Type to search

Stiri Ligue 1

Marseille vs. Monaco: Duel Plin de Suspans în Lupta pentru Europa League

Avatar of Xpert Bet
Share

Marseille în Căutarea Punctelor Pierdute

  Olympique Marseille se confruntă cu AS Monaco într-un meci-cheie pentru pozițiile europene. Cu o serie consistentă de rezultate pozitive, Marseille speră să recupereze terenul pierdut în lupta pentru un loc în Europa. Cu numai trei puncte în spatele lui Lille, echipa lui Gennaro Gattuso visează la o victorie crucială.

  Marseille se confruntă cu multiple absențe notabile, din cauza Cupei Africii pe Națiuni și accidentărilor. Cu jucători cheie precum Sarr și Aubameyang lipsind, tactica lui Gattuso este pusă la grea încercare. Pe de altă parte, Monaco se bazează pe forma bună a lui Ben Yedder și pe absența mai puțin simțită a unor jucători la Cupa Africii.

Marseille vs. Monaco: Duel Plin de Suspans în Lupta pentru Europa League
Gennaro Gattuso

Monaco, În Cădere Liberă sau Oportunitate În Deplasare?

  Monaco, deși a avut un început de sezon promițător, a suferit două înfrângeri în ultimele trei meciuri din Ligue 1. Cu locul în Champions League sub amenințare, echipa lui Adi Hutter caută să-și refacă forma în deplasare, unde a avut mai mult succes în ultima perioadă. Cu Ben Yedder în formă, Monaco speră să profite de vulnerabilitățile defensive ale lui Marseille în acest meci ale cărui ponturi fotbal pot fi găsite online.

  Meciurile dintre Marseille și Monaco au fost întotdeauna intense, iar Stade Velodrome oferă un cadru captivant pentru această confruntare. Cu perspective diferite pentru ambele echipe în clasament, rezultatul acestui meci poate avea un impact semnificativ asupra direcției în care se îndreaptă în continuare în sezonul de Ligue 1.

Marseille vs. Monaco: Duel Plin de Suspans în Lupta pentru Europa League
Adi Hutter

Formații probabile

  Marseille:

Lopez; Meite, Murillo, Balerdi; Clauss, Onana, Kondogbia, Veretout; Henrique; Vitinha, Aubameyang

  Monaco:

Kohn; Magassa, Maripan, Kehrer; Vanderson, Fofana, Zakaria, Boadu; Akliouche, Golovin; Ben Yedder

Taguri

Lasa un comentariu