme. „Ne îmbunătățim, dar pe măsură ce ne îmbunătățim trebuie să depășim unele probleme. Asta a arătat acest meci de azi, mai ales în prima repriză, dar acesta este turneul – trebuie să supraviețuiești în astfel de situații. Am supraviețuit și apoi am ripostat,” a declarat Gundogan după victoria cu Ungaria.

  Germania a câștigat Campionatul European de trei ori în trecut, triumfând în 1972, 1980 și 1996. Conform ultimelor statistici fotbal europene, echipa națională a țării gazdă a ajuns în semifinale în 2012 și 2016, după ce a fost vicecampioană la Euro 2008, dar a fost eliminată în optimile de finală la Euro 2020, ceea ce a reprezentat cea mai slabă performanță a lor la turneu din 2004.

Nagelsmann și Germania Își Continuă Drumul Spre Succes la Euro 2024
Gundogan împreună cu Toni Kroos
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri