Type to search

Stiri Euro 2024

Slovacia Pregătită să Surprindă Anglia în Optimi la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Slovacia: Outsider cu Ambiții Mari

  Slovacia a încheiat faza grupelor pe locul trei în Grupa E, având patru puncte, la egalitate cu celelalte echipe, dar fiind dezavantajată de diferența de goluri. Deși outsideri evidenți în fața Angliei, slovacii au deja experiența unei surprize la Euro 2024, când au învins Belgia cu 1-0 în meciul de deschidere din Frankfurt.

  Aceasta rămâne singura lor victorie, după ce au pierdut împotriva Ucrainei și au remizat 1-1 cu România, într-un meci ale cărui ponturi Euro 2024 au fost dezvăluite de specialiști renumiți în ponturi pariuri sportive.

  Căpitanul slovacilor, Milan Skriniar, crede că echipa sa poate profita de presiunea mare care apasă asupra Angliei, echipă criticată pentru performanțele sub așteptări din grupă. „Vor fi sub multă presiune”, a declarat Skriniar. „Asta poate fi un avantaj pentru noi, deoarece ei trebuie să demonstreze că au venit aici să câștige. Au jucători mari, dar nu au jucat la potențial maxim ca echipă. Aceasta este șansa noastră să îi învingem dacă jucăm ca o echipă, ca un singur om, așa cum am făcut în calificări și în grupa.”

Slovacia Pregătită să Surprindă Anglia în Optimi la Euro 2024
Milan Skriniar

Încrederea în Propriile Forțe și Motivația Slovacilor

  Skriniar a subliniat importanța meciului de duminică, considerându-l cea mai bună oportunitate a Slovaciei de a ajunge în sferturile de finală ale unui turneu major. „Putem scrie istoria fotbalului slovac dacă trecem de Anglia. Este o oportunitate mare pentru toată echipa și pentru toți oamenii din Slovacia și vrem să o realizăm”, a adăugat el. Marek Hamsik, recordmanul de apariții pentru Slovacia și membru al echipei tehnice, împărtășește optimismul căpitanului. „Știm că Anglia are o generație de aur și există așteptări mari. Dar suntem capabili să șocăm lumea”, a declarat Hamsik.

  Slovacia visează să obțină prima victorie în fața Angliei, după ce nu a reușit să câștige niciunul dintre cele șase întâlniri directe anterioare conform ultimelor statistici fotbal europene. Încrederea și determinarea slovacilor pot însemna factorii decisivi într-un meci în care Slovacia speră să transforme visul în realitate și să avanseze în premieră în sferturile de finală ale unui campionat european.

Slovacia Pregătită să Surprindă Anglia în Optimi la Euro 2024
Antrenorii Slovaciei, Francesco Calzona împreună cu Marek Hamsik
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri