Type to search

Stiri Diverse

Bătălia Promovării în Premier League: Leeds United vs. Middlesbrough pe Riverside Stadium

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Middlesbrough: În Căutarea Play-off-ului

  Încercând să urce pe locul al doilea al clasamentului din Championship, Leeds United încearcă să întrerupă o serie de trei meciuri fără victorie pe Riverside Stadium-ul lui Middlesbrough. O victorie i-ar readuce pe vizitatori pe locurile de promovare automată în Premier League, în timp ce un rezultat dezamăgitor pentru Middlesbrough le-ar distruge speranțele deja infime de participare în play-off.

  Potrivit ultimelor statistici fotbal din Anglia, Middlesbrough a acumulat 19 puncte în ultimele nouă meciuri din Championship, inclusiv două remize consecutive cu echipe care luptă pentru un loc în play-off. Cu toate acestea, șansele echipei conduse de Michael Carrick sunt în scădere, iar acum este momentul critic să obțină o victorie decisivă pentru a păstra visele lor de promovare în acest meci, ale cărui ponturi fotbal sunt publicate online de experți ponturi pariuri sportive.

Bătălia Promovării în Premier League: Leeds United vs. Middlesbrough pe Riverside Stadium
Michael Carrick

Leeds: În Căutarea Revenirii pe Drumul Succeselor

  Leeds a fost într-o spirală descendentă în ultimele săptămâni, obținând doar un punct din ultimele nouă posibile. Cu absențe importante în echipă din cauza accidentărilor și a suspendărilor, ei caută să învingă cele mai noi predicții fotbal, precum și istoria recentă a întâlnirilor cu Middlesbrough pentru a-și revigora șansele de promovare. În tur, Leeds a câștigat cu 3-2 pe propriul teren după un meci spectaculos.

  Cu un record favorabil împotriva lui Middlesbrough în ultimele întâlniri și cu motivația de a reveni pe drumul cel bun, echipa condusă de Daniel Farke se pregătește să dea totul pentru a-și reveni în cursa pentru promovare. Cu numeroși jucători cheie indisponibili, oaspeții trebuie să găsească soluții creative pentru a-și asigura un rezultat pozitiv pe Riverside Stadium.

Bătălia Promovării în Premier League: Leeds United vs. Middlesbrough pe Riverside Stadium
Daniel Farke

Formații probabile

  Middlesbrough:

Dieng; Dijksteel, Van den Berg, Clarke, Engel; O’Brien, Howson; Jones, Azaz, Silvera; Latte Lath

  Leeds United:

Meslier; Gray, Ampadu, Rodon, Firpo; Gruev, Kamara; Gnonto, Rutter, Summerville; Piroe

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri