Type to search

Stiri La Liga

Sevilla și Mallorca Se Întâlnesc într-o Bătălie Majoră pentru Supraviețuire în La Liga

Avatar of Xpert Bet
Share

Sevilla Își Urmează Speranțele de la O Partidă la Alta

  Sevilla se bucură de o revenire impresionantă în La Liga, câștigând două meciuri consecutive împotriva lui Getafe și Las Palmas. Conform recentelor statistici fotbal din Spania, echipa lui Quique Sanchez Flores se situează acum pe locul 13 în clasament, la nouă puncte peste zona de retrogradare. Cu toate că încă nu sunt matematic în siguranță, Sevilla își îndreaptă atenția către consolidarea poziției în partea superioară a clasamentului și speră să își continue forma bună în meciul împotriva lui Mallorca.

  Sevilla a avut dificultăți în acest sezon, însă performanțele recente le-au adus speranțe și încredere. Echipa a luptat mereu pentru a obține consistență pe teren propriu, dar abia acum a găsit o formă mai bună. Cu Marcos Acuna revenind în lot după o suspendare și cu posibile schimbări tactice din partea lui Sanchez Flores, Sevilla este hotărâtă să obțină o altă victorie în acest meci, ale cărui ponturi Spania sunt disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Sevilla și Mallorca Se Întâlnesc într-o Bătălie Majoră pentru Supraviețuire în La Liga
Quique Sanchez Flores

Mallorca Înfruntă Provocările Pe Teren Străin

  Mallorca se află într-o poziție delicată, plasată fiind pe locul 15 în clasament, doar la șase puncte deasupra zonei de retrogradare. Echipa a avut dificultăți în deplasările din acest sezon, obținând doar o singură victorie și având un total de doar nouă puncte. Cu un meci dificil împotriva lui Sevilla, Mallorca trebuie să găsească soluții pentru a obține puncte prețioase și a-și asigura supraviețuirea în La Liga, confirmând ultimele predicții fotbal din La Liga. În meciul din tur, Mallorca a câștigat pe teren propriu cu 1-0.

  Mallorca se bazează pe jucătorii săi cheie precum Vedat Muriqi și Cyle Larin pentru a crea oportunități de gol, iar mijlocașii Dani Rodriguez, Samu Costa și Antonio Sanchez trebuie să își facă prezența simțită la mijlocul terenului. Cu doar șapte meciuri rămase și cu o luptă strânsă în partea de jos a clasamentului, fiecare punct câștigat este crucial pentru Mallorca în eforturile lor de a se menține în primul eșalon spaniol.

Sevilla și Mallorca Se Întâlnesc într-o Bătălie Majoră pentru Supraviețuire în La Liga
Javier Aguirre

Formații probabile

  Sevilla:

Nyland; Navas, Bade, Ramos, Acuna; Ocampos, Soumare, Gudelj, Lukebakio; Romero, En-Nesyri

  Mallorca:

Rajkovic; Maffeo, Gonzalez, Raillo, Nastasic, Lato; A Sanchez, S Costa, D Rodriguez; Muriqi, Larin

Taguri