Type to search

Stiri Liga Portugal

Sporting Lisabona Vizitează Chaves Pentru un Duel Între Lider și Ultima Clasată

Avatar of Xpert Bet
Share

Formă Impresionantă pentru Sporting Lisabona

  Sporting Lisabona se află într-o serie de victorii consecutive, cu șase triumfuri în toate competițiile și speră să obțină a șaptea în meciul cu Chaves. Echipa vine după o victorie confortabilă, 4-0 cu Tondela în Cupa Portugaliei și un succes clar de 3-0 împotriva Estoril Praia în primul meci de ligă din 2024.

  Cu aceste rezultate, Sporting și-a menținut avantajul de un punct în fața campioanei en-titre, Benfica. Totuși, echipa condusă de Ruben Amorim a acumulat doar 13 puncte din 21 posibile pe teren străin, pierzând două din ultimele trei meciuri în deplasare cu Benfica și Vitoria Guimaraes.

  Sporting are mai mulți jucători absenți, inclusiv Jerry St Juste, Ivan Fresneda, Geny Catamo, Hidemasa Morita și Ousmane Diomande, fie din cauza accidentărilor, fie pentru convocările acestora la echipele lor naționale datorită meciurilor din Cupa Africii și Cupa Asiei, prilej de noi ponturi pariuri sportive expuse cu generozitate de experții în domeniu.

Sporting Lisabona Vizitează Chaves Pentru un Duel Între Lider și Ultima Clasată
Ruben Amorim

Chaves, Pe Ultimul Loc, În Căutarea Surprizei

  Chaves, ocupanta ultimului loc în clasament, a strâns 11 puncte în 16 meciuri și se află la două puncte de Vizela și la patru puncte de Rio Ave. Echipa se confruntă cu cea mai slabă apărare din ligă, având 41 de goluri încasate până acum.

  În ultimul meci, Chaves a obținut un egal cu Famalicao, punând capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive. Chaves are jucători absenți din cauza accidentărilor și a convocărilor internaționale, ceea ce ar putea afecta performanța echipei în meciul cu Sporting.

  Din lotul echipei gazdă, condusă de Moreno, vor lipsi Sandro Cruz și Habib Sylla, amândoi accidentați, dar speră la întoarcerea lui Sylla în următoarele săptămâni. În ciuda acestor indisponibilități, ambele echipe sunt pregătite pentru un meci competitiv.

Sporting Lisabona Vizitează Chaves Pentru un Duel Între Lider și Ultima Clasată
Moreno (Joao Miguel da Cunha Teixeira)

Formații probabile

  Chaves:

Souza; Nwakali, Vitoria, Rodrigues; Machado, Morin, Phete, Cruz; Ribeiro, Hernandez, Benny

  Sporting Lisbon:

Adan; Quaresma, Inacio, Reis; Esgaio, Hjulmand, Braganaca, Santos; Edwards, Gyokeres, Pote

Taguri

Lasa un comentariu