Type to search

Stiri Euro 2024

Euro 2024: Bătălia pentru Glorie și Premiile Substanțiale Acordate

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Favoriții Turneului și Lupta pentru Supremație

  Euro 2024 a început pe 14 iunie, când Germania a învins Scoția cu 5-1 în deschiderea Grupei A. Turneul se desfășoară până pe 14 iulie și include 51 de meciuri, dintre care 36 în faza grupelor și 15 în rundele eliminatorii. Conform recentelor predicții fotbal europene, echipe precum Anglia, Franța, Portugalia, Spania și Olanda sunt printre favorite, fiecare dorind să ridice Cupa Henri Delaunay la Olympiastadion din Berlin. Fiecare națiune va lupta nu doar pentru glorie, ci și pentru sume mari de bani, în conformitate cu sistemul de distribuție al premiilor stabilit de UEFA.

  Potrivit deciziei Comitetului Executiv al UEFA din decembrie anul trecut, suma totală pentru distribuirea către echipele participante la Euro 2024 a fost confirmată la 331 milioane de euro, la fel ca la Euro 2020. Fiecare dintre cele 24 de națiuni care s-au calificat automat a primit 9,25 milioane de euro înainte de începerea turneului. Fiecare victorie în faza grupelor aduce un bonus de 1 milion de euro, iar un egal aduce 500.000 de euro, în timp ce înfrângerile nu sunt recompensate financiar.

Euro 2024: Bătălia pentru Glorie și Premiile Substanțiale Acordate
Câștiguri la Euro 2024

Premiile Financiare și Mizele Fiecărui Meci

  Echipele care au avansat în optimile de finală primesc fiecare câte 1,5 milioane de euro. Aceste națiuni sunt: Germania, Danemarca, Elveția, Italia, Anglia, Slovacia, Spania, Georgia, Franța, Belgia, Portugalia, Slovenia, România, Olanda, Austria și Turcia. Fiecare dintre aceste echipe știe că premiile financiare cresc pe măsură ce avansează în competiție. Echipele care ajung în sferturile de finală vor primi 2,5 milioane de euro, iar semifinaliștii vor primi 4 milioane de euro. 

  Campioana Euro 2024 va pleca acasă cu 8 milioane de euro, iar finalista învinsă va primi 5 milioane de euro. Până în prezent, Spania este singura echipă care se mândrește cu un record de 100% și este în curs de a câștiga maximumul de 28,25 milioane de euro dacă va câștiga toate meciurile eliminatorii, ale căror ponturi Euro 2024 vor fi publicate de experți ponturi pariuri, inclusiv finala turneului.

Euro 2024: Bătălia pentru Glorie și Premiile Substanțiale Acordate
UEFA va acorda naționalelor participante la Euro 2024 premii în valoare totală de 331 milioane de euro
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri