Type to search

Stiri Euro 2024

Cine Va Supraviețui la Euro 2024: Cehia sau Georgia?

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanța Cehiei împotriva Portugaliei

  După o înfrângere dureroasă în fața Portugaliei, echipa națională a Cehiei este conștientă de importanța meciului de sâmbătă împotriva Georgiei. Cehii au arătat determinare și o rezistență defensivă remarcabilă împotriva unei echipe puternice, reușind să țină scorul egal până în ultimele minute de joc.

  Deși au preluat conducerea în minutul 62 printr-un șut cu efect al lui Lukas Provod, au cedat în fața unui autogol și apoi unui gol în prelungiri, pierzând astfel un meci ale cărui ponturi bune au fost dezvăluite online de cei mai buni experți ponturi pariuri din fotbal.

  Antrenorul Cehiei, Ivan Hasek, a adoptat o tactică defensivă solidă, plasând cinci, uneori șase jucători pe linia de fund pentru a închide spațiile și a neutraliza atacurile portugheze, în special pe Cristiano Ronaldo. Cu toate acestea, pentru a obține un rezultat pozitiv împotriva Georgiei, echipa va trebui să joace cu mai multă ambiție și să se implice mai mult în fazele ofensive.

Cine Va Supraviețui la Euro 2024: Cehia sau Georgia?
Lukas Provod

Georgia și Determinarea Avansării în Competiție

  Georgia, aflată la prima participare la un turneu major ca națiune independentă, a avut o prestație impresionantă împotriva Turciei, chiar dacă rezultatul final a fost de 3-1 în favoarea turcilor. În ciuda înfrângerii, echipa condusă de Willy Sagnol a arătat determinare și a fost foarte aproape de a egala în minutele de prelungiri, fiind împiedicată doar de stâlpul porții.

  Willy Sagnol a declarat că echipei sale îi lipsesc puțin talentul și experiența, dar acestea vor fi câștigate pe măsură ce vor participa la astfel de turnee. Georgia a demonstrat că poate concura la un nivel înalt, iar meciul împotriva Turciei a fost considerat unul dintre cele mai palpitante de la Euro 2024. Potrivit recentelor predicții fotbal europene, Georges Mikautadze, autorul primului gol al Georgiei la un Euro, va fi o piesă cheie în meciul împotriva Cehiei, având deja 11 goluri în 26 de apariții pentru echipa națională.

  Meciul de sâmbătă va fi crucial pentru ambele echipe, care sunt conștiente că o înfrângere ar complica șansele lor de a ajunge în fazele eliminatorii ale turneului. Cehia va trebui să își ajusteze abordarea meciului pentru a ataca mai mult, în timp ce Georgia va căuta să capitalizeze pe lecțiile învățate și să își valorifice spiritul de luptă pentru a obține primele puncte în grupa F.

Cine Va Supraviețui la Euro 2024: Cehia sau Georgia?
Georges Mikautadze
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri