Type to search

Stiri Ligue 1

Duel Intens în Ligue 1: Rennes vs Nice, Meciul Săptămânii

Avatar of Xpert Bet
Share

Rennes și Nice: Două Echipe Însetate de Succes

  Rennes și Nice se întâlnesc pe terenul de pe Roazhon Park, ambele echipe având victorii recente în Cupa Franței și dorind să își continue succesul și în Ligue 1. Rennes, sub conducerea lui Julien Stephan, a trecut în runda a patra a Cupei după o victorie de 2-0 împotriva lui Guingamp.

În același timp, Nice a învins Auxerre cu 4-2 la penalty-uri. Stephan, care a câștigat Cupa Franței cu Rennes în sezonul 2018-19, speră să îmbunătățească poziția mediocră a echipei în clasament, câștigând următoarele meciuri, ale căror ponturi bune vor fi dezvăluite de experții pariurilor sportive.

  Nice are mai mulți jucători convocați pentru AFCON, dar îi va avea disponibili pe alții, precum Mohamed-Ali Cho, noua achiziție care ar putea debuta în acest meci. Deși au avut un început bun în Cupa Franței, echipa condusă de Francesco Farioli a pierdut recent pe terenurile lui Nantes și Le Havre. Totuși, un succes împotriva lui Rennes ar putea reduce diferența față de liderul PSG.

Duel Intens în Ligue 1: Rennes vs Nice, Meciul Săptămânii
Francesco Farioli

Strategii și Provocări

  Rennes a avut un decembrie dificil, cu trei înfrângeri consecutive, dar și-a revenit parțial, obținând patru puncte din șase posibile. În ciuda acestui progres, Rennes rămâne mai aproape de zona retrogradării decât de locurile europene. Ei nu au reușit încă să câștige două meciuri consecutive în Ligue 1 în acest sezon și sunt pe cale să piardă trei meciuri consecutive acasă, un scenariu nevăzut din decembrie 2020.

  În sezonul precedent, Nice a fost învinsă de Rennes în această confruntare, dar a reușit să câștige meciurile ulterioare. Echipa condusă de Stephan se confruntă acum cu absența lui Christopher Wooh, plecat la Cupa Africii pe Națiuni, iar Nemanja Matic este așteptat să părăsească clubul.

Duel Intens în Ligue 1: Rennes vs Nice, Meciul Săptămânii
Julien Stephan

Formații probabile

  Rennes:

Mandanda; G. Doue, Omari, Theate, Truffert; Le Fee, Santamaria; Blas, Bourigeaud, Terrier; Kalimuendo

  Nice:

Bulka; Lotomba, Mendy, Dante, Bard; Ndayishimiye, Rosario, Claude-Maurice; Moffi, Laborde, Cho

Taguri

Lasa un comentariu