Type to search

Stiri Serie A

Luptă Intensă pentru Locuri Europene în Serie A: Roma vs. Bologna

Avatar of Xpert Bet
Share

Roma Își Urmează Traseul Ascendent

  Roma vine după trei victorii consecutive și își întâmpină rivalii de top, Bologna, pe Stadio Olimpico. Cu Gianluca Mancini și Paulo Dybala în formă excelentă, ambii sub comanda lui Daniele De Rossi, Roma vizează un loc în Liga Campionilor și o eventuală finală europeană după ce s-a calificat recent în semifinalele Europa League, eliminând pe AC Milan.

  Sub conducerea lui De Rossi, Roma s-a dezvoltat de la un meci la altul și a crescut în clasamentul Serie A, fiind pe locul 5 și urmărind locul în top 4 pentru calificarea în Liga Campionilor. Cu un traseu puternic acasă și cu o ofensivă redutabilă, Roma își propune să obțină o victorie importantă împotriva lui Bologna într-un meci ale cărui ponturi Serie A sunt vizibile online, prin bunăvoința celor mai buni experți ponturi pariuri sportive.

Luptă Intensă pentru Locuri Europene în Serie A: Roma vs. Bologna
Daniele De Rossi

Bologna: O Forță Redutabilă în Serie A

  Bologna, sub îndrumarea lui Thiago Motta, își marchează prezența în Serie A, având o apărare solidă și un record impresionant fără gol primit în ultimele patru meciuri de campionat. Cu ambiții mari și rezultate bune recente, Bologna caută să producă surpriza împotriva Romei și să își consolideze poziția în partea superioară a clasamentului, confirmând recentele predicții fotbal din Italia. În meciul din tur, Bologna a învins Roma cu 2-0 pe teren propriu.

  Echipa lui Motta vine după o serie de rezultate bune și speră să continue forma solidă împotriva unei echipe puternice precum Roma. Cu absențe notabile în echipă și cu presiunea de a obține puncte în deplasare, Bologna va fi determinată să își arate potențialul împotriva uneia dintre cele mai titrate și mai în formă echipe din Serie A.

Luptă Intensă pentru Locuri Europene în Serie A: Roma vs. Bologna
Thiago Motta

Formații probabile

  Roma:

Svilar; Celik, Mancini, Llorente, Angelino; Cristante, Paredes, Pellegrini; Dybala, Abraham, El Shaarawy

  Bologna:

Skorupski; Posch, Lucumi, Calafiori, Kristiansen; Freuler; Orsolini, Aebischer, Fabbian, Saelemaekers; Zirkzee

Taguri