Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Superliga

Sepsi vs Universitatea Craiova. Ponturi Pariuri si Statistici Fotbal. SuperLiga Play Off Romania 21.04.2024

Avatar of xpertbet
Share
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Marian Barbu

Stadion
Stadion

Sepsi Arena

Icon
Transmis la TV

Digi Sport 1
Prima Sport 1
Orange Sport

ceas
Ora de incepere

19:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
04.02.2024 Sepsi 1-3 Univ. Craiova 5-6 16-15 2-3 0-0
16.09.2023 Univ. Craiova 2-1 Sepsi 6-6 17-14 3-3 1-0
28.05.2023 Univ. Craiova 0-1 Sepsi 3-5 7-9 0-7 0-0
21.04.2023 Sepsi 1-2 Univ. Craiova 5-5 14-13 2-2 0-1
29.10.2022 Sepsi 0-1 Univ. Craiova 2-6 10-16 2-2 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Sepsi
Gazde Scor Oaspeți
Sepsi 1-1 Farul
Sepsi 1-1 CFR Cluj
Sepsi 4-0 Voluntari
Sepsi 0-0 'U' Cluj
Sepsi 0-1 Farul
Logo
Univ. Craiova
Gazde Scor Oaspeți
FCSB 2-0 Univ. Craiova
CFR Cluj 1-2 Univ. Craiova
FCU Craiova 1-2 Univ. Craiova
Petrolul 2-3 Univ. Craiova
Botoșani 2-2 Univ. Craiova
Sepsi Univ. Craiova
Medie puncte ultimele 5 meciuri
1.20
2.00

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Sepsi
Portar Niczuly
Fundași Oroian, Ciobotariu, Kecskes, Dumitrescu
Mijlocași Aganovic
Varga, Kallaku, Alimi,Ștefan
Atacanți Safranko
Kit
Logo
Universitatea Craiova
Portar Popescu
Fundași Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Bancu
Mijlocași Crețu, Houri, Mekvabishvili
Atacanți Baiaram, Markovic, Ivan
Kit

pont

Universitatea Craiova Nu Pierde (2X) @ 1.55

Craiova a marcat în mod consistent în deplasări, cu o medie de 1.41 goluri pe meci, ceea ce indică o putere ofensivă solidă. În plus, stilul lor agresiv și capacitatea de pressing pot complica situația pentru Sepsi, oferind o șansă bună ca Craiova să nu piardă acest meci.

ANALIZA MECI

Sepsi vs Universitatea Craiova

     În seara zilei de 21 Aprilie 2024, SuperLiga României va fi martora unui duel intens și plin de miză între Sepsi și Universitatea Craiova, două formații care aspiră la obiective diferite în această etapă crucială a campionatului. Meciul, care se va desfășura pe stadionul din Sfântu Gheorghe, promite să fie unul electrizant, având în vedere pozițiile actuale în clasament și istoricul întâlnirilor directe dintre cele două echipe. Universitatea Craiova ocupă locul 3 cu 31 de puncte, în timp ce Sepsi se află pe ultima poziție, locul 6, cu 27 de puncte.

     Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport, și Prima Sport 1 la ora 19:00, oferind suporterilor și pariorilor ocazia să urmărească fiecare moment al confruntării. Istoricul meciurilor directe ne arată o dominanță a echipei Universitatea Craiova, care a înregistrat nouă victorii comparativ cu cele șase ale echipei Sepsi, iar cinci dintre confruntări s-au încheiat cu un rezultat de egalitate. Interesant este că niciunul dintre cele zece meciuri disputate cu Sepsi gazdă nu s-a încheiat la egalitate.

     Ambele echipe vin după un parcurs variat în ultimele etape, Sepsi arătând o ușoară revenire de formă, iar Universitatea Craiova oscilând în performanțe, ceea ce adaugă și mai multă incertitudine și atractivitate pariului pentru acest meci. Analiza goalgheterilor, Marius Stefanescu de la Sepsi, și Alexandru Mitriță de la Universitatea Craiova, arată o contribuție semnificativă la performanța echipelor lor, cu 12, respectiv 13 goluri marcate în această ediție a campionatului. Statisticile de pe teren propriu pentru Sepsi și cele din deplasare pentru Universitatea Craiova oferă un tablou detaliat asupra modului în care echipele ar putea performa, luând în considerare aspecte precum media de goluri marcate și primite, precum și eficacitatea în diferite faze ale jocului.

     În plus, meciul va marca și duelul tactic între doi antrenori experimentați, fiecare cu stilul său distinct de coaching, ce va influența decisiv strategia pe teren. Aceste elemente transformă partida Sepsi versus Universitatea Craiova într-un eveniment de neratat pentru orice fan al fotbalului românesc și nu numai.

Sepsi: Formă, știri si statistici

     Sepsi, formația gazdă în această confruntare crucială din SuperLiga, se află sub o presiune enormă având în vedere poziția sa în clasament. Situată pe ultima poziție a clasamentului playoff-ului, echipa din Sfântu Gheorghe are nevoie disperată de puncte pentru a spera la o salvare miraculoasă de la retrogradare. Cu 27 de puncte, Sepsi își vede adversarele distanțându-se și fiecare meci rămas în campionat devine o finală pentru supraviețuire.

   Privind la performanța de pe teren propriu, Sepsi a arătat o anumită reziliență, reușind să-și mobilizeze forțele în momente cruciale. În ultimele cinci meciuri de acasă, echipa a avut o serie de rezultate mixte, dar cu o tendință generală de îmbunătățire a jocului. Marius Stefanescu, golgheterul echipei, cu 12 goluri marcate în acest sezon, a fost o prezență constantă și influentă, reușind să își pună amprenta în majoritatea partidelor importante.

   Statisticile de pe teren propriu ale lui Sepsi sunt destul de variate, cu o medie de 1.65 goluri marcate pe meci și 1.00 goluri primite. Acest lucru indică o capacitate decentă de a marca goluri, dar și o apărare relativ solidă, comparativ cu multe alte echipe din campionat. În termeni de strategie pe teren, Sepsi preferă un joc direct, orientat spre atac, ceea ce se reflectă în numărul de goluri marcate în diferite intervale de timp ale meciului. De asemenea, echipa a arătat că poate fi periculoasă pe fazele fixe, având o rată bună de conversie a cornerelor și loviturilor libere.

   Un aspect notabil în seria recentă de meciuri este capacitatea echipei de a reveni după dezavantaj, demonstrând o mentalitate luptătoare, esențială pentru orice echipă care se confruntă cu spectrul retrogradării. Această atitudine se reflectă în secvențele de joc, unde Sepsi a reușit să marcheze în fiecare din ultimele 7 meciuri, un semn clar al determinării și focusului ofensiv al echipei.

   În ceea ce privește aspectele defensive, Sepsi a arătat unele vulnerabilități, mai ales în tranziția defensivă rapidă, un punct pe care antrenorul Bernd Storck l-a subliniat în numeroase rânduri în sesiunile de pregătire. Presiunea pusă pe apărătorii centrali pentru a stopa atacurile rapide a fost o provocare constantă, însă îmbunătățirile sunt vizibile, reflectate și de scăderea numărului de goluri primite pe parcursul sezonului.

   Cu toate acestea, absențele semnificative cum ar fi cea a lui Nicolae Păun, accidentat grav, adaugă o presiune suplimentară asupra echipei, care trebuie să găsească soluții rapide pentru a compensa aceste pierderi. Antrenorul Bernd Storck a exprimat încredere în capacitatea echipei de a depăși aceste adversități, accentuând necesitatea unei atitudini pozitive și a unui spirit de echipă puternic în aceste momente dificile.

Universitatea Craiova

     Universitatea Craiova se deplasează la Sfântu Gheorghe cu obiective bine definite și sub presiunea de a se menține în topul clasamentului SuperLigii. Echipa, aflându-se pe locul 3 cu 31 de puncte, este în luptă directă pentru o poziție care să-i asigure participarea în cupele europene în sezonul următor. Sub conducerea noului antrenor, Costel Gâlcă, Craiova își propune să capitalizeze fiecare oportunitate, începând cu acest meci considerat esențial pentru parcursul lor în playoff.

   În ciuda unei formățiuni puternice, Universitatea Craiova a avut o serie de oscilații în performanță, mai ales în meciurile din deplasare. Statisticile arată o medie de 1.41 goluri marcate pe meci în deplasare și 1.53 goluri primite, ceea ce subliniază unele dificultăți în menținerea consistenței defensive. Totuși, echipa se remarcă prin capacitatea de a marca goluri în momente cheie, beneficiind de contribuția importantă a golgheterului Alexandru Mitriță, care, deși accidentat recent, rămâne unul dintre cei mai periculoși atacanți din campionat, cu 13 goluri marcate.

   Craiova adoptă un stil de joc bazat pe agresivitate și pressing avansat, aspecte accentuate de Gâlcă în pregătirile tactice ale echipei. Această abordare are ca scop destabilizarea adversarului și recuperarea rapidă a mingii, însă poate lăsa spații în apărare, exploatate adesea de echipele adverse. În plus, formația olteană a arătat vulnerabilități în faza de apărare, nereușind să obțină nicio foaie curată în ultimele 16 meciuri, o statistică îngrijorătoare pentru orice echipă cu aspirații înalte.

   Pe de altă parte, Universitatea Craiova este recunoscută pentru diversitatea opțiunilor ofensive și pentru abilitatea de a se adapta rapid la diversele scenarii ale meciului. Utilizarea frecventă a schimbărilor de ritm și a jocului pe benzi sunt parte din arsenalul tactic al echipei, făcând din Craiova un adversar imprevizibil și dificil de contracarat.

   Cu toate acestea, absențele importante, cum sunt cele ale lui Alexandru Mitriță și Ivan Screciu, pun presiune pe restul echipei să ridice nivelul și să compenseze lipsurile. În aceste condiții, Craiova se bazează pe experiența și pe calitatea jucătorilor rămași disponibili pentru a asigura un rezultat pozitiv în această confruntare vitală.

   Costel Gâlcă, cunoscut pentru abilitatea sa de a motiva și inspira echipele pe care le conduce, a subliniat în preambulul meciului importanța mentalității și a determinării, punctând că fiecare jucător trebuie să contribuie la maximul potențialului său. Acest spirit de luptă și dorința de a se impune în fața unei echipe care joacă acasă, precum Sepsi, sunt esențiale pentru a menține șansele Craiovei de a termina sezonul într-o poziție onorantă și de a continua lupta pentru cupele europene.

   În concluzie, duelul dintre Sepsi și Universitatea Craiova este nu doar un test de forță și strategie pe teren, ci și o demonstrație a rezilienței și adaptabilității în condiții de presiune maximă. Cu ambele echipe având atât de mult de pierdut, întâlnirea promite a fi una dintre cele mai tensionate și captivante partide ale sezonului.

Ponturi Pariuri SuperLiga

      Pe xpertbet.ro, pasionații de fotbal și pariuri sportive pot găsi cele mai bune ponturi pariuri SuperLiga, ponturi pariuri Romania, Ponturi pariuri Liga 1, pontul zilei și predictii fotbal azi. Cu o platformă dedicată și expertiză recunoscută, ne angajăm să oferim analize detaliate și ponturi valoroase care să vă ajute să luați deciziile cele mai informate în pariurile sportive.

      Ponturi pariuri SuperLiga oferite pe xpertbet.ro sunt esențiale pentru cei care doresc să urmărească și să parieze pe meciurile din prima ligă românească. SuperLiga, cu echipele sale competitive și meciurile imprevizibile, poate fi o provocare pentru pariori, dar și o oportunitate excelentă de câștig, dacă sunt folosite informații de calitate și analize precise.

      Ponturi pariuri Romania cuprind o gamă variată de ligi și cupluri naționale, oferindu-vă șansa de a explora diferite niveluri de pariuri, de la cele mai sigure până la cele cu cote mai riscante, dar cu potențial mare de profit. Indiferent dacă preferați să pariați pe echipe cunoscute sau pe underdogs, ponturile noastre vă sunt oferite pentru a maximiza șansele de succes.

      Ponturi pariuri Liga 1 sunt special concepute pentru a acoperi topul competițiilor fotbalistice din România. Cu o atenție deosebită acordată fiecărui detaliu care ar putea influența rezultatul unui meci, de la condițiile meteorologice până la starea de spirit a jucătorilor, aceste ponturi sunt cruciale pentru orice strategie de pariere.

      Pontul zilei este o selecție zilnică de ponturi, pe care experții noștri le consideră cele mai promițătoare pentru ziua respectivă. Acesta este adesea bazat pe o combinație de factori statistici, informații interne și tendințe ale pieței, toate analizate meticulos pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig.

      În ceea ce privește predictii fotbal azi, acestea sunt actualizate constant pentru a reflecta ultimele știri și schimbări care pot afecta meciurile zilei. Fie că este vorba de o schimbare de ultim moment în alinierea unei echipe sau de o cota fluctuantă, aceste predicții sunt esențiale pentru a rămâne informat și pentru a paria strategic.

      Pe xpertbet.ro, ne dedicăm să oferim o experiență completă și satisfăcătoare, ajutându-vă să navigați prin lumea complexă a pariurilor sportive cu încredere și cunoștințe. Accesând platforma noastră, veți beneficia nu doar de ponturi de top, ci și de ghiduri de pariere, strategii actualizate și un serviciu de suport clienti dedicat, toate destinate să vă îmbunătățească abilitățile de pariere și să vă maximizeze potențialul de câștig.

      Vizitați xpertbet.ro astăzi pentru a explora cele mai recente ponturi pariuri SuperLiga, ponturi pariuri Romania, Ponturi pariuri Liga 1, să descoperiți pontul zilei și să profitați de predictii fotbal azi. Cu noi, pariurile devin mai sigure, mai informate și, desigur, mult mai captivante. Alăturați-vă comunității noastre de pariori și transformați fiecare oportunitate într-un potențial câștig!