Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Superliga

Oţelul Galaţi vs ‘U’ Cluj. Ponturi Pariuri si Statistici Fotbal. SuperLiga Play Out Romania 21.04.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Rares Vidican

Stadion
Stadion

Oţelul

Icon
Transmis la TV

Digi Sport 1
Prima Sport 1
Orange Sport

ceas
Ora de incepere

16:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
18.04.2024 Otelul 2-1 'U' Cluj 4-9 15-11 2-6 0-0
17.12.2023 'U' Cluj 0-1 Otelul 9-1 10-15 5-5 0-0
12.08.2023 Otelul 1-1 'U' Cluj 2-1 14-12 2-2 0-0
23.05.2015 Otelul 2-1 'U' Cluj 1-8 --- 4-4 0-1
29.11.2014 'U' Cluj 0-0 Otelul 6-2 --- 3-4 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Otelul Galati
Gazde Scor Oaspeți
GAZDE1 1-0 Dinamo
GAZDE1 1-0 Poli Iași
GAZDE1 1-1 Poli Iași
GAZDE1 2-2 CFR Cluj
GAZDE1 1-0 FCU Craiova
Logo
'U' Cluj
Gazde Scor Oaspeți
Hermannstadt 1-1 OASPETI1
Voluntari 0-0 OASPETI1
Sepsi 0-0 OASPETI1
Univ. Craiova 2-2 OASPETI1
Poli Iași 1-0 OASPETI1
Otelul Galati 'U' Cluj
Medie puncte ultimele 5 meciuri
2.20
0.80

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Otelul Galati
Portar Pap
Fundași Zhelev, Ghiocel, Cisse, Silva
Mijlocași Cisotti, Zivulic, Teles
Atacanți Maciel, Pop, Tănasă
Logo
'U' Cluj
Portar Gertmonas
Fundași Oancea, Masoero, Thalisson, Roger
Mijlocași Rus, Bic, Simion
Atacanți Roguljic, Popa, Nistor

pont

Otelul Galati nu pierde 1X @ 1.50

Otelul Galati a demonstrat o formă solidă acasă, nereușind să piardă în ultimele 11 meciuri. Cu un record impresionant de goluri marcate în fiecare dintre aceste partide și cu o medie sub 2.5 goluri primite, stabilitatea lor defensivă și eficacitatea ofensivă sugerează că un pariul 1X este foarte plauzibil.

ANALIZA MECI

Oţelul Galaţi vs 'U' Cluj

     Pe data de 21 aprilie 2024, Play Out-ul SuperLigii își adaugă un nou capitol în istoria fotbalului românesc, prin confruntarea dintre Oțelul Galați și ‘U’ Cluj, două echipe cu tradiție, care se vor întâlni în cadrul etapei a 5-a. Partida, care se va desfășura la ora 16:00, promite nu doar spectacol sportiv, ci și o luptă acerbă pentru puncte, având în vedere poziționarea apropiată a celor două echipe în clasament; Oțelul Galați ocupă locul 2 cu 27 de puncte, iar ‘U’ Cluj se află chiar în spate, pe locul 4 cu 26 de puncte. Întâlnirea va fi transmisă pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, oferind suporterilor posibilitatea de a urmări fiecare moment tensionat al meciului.

     În istoria recentă a întâlnirilor directe, Oțelul Galați a avut un ușor avantaj, reușind să câștige 3 din ultimele 5 confruntări, restul terminându-se nedecis. Analiza statistică a duelurilor anterioare relevă o inclinație spre jocuri cu scoruri mai reduse, aproximativ 71% dintre meciuri înregistrând sub 2.5 goluri total. Totuși, ambele echipe au demonstrat capacitatea de a marca, fapt evidențiat de faptul că în aproximativ jumătate din aceste meciuri, ambele echipe au reușit să înscrie.

     Focalizându-ne pe individualități, Alexandru Pop, goalgheterul celor de la Oțelul Galați, a acumulat 11 goluri în 32 de meciuri, demonstrând o prezență constantă și decisivă pe teren. Pe de altă parte, Dan Nistor de la ‘U’ Cluj a contribuit nu doar cu 12 goluri, ci și cu un impresionant număr de 10 pase decisive în aceleași 32 de partide, subliniind importanța sa strategică pentru echipa sa. Aceste cifre nu doar că subliniază aportul lor valoros la succesul echipelor respective, dar și setează așteptări înalte pentru contribuțiile lor în acest meci crucial.

     În concluzie, pe măsură ce ora startului se apropie, tensiunea și așteptările cresc, transformând acest duel într-unul dintre cele mai așteptate momente ale etapei. Fiecare echipă are propriile sale puncte forte și puncte slabe, iar modul în care le vor gestiona în contextul presiunii imense ar putea determina soarta acestui meci intens și neprevăzut.

Oţelul Galaţi: Formă, știri si statistici

     Oțelul Galați se prezintă la acest meci ca o forță dominantă în propriul stadion, locul unde au demonstrat o tenacitate remarcabilă pe parcursul acestui sezon. Cu un total de 27 de puncte, ocupând poziția secundă în Play Out-ul SuperLigii, echipa se bucură de o formă impresionantă, cu un șir neîntrerupt de 11 meciuri în care au reușit să înscrie cel puțin un gol. Această consistență ofensivă este însoțită de o soliditate defensivă, statisticile indicând că aproximativ 71% dintre meciurile jucate pe teren propriu au înregistrat mai puțin de 2.5 goluri pe meci, un indiciu clar al abordării lor echilibrate între ofensivă și defensivă.

     Pe lângă aceasta, Oțelul Galați a demonstrat o capacitate notabilă de a câștiga meciuri cu o diferență mică de scor, majoritatea victoriilor fiind obținute cu un singur gol diferență, fapt care subliniază abilitatea lor de a gestiona eficient presiunea în momentele critice și de a închide jocurile în momentele cheie. Aceasta, combinată cu statisticile lor din meciurile de acasă, unde echipa are o rată de 71% meciuri cu goluri marcate și doar 29% meciuri fără goluri marcate, arată clar un profil de echipă ce își folosește avantajul terenului propriu pentru a-și impune ritmul și stilul de joc.

     Pe parcursul sezonului, Oțelul Galați a arătat o preferință pentru un joc echilibrat, cu un accent pe menținerea posesiei și construirea atacurilor organizate, o strategie ce le-a permis să maximizeze eficiența oportunităților de gol. Acest stil de joc este complementat de prezența lui Alexandru Pop, care nu doar că este golgheterul echipei, dar servește și ca o pivot central în strategia ofensivă, fiind un punct de referință pentru finalizările atacurilor.

     Privind spre meciul cu ‘U’ Cluj, Oțelul Galați are toate motivele să fie încrezători, având în vedere forma recentă și istoricul pozitiv în confruntările directe. Totuși, este esențial ca echipa să rămână vigilentă și să nu subestimeze adversarul, având în vedere că ‘U’ Cluj vine după o serie de meciuri fără înfrângeri în deplasare și poate prezenta surprize tactice ce ar putea destabiliza echilibrul defensiv al gazdelor. În aceste condiții, abilitatea lui Oțelul Galați de a se adapta și de a gestiona momentele cheie ale meciului va fi decisivă pentru asigurarea celor trei puncte în clasament și consolidarea poziției lor în fruntea tabelului Play Out-ului SuperLigii.

'U' Cluj: Formă, știri si statistici

     ‘U’ Cluj se prezintă în acest meci de pe poziția a patra a clasamentului Play Out-ul SuperLigii, cu 26 de puncte, doar un punct în spatele adversarilor lor, Oțelul Galați. Echipa vine după o serie de patru meciuri consecutive fără înfrângere în deplasare, un indicator al formei bune și al adaptabilității lor la condițiile dificile impuse de meciurile în afara propriului teren. Deși recent au suferit o înfrângere acasă, sfârșind o serie de nouă meciuri fără înfrângere, spiritul și determinarea lor rămân neafectate, demonstrând o capacitate impresionantă de a reveni după rezultate mai puțin favorabile.

     Statisticile echipei pentru meciurile în deplasare arată un profil interesant: ‘U’ Cluj a marcat în 75% din aceste partide, având o medie de 1.38 goluri marcate pe meci. Aceasta este o dovadă clară a eficacității lor ofensive, chiar și în condiții de adversitate. Mai mult decât atât, echipa a reușit să păstreze o defensivă solidă, cu o medie de 1.25 goluri primite pe meci în deplasare, ceea ce le-a permis să mențină meciuri echilibrate și să evite înfrângeri mari.

     În centrul acestui succes se află Dan Nistor, principalul marcator al echipei, care nu doar că a înscris 12 goluri, dar a și contribuit cu 10 pase de gol, ceea ce îl face un jucător cheie în strategia ofensivă a lui ‘U’ Cluj. Prezența lui pe teren adaugă o dimensiune suplimentară atacului, oferind opțiuni variate în fața porții adverse și creând spații prin mișcările inteligente și jocul său de poziționare.

     Comparativ cu Oțelul Galați, ‘U’ Cluj adoptă un stil de joc ceva mai direct, preferând să exploateze viteza atacanților și tranzițiile rapide pentru a surprinde defensivele adverse. Acest aspect poate juca un rol crucial în meciul împotriva Oțelul Galați, mai ales având în vedere importanța meciului în economia clasamentului. De asemenea, ‘U’ Cluj a arătat că poate rezista sub presiune, cu un procent de 69% meciuri în care ambele echipe au marcat în deplasare, subliniind capacitatea lor de a răspunde atunci când sunt puși sub presiune.

     Pentru ‘U’ Cluj, abordarea meciului cu Oțelul Galați va necesita o combinație de prudență defensivă și curaj ofensiv. Având în vedere miza mare a confruntării și apropierea în clasament, o victorie aici nu doar că le-ar asigura un avans față de Oțelul Galați, dar ar putea și să redefinească dinamica luptei pentru supraviețuire în Play Out-ul SuperLigii. Astfel, pregătirea tactică și mentală pentru acest duel este esențială, iar ‘U’ Cluj trebuie să își valorifice atuurile, în special eficacitatea în deplasare, pentru a obține un rezultat pozitiv în acest meci critic.

Ponturi Pariuri SuperLiga

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul unde pasionații de fotbal românesc își pot spori șansele de succes în pariuri. Cu ajutorul ponturilor noastre bine documentate și expertizei în domeniul pariurilor, vă oferim cele mai bune ponturi pariuri SuperLiga, ponturi pariuri Romania, Ponturi pariuri Liga 1, ponturi pariuri experti și pronosticuri fotbal.

     Ponturi pariuri SuperLiga vă sunt oferite pentru a naviga cu succes prin meciurile celei mai importante competiții fotbalistice din România. Această ligă, plină de rivalități intense și meciuri neprevăzute, reprezintă o adevărată mină de aur pentru cei care cunosc cum să parieze inteligent. Pe xpertbet.ro, ponturile sunt concepute pentru a vă oferi o analiză detaliată a fiecărui meci, luând în considerare factori cruciali precum forma echipei, absențele importante sau contextul specific al întâlnirilor.

     Mergând mai departe, ponturi pariuri Romania includ o gamă largă de competiții naționale, de la liga secundă la cupele naționale. Aceste ponturi sunt vitale pentru cei care doresc să profite de pe urma fluctuațiilor cotelor și dinamicii specifice fotbalului românesc. Analizele noastre profunde vă asigură că fiecare pariu este plasat cu o înțelegere completă a contextului.

     Ponturi pariuri Liga 1 sunt specializate pe cea mai de seamă divizie din România, unde echipele luptă pentru supremație și unde surprizele sunt la ordinea zilei. Cu experți care urmăresc fiecare detaliu, de la tactici de joc la performanța individuală a jucătorilor, ponturile noastre vă cresc considerabil șansele de a anticipa rezultatele corect.

     În plus, ponturi pariuri experti de pe xpertbet.ro sunt formulate de o echipă cu ani de experiență în pariuri sportive. Acești experți folosesc informații avansate și analize statistice pentru a determina cele mai bune ponturi, fie că este vorba de un derby fierbinte sau de un meci aparent mai puțin important.

     Nu în ultimul rând, pronosticuri fotbal vă sunt oferite zilnic, incluzând toate competițiile importante, naționale și internaționale. Cu o acoperire extensivă a evenimentelor și o înțelegere profundă a dinamicilor jocului, aceste pronosticuri sunt esențiale pentru orice strategie de pariere.

     Pe xpertbet.ro, suntem dedicați să vă oferim cele mai precise și valoroase informații pentru pariuri. Nu doar că vă oferim ponturi, dar vă ajutăm să înțelegeți și să utilizați aceste informații pentru a face alegeri câștigătoare. Indiferent de nivelul dvs. de experiență, aici puteți găsi resursele necesare pentru a paria cu încredere și succes.

     Alăturați-vă comunității noastre de pariori și accesați cele mai bune ponturi pariuri SuperLiga, ponturi pariuri Romania, Ponturi pariuri Liga 1, ponturi pariuri experti, și pronosticuri fotbal. Fie că sunteți interesat de cotele pentru următorul mare meci sau căutați o strategie pe termen lung, pe xpertbet.ro veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a paria inteligent și profitabil. Vizitați-ne acum și începeți să beneficiați de expertiza noastră pentru a vă îmbunătăți experiența de pariere.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri