Type to search

Stiri Euro 2024

Slovenia vs. Danemarca: Duel Intens în Grupa C la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Slovenia Caută Prima Victorie la Euro

  Slovenia și Danemarca deschid Grupa C la Euro 2024, duminică seara, pe MHPArena din Stuttgart. Echipa lui Matjaz Kek, revenită la Euro după 24 de ani, speră să obțină prima victorie în această competiție. Deși Slovenia a terminat pe locul secund în calificări, la egalitate de puncte cu Danemarca, echipa are motive să fie optimistă, venind după o serie de 12 meciuri cu doar o singură înfrângere, conform ultimelor statistici fotbal europene.

  Slovenii au impresionat în meciurile amicale recente, inclusiv cu o victorie notabilă de 2-0 împotriva Portugaliei. Echipa lui Kek a arătat stabilitate și constanță, nefiind învinsă în ultimele șase meciuri. În ciuda unui egal 1-1 cu Bulgaria în ultimul meci de pregătire, Slovenia își menține moralul ridicat și speră să continue seria pozitivă în acest meci crucial, ale cărui ponturi fotbal sunt dezvăluite de specialiști ponturi pariuri sportive.

  Cu jucători precum Benjamin Sesko, care a refuzat oferte de la cluburi mari pentru a rămâne la RB Leipzig, Slovenia speră să-și îmbunătățească recordul împotriva danezilor. Slovenia se bazează pe tânărul atacant Sesko, în timp ce Jan Oblak, căpitanul echipei și portarul de la Atletico Madrid, va fi un pilon defensiv esențial. În atac, Andraz Sporar este favorit să joace alături de Sesko, iar fostul star de la Atalanta BC, Josip Ilicic, aduce experiență și creativitate echipei.

Slovenia vs. Danemarca: Duel Intens în Grupa C la Euro 2024
Benjamin Sesko

Danemarca, în Căutarea Gloriei din 1992

  Câștigătoarea Euro 1992, Danemarca vine cu ambiții mari la Euro 2024, după o performanță notabilă la Euro 2020, unde au ajuns în semifinale. Echipa antrenată de Kasper Hjulmand a dezamăgit la Cupa Mondială din Qatar, dar a reușit să se califice cu succes la acest turneu, ocupând primul loc în grupa de calificare, în ciuda unor surprize neplăcute, cum ar fi înfrângerile cu Kazahstan și Irlanda de Nord.

  În ultimele meciuri, Danemarca a demonstrat forță și coeziune, remizând cu Elveția și câștigând împotriva Insulelor Feroe, Suediei și Norvegiei. Echipa are un palmares perfect împotriva Sloveniei, cu șase victorii din șase întâlniri. Pe de altă parte, antrenorul Hjulmand își pune speranțele în Christian Eriksen, complet recuperat după incidentul cardiac de la Euro 2020, și Simon Kjaer, liderul defensiv.

  Deși Kjaer ar putea să nu fie titular, Eriksen este pregătit să conducă echipa din teren. În plus, absențele lui Victor Nelsson și Christian Norgaard sunt acoperite de jucători capabili să mențină nivelul ridicat al echipei.

Slovenia vs. Danemarca: Duel Intens în Grupa C la Euro 2024
Christian Eriksen

Formații probabile

  Slovenia:

Oblak; Karnicnik, Blazic, Bijol, Janza; Horvat, Gnezda Cerin, Elsnik, Mlakar; Sesko, Sporar

  Danemarca:

Schmeichel; Andersen, Christensen, Vestergaard; Maehle, Hojbjerg, Hjulmand, Kristiansen; Eriksen; Hojlund, Damsgaard

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri