Type to search

Stiri Euro 2024

Euro 2024: Cum Va Ajuta Lewandowski Polonia în Confruntarea Crucială cu Austria?

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Austria: Confruntarea cu Robert Lewandowski

  Austria se pregătește să-l înfrunte pe atacantul vedetă al Poloniei, Robert Lewandowski, în meciul de vineri din Grupa D. Ambele echipe sunt dornice de victorie după ce au pierdut primele meciuri împotriva Franței și Olandei. Deși Lewandowski a lipsit la eșecul cu 2-1 împotriva Olandei din cauza unei accidentări într-un amical cu Turcia, antrenorul Austriei, Ralf Rangnick, și căpitanul Marcel Sabitzer sunt convinși că acesta va reveni pe teren vineri, confirmând ultimele predicții fotbal europene.

  Rangnick a declarat că prezența lui Lewandowski nu va schimba semnificativ modul de joc al echipei sale, subliniind că polonezii vor încerca să-i paseze cât mai mult lui Lewandowski, mai ales pe contraatacuri rapide. „În München, am avut bucuria de a juca împreună cu el timp de un an, deci cunosc calitățile lui,” a spus mijlocașul Sabitzer. Chiar dacă Lewandowski este un jucător excepțional, tactica Austriei va rămâne neschimbată, concentrându-se pe neutralizarea influenței acestuia pe teren.

Euro 2024: Cum Va Ajuta Lewandowski Polonia în Confruntarea Crucială cu Austria?
Sabitzer, supărat după golul marcat de francezi în primul meci din grupă

Presiunea Unui Meci Decisiv

  Austria a pierdut cu 1-0 împotriva Franței în meciul de deschidere și, având în vedere că în ultima etapă vor întâlni Olanda, echipa lui Rangnick este conștientă că o victorie împotriva Poloniei este esențială pentru a-și păstra șansele de calificare în fazele eliminatorii. „Echipa care câștigă mâine are șanse bune de a merge mai departe, așa că este clar că trebuie să câștigăm acest meci,” a declarat Rangnick.

  Căpitanul Sabitzer a afirmat că echipa este pregătită pentru presiunea unui meci de tipul „trebuie câștigat”. „Ne-am spus deja că vrem să câștigăm meciul de mâine, și sunt sigur că și Polonia și-a propus același lucru,” a spus el joi, într-un interviu dat presei. „Dacă ne schimbăm abordarea față de meciul cu Franța, dacă urmăm principiile noastre și jucăm intens, avem o șansă bună de a câștiga mâine.”

  În concluzie, meciul de vineri dintre Austria și Polonia se anunță a fi unul decisiv, cu ambele echipe luptând pentru a-și menține vie speranța de a avansa în competiție. Cu un Lewandowski determinat să-și ajute echipa și o Austrie motivată să-și demonstreze valoarea, spectacolul este garantat într-un meci ale cărui ponturi pariuri pot fi consultate pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Euro 2024: Cum Va Ajuta Lewandowski Polonia în Confruntarea Crucială cu Austria?
Lewandowski este pregătit să joace în meciul cu Austria
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri