Type to search

Stiri Liga Portugal

Sporting Braga vs. Estoril Praia: Duel pentru Trofeu în Finala Ligii Portugaliei

Avatar of Xpert Bet
Share

Sporting Braga, Victorioasă în Semifinala cu Sporting Lisabona

  Cu un gol marcat de Abel Ruiz, Braga a învins Sporting cu 1-0 și a obținut locul în finala Cupei Ligii. Performanța lor solidă a consolidat statutul lor de favoriți, cu Ruiz evidențiat pentru contribuția sa decisivă.

  Sub conducerea lui Artur Jorge, Braga a avut o trecere mai dificilă în faza grupelor, acum se prezintă ca o forță formidabilă. Cu Ruiz în mare formă, ei își propun să obțină primul titlu important după 2020 și să continue dominația asupra lui Estoril Praia.

  Braga și Estoril au o istorie tensionată, cu Estoril neavând victorie în ultimele 11 întâlniri dintre cele două echipe. Această serie face finala și mai intrigantă, iar Estoril trebuie să depășească această barieră pentru a cuceri titlul.

  Cu o apărare stabilă și atacatori în formă, Braga se pregătește să-și apere supremația, în timp ce Estoril Praia caută să rupă blestemul istoric și să obțină victoria mult dorită.

Sporting Braga vs. Estoril Praia: Duel pentru Trofeu în Finala Ligii Portugaliei
Artur Jorge

Estoril Praia, Echipa Surpriză a Competiției

  Estoril Praia a surprins pe toată lumea eliminând Benfica în semifinalele Cupei Ligii. După o remiză 1-1 la finalul timpului regulamentar și un rezultat de 5-4 la penalty-uri, Estoril s-a calificat în finală, consemnând o victorie istorică și căutând primul lor trofeu major.

  Cu o campanie solidă în grupă și o prestație impresionantă împotriva campionilor en-titre, FC Porto, Estoril se află într-o formă bună și visează să rupă dominația lui Sporting Braga în finala cu iz de David contra lui Goliath.

  Ambele echipe au probleme de efectiv, cu absențele notabile ale unor jucători cheie. Braga va fi fără Niakate și Banza, prezenți la Cupa Africii, în timp ce Estoril are absențe importante, inclusiv pe Alex Soares și Erick Cabaco, iar Jordan Holsgrove este incert pentru finală.

  Alinierile probabile arată o confruntare feroce, cu Ruiz, Horta și Zalazar în atac pentru Braga, în timp ce Estoril îl are pe Guitane și Marques pentru a echilibra balanța. Cu ambele echipe dorindu-și cu ardoare victoria, finala promite a fi o bătălie intensă și imprevizibilă chiar și pentru experții pariurilor sportive, ale căror ponturi bune pot fi accesate pe site-urile de profil.

Sporting Braga vs. Estoril Praia: Duel pentru Trofeu în Finala Ligii Portugaliei
Vasco Seabra

Formații probabile

  Sporting Braga:

Matheus; Gomez, Fonte, Oliveira, Borja; Moutinho, Pizzi, Carvalho; Zalazar, Horta, Djalo

  Estoril Praia:

Carne; Parra, Volnei, Vital; Gomes, Fernandes, Koindredi, Araujo; Guitane, A Marques, J Marques

Taguri

Lasa un comentariu