Type to search

Stiri Champions League

Sevilla Părăsește Scena Europeană După Un Meci Incandescent cu Lens

Avatar of Xpert Bet
Share

Sevilla, Campioana Europa League, Înfrântă în Ultima Confruntare din Grupele Ligii Campionilor

  Într-un meci crucial pentru parcursul european, Sevilla, campioana en-titre a Europa League, a fost eliminată marți seara din competițiile europene, suferind o înfrângere dramatică, 1-2 în fața echipei franceze Lens. Această înfrângere a pus capăt speranțelor Sevillei de a continua aventura în competițiile europene.

  Partida a avut numeroase momente de tensiune și emoție, începând cu preluarea conducerii de către Lens în minutul 63. Acest moment a fost marcat de un penalty transformat cu succes de aripa poloneză Przemyslaw Frankowski, care a șutat în colțul drept după ce Facundo Medina a fost faultat de Boubakary Soumaré.

Sevilla Părăsește Scena Europeană După Un Meci Incandescent cu Lens
Frankowski a deschis scorul din penalty

 În ciuda acestei situații, Sevilla nu a cedat și a continuat să lupte. Medina a comis un penalty, dar portarul Brice Samba a salvat impresionant cu o intervenție cu o mână, blocând lovitura veteranului Sergio Ramos. Totuși, lovitura a fost repetată deoarece Samba s-a mișcat de pe linia sa. La a doua încercare, Ramos a executat un penalty stil Panenka, trimițând mingea sub transversală în minutul 79, provocând reacții din partea fanilor Lens. 

  Lens, care a fost învinsă cu 6-0 de Arsenal cu două săptămâni în urmă, a fost pusă sub presiune de Sevilla, deținătoarea a șapte titluri Europa League. Ivan Rakitic, mijlocașul veteran al Sevillei, a avut o încercare puternică respinsă de Samba, în timp ce bara a salvat Lens în minutul 56, când David Pereira Da Costa a reluat din prima o centrare.

Sevilla Părăsește Scena Europeană După Un Meci Incandescent cu Lens
Ivan Rakitic

Lens își Asigură Locul în Europa League cu o Victorie de Ultim Moment

  Meciul a atins apogeul în momentele finale. Sevilla a căutat cu disperare golul victoriei, iar Ramos a avut o oportunitate bună, dar a șutat peste poartă. În schimb, în ultimele momente ale partidei, Florian Sotoca l-a servit perfect pe Angelo Fulgini, care a plasat cu precizie mingea în plasa porții adverse, sigilând astfel victoria pentru Lens.

  Despre fanii Sevillei, inițial interzisă de autoritățile franceze să călătorească la meci din cauza unor incidente violente recente în liga franceză, s-a decis în cele din urmă să le fie permis accesul. Această decizie tardivă a fost privită ca o măsură de precauție excesivă, mai ales că nu au existat incidente când Lens a călătorit în Spania pentru meciul corespunzător și fanii Sevillei și-au rezervat deja zboruri și camere de hotel.

Taguri

Lasa un comentariu